Benim Ruhumda İşletmecilik Var Diyenler.. [Yardım]
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam Oyun Evi gibi bişi yap PC ve Playstation Koy + Langırt :D
-----------------------------Hocam artık pc cafeler pek tutmuo pes cafeler moda ki bence o da geçer bir kaç yıla bana kalıcı bir meslek lazım :/ Playstation ların derdi çok. Kolları bozulur değiştir işin yoksa... Her gün kol çalınır, cd çalınır... Kaldı geriye langırt.. O da bana ne getirebilir ki :) Yine de teşekkürler usta.
-----------------------------oyun evi olarak sadece langırtla sınırlandırma bu işi epey büyük bişi yapabilirsin.
Kars da Maxum - Turgutreis diye bi mekan var (Tamamen tesadüfi)
bowling, bilardo, masa tenisi + cafe hepsi bir arada.
Epey büyük bi mekan. tabii sen küçük diyon ama snein ki de 3 katlıymış düzgün bi şekilde yerleştirirsen süper olabilir.
Sen mekana bowling, bilardo, masa tenisi, langırt, playstation ı bir arada koy. Bide cafe dizayn et. Cafeyide basit düşünme sadece çay kahve falan fast food türü; pizza, burger, sandviç, kumpir, simit + Türk işi kebap falan olsun.
Bu arada Oyun salaonunu bi kata cafeyi bi kata koyma. Atıyorum bir katta bowling + cafe, ikinci katta masa tenisi, bilardo, langırt + cafe. 3. kat da sadece playstation. Artık tasarımı sana kalmış. Yani adam orda oturup bişeler yedikden sonra canı sıkılacak kalkacak bişeler oynayıp tekrar oturacak ona göre bi dizayn işte.
Umarım anlatabilmişimdir.
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------manyaki bunu yazdı:
-----------------------------Mr_Dark bunu yazdı:
Hocam Oyun Evi gibi bişi yap PC ve Playstation Koy + Langırt :D
-----------------------------Hocam artık pc cafeler pek tutmuo pes cafeler moda ki bence o da geçer bir kaç yıla bana kalıcı bir meslek lazım :/ Playstation ların derdi çok. Kolları bozulur değiştir işin yoksa... Her gün kol çalınır, cd çalınır... Kaldı geriye langırt.. O da bana ne getirebilir ki :) Yine de teşekkürler usta.
-----------------------------oyun evi olarak sadece langırtla sınırlandırma bu işi epey büyük bişi yapabilirsin.
Kars da Maxum - Turgutreis diye bi mekan var (Tamamen tesadüfi)
bowling, bilardo, masa tenisi + cafe hepsi bir arada.
Epey büyük bi mekan. tabii sen küçük diyon ama snein ki de 3 katlıymış düzgün bi şekilde yerleştirirsen süper olabilir.
Sen mekana bowling, bilardo, masa tenisi, langırt, playstation ı bir arada koy. Bide cafe dizayn et. Cafeyide basit düşünme sadece çay kahve falan fast food türü; pizza, burger, sandviç, kumpir, simit + Türk işi kebap falan olsun.
Bu arada Oyun salaonunu bi kata cafeyi bi kata koyma. Atıyorum bir katta bowling + cafe, ikinci katta masa tenisi, bilardo, langırt + cafe. 3. kat da sadece playstation. Artık tasarımı sana kalmış. Yani adam orda oturup bişeler yedikden sonra canı sıkılacak kalkacak bişeler oynayıp tekrar oturacak ona göre bi dizayn işte.
Umarım anlatabilmişimdir.
-----------------------------+ kars gibi bi mekanda o kadar çalışanla beraber rahatlıkla tutunuyor. Bunu sadece kendine küçümseme yanına çalışacak 6-7 kişi al. Büyük bi firma ol :) Kars da bu kadarsa Bodrumda nasıl olur?
dipidipi not: yaş + para olsa Ardahan gibi küçük bi yerde bile yapar tutturrum bunu.
çok daha dipnot: tasarımı içte ve dışta ilgi çekecek şekilde canlı ve zıt renklerle donat. ilgi çeksin yani
Bu arada bahçesi varsa cafeyi bahçeye mutlaka taşır. Küçük büyük farketmez.
-
Mekan benim olsa çok güzel şeyler düşünürdüm ama benim olmadığı için aklıma bişi gelmiyor..
-
dostum engüzeli oyun salonu diğer katlarsa manzaralı ise cafe süper olur valla bende öyle bir yer olcak şimdiye sabancıya ortak olmuştum
-
Anafikri ben attım ortaya ödülümü isterim :R
-
hoca kerane yap 3-4 rus getir ruslarla yapana fiyat biç oda kiralamada daha az biç
alsana paranın uzmanından cevap :)
-
Tutarsa ne demek :D Ya aslında cafe yapmakta ısrarlıyım ama benim cafemi diğerlerinden ayıracak özellik ne olmalı. Yani neyim farklı olmalı..? Nebilim değişik mutfaklardan soğuk lezzetler (dondurmalı) ya da nargilelerin tütünlerini mi özel getirteyim ne beni oradaki diğer cafelerin arasında özel kılabilir?
-
höh pansiyon denmiş motel yap :F yada yabancı paraların felan tl ye dönüştrldüğü yere ne deniordu :F borsa mıydı neydi ? ondan aç :F ?
-
manyaki bunu yazdı:
Tutarsa ne demek :D Ya aslında cafe yapmakta ısrarlıyım ama benim cafemi diğerlerinden ayıracak özellik ne olmalı. Yani neyim farklı olmalı..? Nebilim değişik mutfaklardan soğuk lezzetler (dondurmalı) ya da nargilelerin tütünlerini mi özel getirteyim ne beni oradaki diğer cafelerin arasında özel kılabilir?
-----------------------------dedik ya farklı yapacak şeyi. Cafe + oyun salonu
insan bi okur beee :F
-
horoz dövüştür