folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Benim Ruhumda İşletmecilik Var Diyenler.. [Yardım]

Benim Ruhumda İşletmecilik Var Diyenler.. [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    -----------------------------

Mr_Dark bunu yazdı:
    Hocam Oyun Evi gibi bişi yap PC ve Playstation Koy + Langırt :D

Hocam artık pc cafeler pek tutmuo pes cafeler moda ki bence o da geçer bir kaç yıla bana kalıcı bir meslek lazım :/ Playstation ların derdi çok. Kolları bozulur değiştir işin yoksa... Her gün kol çalınır, cd çalınır... Kaldı geriye langırt.. O da bana ne getirebilir ki :) Yine de teşekkürler usta.

oyun evi olarak sadece langırtla sınırlandırma bu işi epey büyük bişi yapabilirsin.

Kars da Maxum - Turgutreis diye bi mekan var (Tamamen tesadüfi)

bowling, bilardo, masa tenisi + cafe hepsi bir arada.

Epey büyük bi mekan. tabii sen küçük diyon ama snein ki de 3 katlıymış düzgün bi şekilde yerleştirirsen  süper olabilir.

Sen mekana bowling, bilardo, masa tenisi, langırt, playstation ı bir arada koy. Bide cafe dizayn et. Cafeyide basit düşünme sadece çay kahve falan fast food türü; pizza, burger, sandviç, kumpir, simit + Türk işi kebap falan olsun.

Bu arada Oyun salaonunu bi kata cafeyi bi kata koyma. Atıyorum bir katta bowling + cafe, ikinci katta masa tenisi, bilardo, langırt + cafe. 3. kat da sadece playstation. Artık tasarımı sana kalmış. Yani adam orda oturup bişeler yedikden sonra canı sıkılacak kalkacak bişeler oynayıp tekrar oturacak ona göre bi dizayn işte.

Umarım anlatabilmişimdir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

manyaki bunu yazdı:

Mr_Dark bunu yazdı:
    Hocam Oyun Evi gibi bişi yap PC ve Playstation Koy + Langırt :D

Hocam artık pc cafeler pek tutmuo pes cafeler moda ki bence o da geçer bir kaç yıla bana kalıcı bir meslek lazım :/ Playstation ların derdi çok. Kolları bozulur değiştir işin yoksa... Her gün kol çalınır, cd çalınır... Kaldı geriye langırt.. O da bana ne getirebilir ki :) Yine de teşekkürler usta.

oyun evi olarak sadece langırtla sınırlandırma bu işi epey büyük bişi yapabilirsin.

Kars da Maxum - Turgutreis diye bi mekan var (Tamamen tesadüfi)

bowling, bilardo, masa tenisi + cafe hepsi bir arada.

Epey büyük bi mekan. tabii sen küçük diyon ama snein ki de 3 katlıymış düzgün bi şekilde yerleştirirsen  süper olabilir.

Sen mekana bowling, bilardo, masa tenisi, langırt, playstation ı bir arada koy. Bide cafe dizayn et. Cafeyide basit düşünme sadece çay kahve falan fast food türü; pizza, burger, sandviç, kumpir, simit + Türk işi kebap falan olsun.

Bu arada Oyun salaonunu bi kata cafeyi bi kata koyma. Atıyorum bir katta bowling + cafe, ikinci katta masa tenisi, bilardo, langırt + cafe. 3. kat da sadece playstation. Artık tasarımı sana kalmış. Yani adam orda oturup bişeler yedikden sonra canı sıkılacak kalkacak bişeler oynayıp tekrar oturacak ona göre bi dizayn işte.

Umarım anlatabilmişimdir.

+ kars gibi bi mekanda o kadar çalışanla beraber rahatlıkla tutunuyor. Bunu sadece kendine küçümseme yanına çalışacak 6-7 kişi al. Büyük bi firma ol :) Kars da bu kadarsa Bodrumda nasıl olur?

dipidipi not: yaş + para olsa Ardahan gibi küçük bi yerde bile yapar tutturrum bunu. 

çok daha dipnot: tasarımı içte ve dışta ilgi çekecek şekilde canlı ve zıt renklerle donat. ilgi çeksin yani

Bu arada bahçesi varsa cafeyi bahçeye mutlaka taşır. Küçük büyük farketmez.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    Mekan benim olsa çok güzel şeyler düşünürdüm ama benim olmadığı için aklıma bişi gelmiyor..

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    dostum engüzeli oyun salonu diğer katlarsa manzaralı ise cafe   süper olur valla bende öyle bir yer olcak şimdiye sabancıya ortak olmuştum

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Anafikri ben attım ortaya ödülümü isterim :R

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hoca kerane yap 3-4 rus getir ruslarla yapana fiyat biç oda kiralamada daha az biç

alsana paranın uzmanından cevap :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Tutarsa ne demek :D Ya aslında cafe yapmakta ısrarlıyım ama benim cafemi diğerlerinden ayıracak özellik ne olmalı. Yani neyim farklı olmalı..? Nebilim değişik mutfaklardan soğuk lezzetler (dondurmalı) ya da nargilelerin tütünlerini mi özel getirteyim ne beni oradaki diğer cafelerin arasında özel kılabilir?

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

höh pansiyon denmiş motel yap :F  yada yabancı paraların felan tl ye dönüştrldüğü yere ne deniordu :F borsa mıydı neydi ? ondan aç :F ?

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

manyaki bunu yazdı:
    Tutarsa ne demek :D Ya aslında cafe yapmakta ısrarlıyım ama benim cafemi diğerlerinden ayıracak özellik ne olmalı. Yani neyim farklı olmalı..? Nebilim değişik mutfaklardan soğuk lezzetler (dondurmalı) ya da nargilelerin tütünlerini mi özel getirteyim ne beni oradaki diğer cafelerin arasında özel kılabilir?

dedik ya farklı yapacak şeyi. Cafe + oyun salonu

insan bi okur beee :F

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    horoz dövüştür

yıkılma sakın !
Toplam Hit: 4988 Toplam Mesaj: 34