folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Benim Ruhumda İşletmecilik Var Diyenler.. [Yardım]

Benim Ruhumda İşletmecilik Var Diyenler.. [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    Oraya varya bi Reina , Babylon ortam kurardım Aman Allahım bi Sortie bi Galaxy hayal etmesi bile mükemmel ! :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Bi balık lokantasına git iki balık ye götüne kaysın fiyat sonra kendi kendine de ki: "Ulan niye balık lokantası açmayayım?".

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

bul sağlam birisini kiraya ver

biyer açmak çok zahmetli elektiği suyu vergisi malzemesi çartı curtu bi dünya iş öyle biyerde kolay bulursun kiracı...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

midye dolma + bira

bunları sat. ortam ferah olsun ingilizler bayılır =)

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    illa kafe düsünüyorsan saglam bi falcı bul alayını toplarsın ayrıntı  boş başka fikir istiyorsan teşekür kurtarmaz birde mekandan bi kaç resim atarsan onagöre kafa yoralım bir de bu tip işlerde bütçe önemli nekadar ayırdın ? sezon açıldı birazda geç kalmışsın aslında tadilat vsre işleri hoş görünmeyecektir

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Yasal durumu bi incele önce sen, konut ruhsatlı yeri işyerine çevirmek mumkun olmayabilr ki denize 20 m diyosun:)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek
    Resim yok mu senin şu mekanın bir işletmeci olarak görmem lazım önce :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Resmi 18inde atabilrim ancak, 17sinde biletim var oraya gidicem :) işyeri şuanda yapılabiliyor hocam ruhsat çokönceden alınmıştı.. Zaten olayı seneye yapmayı planlıyorum mekanı açınca adres veririm zaten bu konuda fikrini veren her arkadaşı beklerim birşeyler ısmarlamak için :)

since 2005 // tbt
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

işletmeci/girişimci mod:

kar zarar analizi yapmak lazım,

pazar araştırması yapmak lazım,

çevre analizi, pazar analizi yapmak lazım, çevrendeki tehdit olabilicek unsurlar, yapacağın işle ilgili müşteri potansiyeli,

yapacağın işin fizibilite/yapılabilirlik durumunu araştırmak lazım. bölgede gider mi gitmezmi, çünkü orayı normal yerlerle karıştırmamak gerek, uluslararası pazar sayılır orası :P

bütün bunları göz önüne alarak; iki seçeneğin var. eğer çevredeki turistler tutucu ise onların markasını kullanmalısın misal mc donalds, kola, fast food yemek gibi.

yok tutucu değil, türkiye kültürünü yemeğini merak eden araştırmacı insanlar ise: ozaman adana kebap, antep baklava olayına gir :D

hem sahile yakın, hemde olduğun yerde bisürü bar varmış. sen orayı bar yaparsan rekabet ortamında bulacaksın kendini. diğerleri deneyimli olduğu için batarsın.zaten binanın temlleri de sağlam değilmiş dediğine göre :D

bide ben bu konuyu sanki geçmişlerden hatırlıyorum yav, sen daha önceki yıllarda açmışmıydın böyle bi konu :D

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    Evet ama onda amacım başkaydı bu yeni bi fikir :) Evet herifler tutucu aq Guiness marka bi biraları var o olmayan bara adımlarını atmıyolar herifler buraya sadece sıcak ve deniz için geliyo yok Türk kültürüymüş yok bilmemneymişçokta fifi deyip geçiyorlar.

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 4985 Toplam Mesaj: 34