Benim Ruhumda İşletmecilik Var Diyenler.. [Yardım]
-
Oraya varya bi Reina , Babylon ortam kurardım Aman Allahım bi Sortie bi Galaxy hayal etmesi bile mükemmel ! :D
-
Bi balık lokantasına git iki balık ye götüne kaysın fiyat sonra kendi kendine de ki: "Ulan niye balık lokantası açmayayım?".
-
bul sağlam birisini kiraya ver
biyer açmak çok zahmetli elektiği suyu vergisi malzemesi çartı curtu bi dünya iş öyle biyerde kolay bulursun kiracı...
-
midye dolma + bira
bunları sat. ortam ferah olsun ingilizler bayılır =)
-
illa kafe düsünüyorsan saglam bi falcı bul alayını toplarsın ayrıntı boş başka fikir istiyorsan teşekür kurtarmaz birde mekandan bi kaç resim atarsan onagöre kafa yoralım bir de bu tip işlerde bütçe önemli nekadar ayırdın ? sezon açıldı birazda geç kalmışsın aslında tadilat vsre işleri hoş görünmeyecektir
-
Yasal durumu bi incele önce sen, konut ruhsatlı yeri işyerine çevirmek mumkun olmayabilr ki denize 20 m diyosun:)
-
Resim yok mu senin şu mekanın bir işletmeci olarak görmem lazım önce :D
-
Resmi 18inde atabilrim ancak, 17sinde biletim var oraya gidicem :) işyeri şuanda yapılabiliyor hocam ruhsat çokönceden alınmıştı.. Zaten olayı seneye yapmayı planlıyorum mekanı açınca adres veririm zaten bu konuda fikrini veren her arkadaşı beklerim birşeyler ısmarlamak için :)
-
işletmeci/girişimci mod:
kar zarar analizi yapmak lazım,
pazar araştırması yapmak lazım,
çevre analizi, pazar analizi yapmak lazım, çevrendeki tehdit olabilicek unsurlar, yapacağın işle ilgili müşteri potansiyeli,
yapacağın işin fizibilite/yapılabilirlik durumunu araştırmak lazım. bölgede gider mi gitmezmi, çünkü orayı normal yerlerle karıştırmamak gerek, uluslararası pazar sayılır orası :P
bütün bunları göz önüne alarak; iki seçeneğin var. eğer çevredeki turistler tutucu ise onların markasını kullanmalısın misal mc donalds, kola, fast food yemek gibi.
yok tutucu değil, türkiye kültürünü yemeğini merak eden araştırmacı insanlar ise: ozaman adana kebap, antep baklava olayına gir :D
hem sahile yakın, hemde olduğun yerde bisürü bar varmış. sen orayı bar yaparsan rekabet ortamında bulacaksın kendini. diğerleri deneyimli olduğu için batarsın.zaten binanın temlleri de sağlam değilmiş dediğine göre :D
bide ben bu konuyu sanki geçmişlerden hatırlıyorum yav, sen daha önceki yıllarda açmışmıydın böyle bi konu :D
-
Evet ama onda amacım başkaydı bu yeni bi fikir :) Evet herifler tutucu aq Guiness marka bi biraları var o olmayan bara adımlarını atmıyolar herifler buraya sadece sıcak ve deniz için geliyo yok Türk kültürüymüş yok bilmemneymişçokta fifi deyip geçiyorlar.