folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Benim Ruhumda İşletmecilik Var Diyenler.. [Yardım]

Benim Ruhumda İşletmecilik Var Diyenler.. [Yardım]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

işletmeci/girişimci mod:

kar zarar analizi yapmak lazım,

pazar araştırması yapmak lazım,

çevre analizi, pazar analizi yapmak lazım, çevrendeki tehdit olabilicek unsurlar, yapacağın işle ilgili müşteri potansiyeli,

yapacağın işin fizibilite/yapılabilirlik durumunu araştırmak lazım. bölgede gider mi gitmezmi, çünkü orayı normal yerlerle karıştırmamak gerek, uluslararası pazar sayılır orası :P

bütün bunları göz önüne alarak; iki seçeneğin var. eğer çevredeki turistler tutucu ise onların markasını kullanmalısın misal mc donalds, kola, fast food yemek gibi.

yok tutucu değil, türkiye kültürünü yemeğini merak eden araştırmacı insanlar ise: ozaman adana kebap, antep baklava olayına gir :D

hem sahile yakın, hemde olduğun yerde bisürü bar varmış. sen orayı bar yaparsan rekabet ortamında bulacaksın kendini. diğerleri deneyimli olduğu için batarsın.zaten binanın temlleri de sağlam değilmiş dediğine göre :D

bide ben bu konuyu sanki geçmişlerden hatırlıyorum yav, sen daha önceki yıllarda açmışmıydın böyle bi konu :D

ne kar zarar analizi ne pazar araştırması a.q fabrikamı kuruyo :D pazar araştırması talep araştırması diyebilirsin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

hoca kerane yap 3-4 rus getir ruslarla yapana fiyat biç oda kiralamada daha az biç

alsana paranın uzmanından cevap :)

+1

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 4986 Toplam Mesaj: 34