Benim Tiesto"Dan Neyim Eksik ?
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Extamon'uda koy oda güzeldi :)
-----------------------------Extamon :) koyarım bi ara simdilik bunlarla yetının :p
--------------
Zagrub
Club Müzigi Arkadasım Ne beklersinkı Öyle Türkü dinler Gibi inek sesi doga sesi Saz sesi bekleyemessin Dum tıs Dum tıs Muzikler bunlar.
-
başım ağrıdı :D güzel gerçekten sonuncu tiestoyu dinlemedim ama ben senin şarkını alır dinlerim :D
-
codi :D dinlemedim daha şarkıyı ama sen yaptıysan güzeldir..beyenirsem senden şarkı listesi isterim şimdiden diyim haaa
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------
codi :D dinlemedim daha şarkıyı ama sen yaptıysan güzeldir..beyenirsem senden şarkı listesi isterim şimdiden diyim haaa
-----------------------------okey kardesim.
-
hocam lethal industrynin çakmasını yaptım nasıl olmuş yazsan daha iyi olurdu :D neyim eksik olmamış pek
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------WarninG_ErroR
Hocam 25 dk 'da yaptım bunu boru degil. diger Yapımlarımıda Gösterebilirim. ben sadece aradakı farkın anlasılması ıcın onun parcasına benzer yaptım. cok biliyosan sende göster marifetini bilmiyorsan bilmedigimi iddaa etme.
-----------------------------Görüşünü beyan eden müride böyle laf ediyorsan seni degil 5 25 yıl bile kurtarmaz:)
Ama Yaptığın şey güzel devamını bekliyorum .
-
: ) Konunun başlığından dolayı oturup burda ciddi bir cevap vermeyeceğim. Kebabçı sound devam et hocam sen. Başarılar.
-
dostum bende seninle aynı mesleği yapıyorum ve aynı zamanda clublarda dj lik yapıyorum ama bende gel gör senin gibiyim tiesto ise çok zengin bir ailenin oğlu onunla bizim aramızdaki farda bu işte sen bu parçayı elinle emeğinle yapıyosun o ise çok kısa bir sürede daha kolay bir şekilde yapabiliyo oda fl studio kullanıyo fakat sadece parçasını fl ile bitirmiyo
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------En İddaa'lı parcam Bu arkadasım.
http://www.fileden.com/files/2008/2/14/1759570/Dj%20Barky%20-%20Change%20Style.mp3
-----------------------------guzel
-
fazlan bile var tiesto tahribata üye mi?