folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Benim Tiesto"Dan Neyim Eksik ?

Benim Tiesto"Dan Neyim Eksik ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Android bunu yazdı:

parcanı dınlemedım dırekt olarak nasıl yaptıgını soruyorum

klavyeden notaları verıp mıxerdenmı oynadın yoksa loopmu cektın?

Android Bu işlerden Anlıyor herhalde :D lopta çeker mikserde karıstırıp pastada yapar :)

hayır hoca eğer orgla kendı parcalarını yaratıyosa ustunden degısık mıxler gecıyosa bu muzıklerden kımsenın anlamadıgı ıcın bı sıke yaramaz lakın hareketlı parcalardan loop alıp loopları bırlestırerek bıseyler yapıyosa bı kac torpılle anca gece kuluplerınde calar

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek
    Android bunu yazdı:
    THT2005 bunu yazdı:
    Android bunu yazdı:

parcanı dınlemedım dırekt olarak nasıl yaptıgını soruyorum

klavyeden notaları verıp mıxerdenmı oynadın yoksa loopmu cektın?

Android Bu işlerden Anlıyor herhalde :D lopta çeker mikserde karıstırıp pastada yapar :)

hayır hoca eğer orgla kendı parcalarını yaratıyosa ustunden degısık mıxler gecıyosa bu muzıklerden kımsenın anlamadıgı ıcın bı sıke yaramaz lakın hareketlı parcalardan loop alıp loopları bırlestırerek bıseyler yapıyosa bı kac torpılle anca gece kuluplerınde calar

Parçalarımda Hazır Loop 'lar ve Sample 'lar Kullanmıyorum. Kendıme Has teknıklerım var ve bu konuda kendıme cok guvenıyorum güven meselesi görecelidir gordugum kadarı ile yaşadıgımız dunya uzerınde cok az sayıda benım ızledıgım yolu izleyen productor var. şöyle düsünmenı ıstıyorum yanı gece klüpleri yada insanların anlayıp anlamama meselesini unut gitsin bunlar reklam ve maddiyat kokan şeyler ve bu yolu izleyen insanlar sürekli bi kovalamaca icerisindedir. benım kendıme has teknıklerım var bu dogru arşivim oldukca saglam buda dogru. eksik olan tek birşey var oda studio. ve o studio 'ya istegim hırsım azmim ve digerleri (Basit DJ'ler) gibi olmama duygumu kattıgımı düsün. ve kovalama gibi bir niyetiminde olmadıgını düsün ki bunu her anlamda algılayabilirsin (uyuşturucu madde ve Para). kısacası Şöyle Söylim ; Kaçan Kovalanır.

----------------------------------- 

rEfLeX bunu yazdı:
    codi harbi güzel olmuş la bana bi liste yapsana parasız ama haa :)
    msn 'den verkac yaparız kardesim.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
Toplam Hit: 6812 Toplam Mesaj: 43