folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Benim Tiesto"Dan Neyim Eksik ?

Benim Tiesto"Dan Neyim Eksik ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------
    Parçayı yaparken kimden yararlandın ? Ben Tiesto havası seziyorum bilmiyorum dogrumu seziyorum. Kendini Tiesto ile bir tutman cokkkk sacma hadi adamın şarkısına mix yapmasan eyw parça güzel ama Tiesto ile bencede seni kıyaslamasınlar kendini kıyaslamada :)

parça tamamiyle kendı urunumdur Mix Fln Degil Yanı bu parcayı sıfırdan yaptım. sadece lethal industry 'nin o meşhur melodisinden esinlendım ve degişik bi calısma cıkardım ortaya.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    dıp demiş burnundan düşmüş

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

umut seni tevkif ederim pardon tebrik abicim parcaların gayet ii daha once dinlediğim müzikler değil cok fazla müzik dinliorum cogununda adını bilirim bana gonderdiğin parca cok hos olmus paso dinliorum tiesto meselesine gelince senin tiestodan eksiğin esek gibi bi studyo birde sans ama onun kadar iisin ayrıca tiestonun her parcasıda dinlenir müzikler değil buda bi gercek progressive trance devam insalla ilerde bi armin van buuren da sen olursun hadi kolay gelsin

edit: 

http://www.fileden.com/files/2008/2/14/1759570/DJ%20Barky%20-%20Settest%20Not%20Vocal.mp3

bence bu parcası 10 numara dinleyin gorun ozellikle koyu tonda yapılmıs bi müzikdir 1 seferde anlamanız zor olur 2. vea 3. seferde sıkılmadan dinleyebileceğiniz bir parca bu hafta kacıncı kez dinliorum bilmiorum ,

umut abicim sarkıların super tiesto ile kıyaslama kendini devam et

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

musty28 bunu yazdı:
    fazlan bile var tiesto tahribata üye mi?

Ciddi değilsin demi hocam? 

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    tiestonun a.q sana birşey olmasın.Eminimki biraz paran olsa tiestonun eline bile verirsin :)
    Gayet hoşuma gitti devamını bekleriz

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizli-kod
    gizli-kod's avatar
    Erkek
    hacı doğru diyon bak tiestodan neyin eksik başarılarının devamını dilerim.inşlah en kısa zamanda ün salarsın

no sex no hayat
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    harbi harbi güzel hoca şarkıların hemde baya iyi ama eleştirilere açık ol

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam diskoya bara öncelleri çok sık gitmiş biri olaraktan ve yakın arkadaşlarımdan bazılarının dj lik yapmasnıdan ve az çok bilgim olmasından yola çıkaraktan tahmin ettiğimin çok üstünde başarılı çalışmalar olmuş.... Aynen devam ;)

tiesto bokunu yesin :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek
    herkezin kendı capında bir yetenegi vardır. Şükürler olsun Rabbime Benimde Müzik Kulagım cok iyi Nota bilgimde oldukca saglam. İstedigim melodiyi istedigim tonu istedigim Ritimi yakalayabiliyorum arşivimde saglam ama eksik olan birşeyler var inşallah onlarda zamanla yoluna giricek tamamlanıcak. Kısmetse askere Agustosta (3 tertip) Gidiyorum. döndügümde cok Güzel Yatırımlarım olucak mesela Çok Kapsamlı bir studio kurucam kendıme ve kendı production şirketimi oluşturacagım. şimdilik elimdeki bu az ve kısa imkanlarla bnları yapabiliyorum. cevremdek insanlarda yetenegimin farkında ve hep söylenip dururlar benım bu işi cok kolay yapacagımı. yaptıgım parcaları sizlerle elimden geldigince paylaşıcam. Yorumlarınız için teşekkürler.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Bu tür müziklere kulağım pek aşina değil, o yüzden yorum yapamıyorum..

Umarım başarılı olursun.

Tebrikler...

Toplam Hit: 6811 Toplam Mesaj: 43