Benzine Yine Zam Yine Zam
-
HoLyCat bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Ben bu zamlardan hiç etkilenmiyorum her seferinde 100 ₺ akar yakıt alıyorum,
S*ktir gidip, gövde gösterini başka bir forumda yapsan ?
adam gövde gösterisi yapmamış billur geçmiş konuyla sakinleş biraz .d senin hararette zamdan olsa gerek..
-
yakında toplu taşımalarada zam gelir
-
cnt bunu yazdı
yakında toplu taşımalarada zam gelir
zaten öyle minibüse 1.75 lira ödüyorum hemde gunde 2 kere
bundan 1 sene önce sadece 0.75 kuruştu minibüs
-
Arabayı sattım satmasam çok pis küfür edicektim.
-
Sserkan bunu yazdı
Arabayı sattım satmasam çok pis küfür edicektim.
hocam arabası saatsan ne olacak benzine zam gelsin , herşeye zam gelir , nihayetinde tüm ulaşımı sağlıyoruz , benzine geldimi toplu taşımaadan gıdaya kadar gelir yani.
-

-
lpg ye de zam gelmiş amk geçen idnirim yaptılar şimdi zam yapmışlar ne ara yaptılar sessiz sedasız anlamadım duymadım yani hiç.
az önce aldım bende benzin zam gelmeden alayım dedim. amk kimse neremi soksam bilemedim. -
benzin 10 tl olsun sıkıntı değilki
benzin 20 tl olsa bile bu millet % 50 vermesse bende kilotla çarşılarda gezeceğim.
cahil bir halka istedikllerini yaptırıyorlar. onlar cahil olmasaydı şimdi a. koymuşlardı bizden önce de neyse skile skile öğrenecekler
-
kaygusuz bunu yazdı
benzin 10 tl olsun sıkıntı değilki
benzin 20 tl olsa bile bu millet % 50 vermesse bende kilotla çarşılarda gezeceğim.
cahil bir halka istedikllerini yaptırıyorlar. onlar cahil olmasaydı şimdi a. koymuşlardı bizden önce de neyse skile skile öğrenecekler
Çok doğru hocam ben böyle beyinsiz bi halk görmedim eski sevgilimde maldı bu yüzden hiç anlaşamıyoduk.
-
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/135202/benzin-zammindan-memnun-olan-vatandas
18inci saniyeye dikkat