Benzine Yine Zam Yine Zam
-
Elysion bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Ben bu zamlardan hiç etkilenmiyorum her seferinde 100 ₺ akar yakıt alıyorum,
S*ktir gidip, gövde gösterini başka bir forumda yapsan ?
adam gövde gösterisi yapmamış billur geçmiş konuyla sakinleş biraz .d senin hararette zamdan olsa gerek..
robinson_Crusoe hocanın ve holycat in mesajları silinmiş konudan??
Ayrıca robinson_Crusoe hocama sonuna kadar katılıyorum başımızdaki it villa alsın diye yapılan zamlar bana da koymuyor. hem bu itlere oy verip yakınanlara artık ne diyelim ki aq. bunun dışında kurunun yanında yaş da yanıyor demesin kimse bana. Bu it oğlu itlere meydanı bırakıp takım tutar gibi parti tuttuğun için sende suçlusun. Bu duruma gelinmesinde senin de payın var.
O yüzden bu zamlar yetmez daha fazlasının gelmesi dileğimle..
-
rappermcs bunu yazdıElysion bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Ben bu zamlardan hiç etkilenmiyorum her seferinde 100 ₺ akar yakıt alıyorum,
S*ktir gidip, gövde gösterini başka bir forumda yapsan ?
adam gövde gösterisi yapmamış billur geçmiş konuyla sakinleş biraz .d senin hararette zamdan olsa gerek..
robinson_Crusoe hocanın ve holycat in mesajları silinmiş konudan??
Böyle bir konuda mesaj silmek nedir arkadaş, herkes kendince tepkisini dile getirmiş, ironi yapmış. Ne bekliyorsunuz ekonomist ya da sosyolog kesilip halkın davranışıyla, ülke ekonomisiyle ilgili ahkam kesmemizi mi? Tuhaf.
-
Kamyoncuların eylemi.
http://www.youtube.com/watch?v=j74Ny6A3GYg
Brezilyada yapılan zamların eylemi.
http://www.dailymotion.com/video/x1100nk_brezilya-da-zam-protestosu_news
İstedikten sonra zamlarıda geri çektirirsin hatta ve hatta fiyatını bile sen belirlersin.
THT2005 tarafından 25/Oca/14 12:09 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Kur artmismis motorine zam yapilmis.
12 kurus bindirmisler hayirli olsun.
-
ülke kötü yönetiliyor
halk kolay yoldan nasıl zengin olurum peşinde
herkes emlakçılık alstaçılık yapmak istiyor. kimse kalkıp üretim yapayım demiyor teknoloji gelişmiyor, beyinler köreliyor, insanlar starbaks ta fotoğraf çektirp facebokta sabahlıyor insanlar az çalşıyor, üretim yok tüketim var.
geçen hatunu çektim konuştum, ben eskiden sabahlara kadar çalşlırdım uyumazdım şimdi 12:30 da uyumuş oluyorum ve böyle yaşamaktan utanıyorum ben bu değlim dedim. bişeyler üretmemiz lazım dedim ancak böyle gelişebileceğimizi değer kazanacagımızı anlattım beni anladımı bilmiyorum ama ben böyle gitmeyeceğini çok iyi biliyorum. yakında kriz gelir. kafaların değişmesi lazım.
-
Biz benzine zam yapmayı sizden öğrenecek değiliz.Biz benzine zam yapmasını da iyi biliriz.Bunlar hep dış mihrakların işi.Faiz lobisine milletimiz gereken cevabı verecektir.Zamların zamanlamasına dikkat çekmek istiyorum.Zamanlaması manidar.Bunlar hep Türkiye'nin büyümesini istemeyen güçlerin işi.Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan şüphemiz olsun.Chp Zihniyeti.Chp, Chp, Chp.
-
Bu gece 12 de aciklama yapilacak.
-
Mal mısınız amk ne yapsın başbakan apartmanda mı otursun zam yapacak ki villalar alınacak ihaleler verilecek bizi sikmesse nasıl olacak bu işler? Ağaoğlundan limaktan alınan vergilerle ülke mi kalkınır tabi bizi sikecek, siktikçe oh diyen akgençlik varken adam niye sikmesin?
-
suyla çalışan araba yapmış bir adam vardı. adam öldürüldü de projeye ne oldu bilen varmı.