Benzine Yine Zam Yine Zam
-
Elysion bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Arabayı sattım satmasam çok pis küfür edicektim.
hocam arabası saatsan ne olacak benzine zam gelsin , herşeye zam gelir , nihayetinde tüm ulaşımı sağlıyoruz , benzine geldimi toplu taşımaadan gıdaya kadar gelir yani.
Hocam araba varken dur durak bilmeden küfür ediyodum he şimdi etmiyomuyum her fırsatta yine ediyorum :)
-
torpedo_XL bunu yazdıCEO bunu yazdı
Bu sefer hükümete değil cemaate kafam girsin..!
Chp'ye de bacağım girsin..!
Al işte hükümet hariç heryere birtaraflarını sokmuşsun. Zamanlama manidar dimi?
Bunlar hep israil oyunu :D
Bence az bile yapılmış dayanışma yok millette kullanmayın 1-2 hafta arabaları toplu bir şekilde bak bakim sike sike o vergi düşüyor mu düşmüyor mu.
-
tezek yaksak boka zam getirir bu ...... çocukları diye bi lafım var çok severim :)
-
faiz lobisi iş başında. ohh çok güzel mükmmel hatta araba alıcaktım alırsam siksinler amk :S ekonomi büyüyo ekonomi büyüyo sikerim benim götüme kaçtıktan sonra büyümesin amk olu.
-
Prometheus bunu yazdı

Nerden attın bu resmi hastayım bu adama ya.. yine doldu gözlerim. benzinin deee...
-
Prometheus bunu yazdı

+10000000
-
adama diyorumki benzine zam geldi. Banane a.k diyor arabam yok. Biliyorsunuz seri daha tamamlanmadı en az 10 ar kuruşluk ( Motorin ( Dizel ) ve LPG zammı ) gelecek.
Şimdi Banane diyenlere diyorumki ,
ALışveriş yaptığın mağazalara gelen ürünler - Işınlanıyormu yoksa oraya nukleer enerji ile çalışan araçlarlamı geliyor. !!!!!!!
-
Türk insanından oy almak sitiyorsan ağzına bal çalıp g.tünden s.keceksin. Oylar havada uçusuyor böyle yaptığında, bunu da günümüzde en iyi akp hükümeti yapıyor helal yani adamlara çok başarılılar bu konuda. Adamlar ultimate başarının sırrını çözmüşler.
-
bir aydır ne tüpün benzinin ışığını söndüremedik amk
hep kırmızı :S
-
snnyk bunu yazdı
bir aydır ne tüpün benzinin ışığını söndüremedik amk
hep kırmızı :S
Dün aksam 50 TL benzin 50 TL gaz koydum araca.