Beraber Minecraft Oynayalım !
-
Merhaba müritler.
Bir zaman önce oksijen'in minecraft server'ı vardı. Fazla giremesemde çok çok arada takılıyordum.
Minecraft oynayan müritlerle toplanıp minecraft oynayabiliriz.
Ancak elimde 8 mbit bağlantı hızı olduğundan fazla kişi için yerim yok.
Ben sadece takılmak için 1-2 mürit arıyorum.
Eğer oynamak isteyen olursa p.m atsın.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------Merhaba müritler.
Bir zaman önce oksijen'in minecraft server'ı vardı. Fazla giremesemde çok çok arada takılıyordum.
Minecraft oynayan müritlerle toplanıp minecraft oynayabiliriz.
Ancak elimde 8 mbit bağlantı hızı olduğundan fazla kişi için yerim yok.
Ben sadece takılmak için 1-2 mürit arıyorum.
Eğer oynamak isteyen olursa p.m atsın.
-----------------------------panxer oynuyor hocam bende arada bakıyorum
-
elimde vds var eklentilerden anlayan varsa kurmasindan falan, server kuralim.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------elimde vds var eklentilerden anlayan varsa kurmasindan falan, server kuralim.
-----------------------------hocam ben anlıyorum ama herhalde önümüzdeki çarşamba anca uğraşabilirim.
çok uzun bir işi yok ama önümde birkaç sınav var.
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------elimde vds var eklentilerden anlayan varsa kurmasindan falan, server kuralim.
-----------------------------hocam ben anlıyorum ama herhalde önümüzdeki çarşamba anca uğraşabilirim.
çok uzun bir işi yok ama önümde birkaç sınav var.
-----------------------------ya normal eklentileri kurdumda, xauth falan var. ancak world edit kullanmak istemiyorum onun dısında da yapıları koruyacak bir eklenti bulamadım esnek, kolay. bilen varsa bi pm atsın serveri açarız.
-
beni de yazın :D bu kez dışa açılmasın ama lütfen server
-
LasTMohicaN bunu yazdı:
-----------------------------beni de yazın :D bu kez dışa açılmasın ama lütfen server
-----------------------------yok hocam eğer server açsak bile öyle birşey yapmayız.
-
Benide yazın o zaman dışa açılmicaksa.
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------Benide yazın o zaman dışa açılmicaksa.
-----------------------------Bende finallerden sonra takılabilirim. Beni de yazın.
Voxelboxtan gına gelmişti zaten
-
çok manyak oynarım ha son yaptım kuleme bakabilirsiniz albüm den :)
https://picasaweb.google.com/115370690808276619369/MineCraft?authkey=Gv1sRgCLjXv5qP5LOHRA
bi kaç caps verem
angel , kurak bi server dicem parasını da verirdim ama pc yok şuan elimde netbooktan kasa kasa arada oynayabiliyorum oyüzden siz kurarsanız ugrarım arada sırada mükemmel bir oyun kendisi :I yaratıcılıkta sınır yok reiz
(bu arada madenlere inmeye korkanların çocuğu olmuyormuş beyler :)
-
mesajım bulunsun brown gelirse selam olsun okuldan işten güçten görüşemez olduk 2 aylık tatile girmek üzereyim server açıcaksanız yardımcı olurum. Ucuz server ayarlama ve oyun kurulumunda.