Beraber Minecraft Oynayalım !
-
Server da bina yapımı değilde solar survival filan bunlar zevkli oluyor onları deneyek şöyle grupça.
-
Olursa benim için de yer ayırın çok eğlenceli olur hele müridlerle daha da iyi olur.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------Server da bina yapımı değilde solar survival filan bunlar zevkli oluyor onları deneyek şöyle grupça.
-----------------------------bazı serverlarda alan kaydı olmadıgı için (bölgenizi korumaya alma) yıkıyorlar yaptıklarını birbirlerinin :D
zaten survival olmadımı tadı çıkmaz bu meletin :)
-
1-2 videoda gördüm adventure haritaları filan var biyerlerden kaçmaya filan çalışıyosunuz yada dediğim gibi solar survival filan onlar güzel oluyor. Tabi öyle 10 kişiyle filan olmazda 4-5 kişilik gruplar halinde güzel olabilir.
Birde şu texture pack baya sağlam,
http://minecraftsandbox.com/minecraft-texture-packs/lb-photo-realism-texture-pack/
Yalnız manyak ram harcıyor rami az olanalr için önerebileceğim birşey değil gerçi düşük çözünürlüklü hali var.
-
oksijen bunu yazdı:
-----------------------------mesajım bulunsun brown gelirse selam olsun okuldan işten güçten görüşemez olduk 2 aylık tatile girmek üzereyim server açıcaksanız yardımcı olurum. Ucuz server ayarlama ve oyun kurulumunda.
-----------------------------server'a çağırdın sen yoksun ortalarda hocam :D
-
Ee açın da oynayak :)
-
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------Ee açın da oynayak :)
-----------------------------arap sen içme bokunu çıkarıyorsun :D
-
angel msne bak bi ara baya doldurdum offline servisini :D
Bende varım :)
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------1-2 videoda gördüm adventure haritaları filan var biyerlerden kaçmaya filan çalışıyosunuz yada dediğim gibi solar survival filan onlar güzel oluyor. Tabi öyle 10 kişiyle filan olmazda 4-5 kişilik gruplar halinde güzel olabilir.
Birde şu texture pack baya sağlam,
http://minecraftsandbox.com/minecraft-texture-packs/lb-photo-realism-texture-pack/
Yalnız manyak ram harcıyor rami az olanalr için önerebileceğim birşey değil gerçi düşük çözünürlüklü hali var.
-----------------------------bu sağlammış , fakat bende normal grafikler ile bile kasıyor daha bildiğin hızı arttıran iyice düşük çözümürlük bişi varmı ?
-
server ip: server.maniacraft.com
oynamak isteyen varsa pluginler; towny, iconomy, shop, xauth, lwc vs.
adminler: pasha59, ost97, hypnot1c
hypnot1c'de tbtdendir.
oyuna girdikten sonra
/register <şifreniz>
yapmanız gerek. oyuna girdikten sonra çık gir yapmadan önce itemlerinizi cheste koyun xauth yeni sürümde bug var maalesef.
serverda 2 dünya mevcut bunlar arasındaki geçişleri:
/goto normal
/goto serbestşeklinde yapıyorsunuz.
serbest dünyada istediğiniz yeri kazıp build yapabilirsiniz ancak korumasızdır.
normal dünyada tamamen towny plugin mantığı vardır. girdiğinizde adminler yardımcı olacaktır. :)