folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Beraberce Birşeyler Yapalım Grupların Tekeline Girmeyelim..

Beraberce Birşeyler Yapalım Grupların Tekeline Girmeyelim..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalkethuda
    kartalkethuda's avatar
    Erkek
    o mülakatlar nasıl yapılıyor bilmiyo musun? ailende başörtülü var mı? ailenin ziyaret ettiği kişiler baş örtülümü? ailenin ziyaret ettiği kişiler başörtülü kimselere ziyaretler yapıyorlar mı? tüm bunlar araştırılıyor. olsa olsa astsubay olurlar.

maşiyi görüyon mu maşiyi?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    asker çocuklarının (ki bu ben oluyorum) fettoşun okullarında, dersnelerinde veya herhangi bişeylerinde okumaları yasak. askeri kural. böyle bişey altında sen nasıl soruları ona hazırlatcan

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar konu başlığını açan arkadaşın net bir delil gösterdiğini göremedim. Milletin kafasında acabalar oluşturmak için bire bir. Hani bugün burda okursun,burdan duyan öteki tarafa söyler, öteki taraftakinden başkaları duyar, en son artık dersin ki o kadar kişi söylüyor doğrudur herhalde diye düşünmeye bile başlarsın... Dedikodudan öte başka bir şey göremiyorum ben. Ayrıca böyle bir konu varsa bile kullanmış olduğun konu başlığındaki ifade ile giriş yapman yanlış. Ne yapalım yani; askere,polise karşı eylem mi yoksa belirttiğin gruba karşı mı yada belirttiğin grubun arkasını kollayanlara karşı mı? Bir yerde frene basmak gerek,değil mi...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    evet polis teşkilatı nurospu çocuğu kaynıyo.. ama askeriye için aynı şeyi söyleyemeyiz, TSK ya sızmak öle basit bir olay değil, ha sızmış o.çları yok mu var ama gene de sağlam şu an Türk Silahlı Kuvvetleri ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caduceus
    Caduceus's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar konu başlığını açan arkadaşın net bir delil gösterdiğini göremedim. Milletin kafasında acabalar oluşturmak için bire bir. Hani bugün burda okursun,burdan duyan öteki tarafa söyler, öteki taraftakinden başkaları duyar, en son artık dersin ki o kadar kişi söylüyor doğrudur herhalde diye düşünmeye bile başlarsın... Dedikodudan öte başka bir şey göremiyorum ben. Ayrıca böyle bir konu varsa bile kullanmış olduğun konu başlığındaki ifade ile giriş yapman yanlış. Ne yapalım yani; askere,polise karşı eylem mi yoksa belirttiğin gruba karşı mı yada belirttiğin grubun arkasını kollayanlara karşı mı? Bir yerde frene basmak gerek,değil mi...
    öhhööm...2+2=? sorusuna patates diye bir yanıt almış hissettim..

wollt ihr den totalen krieg ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    sallama haber yapıyorsun, bahsederken ihtimalleri kesin olarak ifade ediyorsun,+münferit yaşadığın olaydan genelleme yapıyorsun üstüne bi de dikkat çekecek,konunun içereğini tam olarak yansıtmayan başlık koyuyorsun. Nokta!

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

Subaylığı kazanan birisinin ailesine ve yakınlarına mitten eleman gönderiyorlar annesi kapalı nurcudur vs.. ise zaten belli oluyorki saçını başını açacaksın etek giyeceksin bilmemne diyorlar zaten bağlı olanlar içinde olanlar kabullenemiyorlar

ama içinde olmayıp sadece dinimizce uygun görmediği için örtünen vs.. varsa oğlum kızım neyse artık okusun iyi olsun diyerek denilenleri yapıyor bu izlenip üstlere belirtiliyor.

hadi bunları geçtiler diyelim zaten mülakatta komutanlarla konuşmada 5-6 kişi karşında oluyor bir muhabbet ortamı oluşturmaya çalışıyorlar ozaman çocuğun ne olduğu çıkıyor

yani kısacası TSK'ya sızmak biraz zor

ama polisleri bilmem bir çok tanığım var nurcudur kapalıdır odur budur

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

polisliğe, askerliğe kimin nasıl girdiği umrumda degil. ama  konu Fetullah gülenden açılmış geldigi nokta ailesinde başı kapalı olan ve muhafezakar insanların nasıl ayıklandıgı, bunun nasıl guzel birşey oldugu boyle insanların askeri yada polisliğe girmemeleri yonunde bir akım var. feytullah beni ilgilendirmez ama gerisi ilgilendirir bu ülkenin çok buyuk bi kısmını ilgilendirdigi gibi

noluyo lan islamı yaşayan yaşamaya çalışan insanlar napıyor size neden batıyor? demeden edemiyor insan.

durumun özeti: öz yurdunda garipsin öz yurdunda parya. kimin VATANında kim hor goruluyor... tuhaf..

annenize babanıza yok olmadı dedenize bakın. onlar saf ve temizdi ve dejenere nesil olarak bizler yetiştik, milli manevi değerlerini yitiren televole nesil. (dışardan birileri bu hale gelmemizi istedi çok uzun sureler once ve kademeli olarak başarıları suruyor)

benim dedem namaz kılarak ölüme koştu bu topraklar için, benim nenem cepheye mermi taşırken başında örtüsü vardı kalbinde imanı. şimdi en buyuk sorunu jeanini alırken hangi markayı seçecegi olan embesiller alamaz benim dinim, inancımın ve degerlerimin adını ağzına. yasamıyorsan yaşama özgürsün. ama benim özgürlüğüme müdahale etme, etmeye kalkma zavallıcık.

neyse ya bolmeyeyeim devam.. e başka nasıll engellenmeli? multeci kamplarına felan almalı mı?  devam devam...

(yorum yapan arkadasların şahsına ve onları kastederek soylemiyorum. bu gun turkiyede yasanan bunlar ve bu yasanlara bir tepki bu, ha illede uzerine almak isteyen varsa alsın)

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

kendimi bu sekilde tanıtmayı hiç sevmem ama tsk da gorevli biri olarak 2.bir yorum daha yapıyorum ve sorulara biraz cevap vermek istiyorum

Subaylığı kazanan birisinin ailesine ve yakınlarına mitten eleman gönderiyorlar annesi kapalı nurcudur vs.. ise zaten belli oluyorki saçını başını açacaksın etek giyeceksin bilmemne diyorlar zaten bağlı olanlar içinde olanlar kabullenemiyorlar

Bir kere Tsk nın İKK dairesi vardır mit le alakası yoktur 2.si annesi kapalı nurcu falan diye bir şey söz konusu degildir annesi kapalı açık hiç önemli degildir bu acık kapalı olayları kesinlikle siyasetten kaynaklanan durumdur baglı olanlarda bir güzel kabulleniliyor + cunku bir hiyerarşiye ve disipline uymak gerek

2.si hiç bir tsk gorevlisine ve mensubuna memuruna bu bünyeye zarar vericek kadar bilgi verilmez. en fazla kendini yakar

3.sü arkadaşlar demiş araştırıyolar falan evet bir araştırma söz konusu ama bu araştırma zaten sizler içinde geçerli örnegin askere gidenler için kolunda jilet vs gibi şeyler varsa anlarsın ki işe yaramaz silah vermesin gibi basit şeyler tabi her şey gibi bununda bir sıra kademi var 

Son olarak tekrar söylüyorum Tsk askeri lise sınavları uzman albay ogretmenler ve bu ogretmenler için oluşturulmuş özel kamplarda hazırlananılıyor ve kesinlikle fem miş cart mış curt muş diye bir şey söz konusu olmuyor ki bunun detaylarını daha sonrada anlatabilirim

bunlar sadece gündem yaratmak ve din ile insanların kafasını beynini boş şeylerle doldurmaya calışmaktır

Ha şu yok mu herşeyde oldugu gibi bir cürük tarafı illaki vardır Polislikle ilgili bir fikrim yok ama aynı kurallar onlar içinde geçerli

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

Fetullah Gülen hoca efendi hazretleri ve onun tarikatı hakkında konusmayın terbiyesiz herefiler çarpılırsınız lan.Hocamız dünyanın dört bir tarafında okul açıp istiklal marsımızı okutup bayragımızı dalgalandırıyo daha ne isityorsunuz bre kafirler bre müşrikler...

yuzemde coktatli bir tebessum olusturdu derin konusturdun baal yine :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 5376 Toplam Mesaj: 35