Beraberce Birşeyler Yapalım Grupların Tekeline Girmeyelim..
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Fetullah Gülen hoca efendi hazretleri ve onun tarikatı hakkında konusmayın terbiyesiz herefiler çarpılırsınız lan.Hocamız dünyanın dört bir tarafında okul açıp istiklal marsımızı okutup bayragımızı dalgalandırıyo daha ne isityorsunuz bre kafirler bre müşrikler...
yuzemde coktatli bir tebessum olusturdu derin konusturdun baal yine :d
-----------------------------Yok Canım Şaka yapıyordur hayatta inanmam. :) BAAL Bu lafları derse BAAL ile çelişir. :)))) BAAL Asla Yobazik bakış Açısını Kabullenmez. O tatlı tebessüm bende de oluştu dersem inanın ne demek istediğini Gayet iyi anladım çünkü. eh eh.
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
sallama haber yapıyorsun, bahsederken ihtimalleri kesin olarak ifade ediyorsun,+münferit yaşadığın olaydan genelleme yapıyorsun üstüne bi de dikkat çekecek,konunun içereğini tam olarak yansıtmayan başlık koyuyorsun. Nokta!
al benden de o kadar 2 tane adam böyle gizli bilgi geldi demişte yok onlar hazırlıyormuş da vs vs .. kafandaki ütopya dendiğinde de tepki veriyor arkadaşaskeriye fetoşculara soru hazırlatcak zuhaaahahaaa oldu olcak mülakatı da fetoş yapıyomuş de tam olsun ..
-
zuahahahhahhahahahha:D:D:D:D harbi film adamlarsınız ha 1 2 laf duyup polatlık yapmayın femin sızamadıgı tek yerdir askeriye.Örnegin annesi kapğalı olan askeri okula alınmaz alınsa bile görevde yer yer süründürülür:)
Dine yakın takılan sofu takımı askeri liseler sınavını kazanamaz yada kazandırılır ama 1 yıl ankara 1 yıl van :)
Şimdi sağdan soldan boş boş laflar edip ortalığı karıştırma sitedeki büyüklerden biraz utancak olmasam ara polisi site adını ve linkini verirdim.Tek engelleyen TBT adı lekelenmesin.
-
benim nurcu arkadaşlarımla ve babası askeriyede görevli arkadaşlarımla bu olayı en derinine kadar konuşmuşluğum var ve görülen o ki nurcu tayfa jandarma ya sızmış durumda..
nurcu arkadaşlarımın dediğine göre "sen sana denilenleri yap gerisini bize bırak" gibi sözlerle "abiler" tarafından desteklendiği...şu anda 3 nurcu arkadaşım geçen sene ki sınavı
geçmiş durumda ve bana okudukları yerden selam yollamakta, tehey =)
ne hallere geldik bea, ama ben dayanamadım, kafayı yedim...tey tey hobaa =)