Berkin Elvan‘I Kaybettik
-
Bana polisi savunanlar, yerden sekip kafasına gelmiştir diyenler ilk baş şu videoyu izlesin.
http://www.youtube.com/watch?v=kgCZswPslKE
Sonra bu videoyu izledikten sonra sadece bu polis öyle yapmıştır demeyin. Kaç tane polisin direk olarak hedef alırken videoları görüntüleri var.
Hala şehit olduğunda niye sokakta değildiniz diyenler var...
O zaman 2010 - 2011 li yıllarda şehit buluşmalarını kim düzenledi lan ? Tahribattan 12-13 kişi katıldık o yürüyüşlere.
Hala bir de Berkin bahane kimse onun için orada değil falan diyorsunuz...
Teröristlik bu ülkeyi soyan birini, insanların ölüm emrini veren birini bu ülkede istememekse evet ben teröristim.
Nasıl teröristsek artık ?
angelofhope tarafından 13/Mar/14 11:21 tarihinde düzenlenmiştir -
konuyu baştan sona okumak isterdim ama zaman kaybı
Ölen bir masum(!) var orta ve ölünün kanı ile siyaset yapan sokaklara dökülen döktürülen bir kitle var ortada bizi kimse dökmedi demeyin tv gazete ve internette bunun böyle olması için sizi kışkırtan şerefsizler var
he şunu bırakın gözünüzü seveyim ekmek almaya giderken başına isabet etti tamam güzel acıtasyon ama yemiyoruz he bide suriyedeki cocuklar için bizim kullandığımız sloganları güzel aşırıyosunuz onada bravo
ölen kişi için üzülüyorum üzülme sebebim cocuk olması bazı şeyleri anlamıyor milletin gazı ile yaptığı için yazık oldu
Kan üzerinden şerefsizlik yapanlar ve bilerek bilmeyerek buna alet olanlar sizede üzülüyorum ve dua ediyorum sizin için.
-
xxjokerxx bunu yazdı
konuyu baştan sona okumak isterdim ama zaman kaybı
Ölen bir masum(!) var orta ve ölünün kanı ile siyaset yapan sokaklara dökülen döktürülen bir kitle var ortada bizi kimse dökmedi demeyin tv gazete ve internette bunun böyle olması için sizi kışkırtan şerefsizler var
he şunu bırakın gözünüzü seveyim ekmek almaya giderken başına isabet etti tamam güzel acıtasyon ama yemiyoruz he bide suriyedeki cocuklar için bizim kullandığımız sloganları güzel aşırıyosunuz onada bravo
ölen kişi için üzülüyorum üzülme sebebim cocuk olması bazı şeyleri anlamıyor milletin gazı ile yaptığı için yazık oldu
Kan üzerinden şerefsizlik yapanlar ve bilerek bilmeyerek buna alet olanlar sizede üzülüyorum ve dua ediyorum sizin için.
önce sen kendini kurtar bize dua etme , onca yetim hakkı yedirttiğin hükümeti halen destekliyorsun. öteki dünyada iki elim yakanda.
-
Ekmek almaya gitti veya baska birsey icin ordaydi Allah rahmet eylesin , birdepolis sehit oldu ve bugune kadar binlerce askerimiz sehit oldu kmisenin sesi bile cikmadi sadece 1 dakika haberlerde yayinlandi gecti gitti bebek katili ocalan ismi uzernde bebek katili ona karsi kimse ses cikartmadi ve bugun meydanlara bakiyoruz hdp nin bayraklari bdp nin bayraklari doguda bilbordlarda bebek katilinin resimleri ama kimseden ses yok kimse bunlari konusmuyor aqp partisi resmen topraklarimizi satti hala satiyor ozgurlugumuzu elimizden aliyor yine ses yok , suan meydanlar pkk lilarin bebek katil lerinin istedigi gibi yonleniyor bence o gosterilerin ortasinda bir bomba patlatsalar Turkiye nin orta dogudan farki kalmiycak herkez birbirine girecek pkk lilarin ekmegini yagi caldilar birde recel eklenmis olacak ,kardeslerim nereye gittigimizin farkina varin Allah askina bizim dusmanimiz belli ve iki turlu savasimiz var pkk ya karsi silahla aqp icin sandikla
-
sokağa yüzbinlar cıktı herkes kendi vicdanıyla çıktı. her taş atan yürüyüş yapan öldürülsün sizin görüşünüze göre. o begenmediğiniz yadırgadıgınız haklar bir gün sizede lazım. olur.
bide yeaa bende üzüldüm ama diyenler varya onların amasına sokayım
-
diyarbakırda biri polise taş atınca terörist olur aynı şeyi batıda birisi yapınca kahraman adalete bak yaaaaa
-
chkarito bunu yazdı
diyarbakırda biri polise taş atınca terörist olur aynı şeyi batıda birisi yapınca kahraman adalete bak yaaaaa
Kimse qkk söylemleri yapıp taş atmıyor çünkü şu anki olaylarda, haklarımızı ve özgürlüklerimizi istismar ettikleri için büyüyor olaylar. Hem gezi sürecinde hem de şu an olan olayların sebebini gayet iyi biliyorsunuz, terörist söylemleri ile kötülemeye çalışıyorsunuz. Polisin verdiği tepkileri izledikten sonra sinirlenmeyen adam insan değildir zaten, onu da söylemekte yarar var. Burada yapılan eylemlerde verdikleri tepkiyi qkk sempatizanlarına verseler terör sorunu uç noktalara çıkmazdı zaten. Buraya gelince arslan parçası kesiliyorlar, oraya gidince süt dökmüş kedi.
NigraSilva tarafından 13/Mar/14 12:42 tarihinde düzenlenmiştir
Şimdi uzaklaş yavaş yavaş minik troll.
Edit: Batıda kelimesini 'şu anki olaylarda' olarak değiştirdim, götünden anlayıp başka yere çekmesin minik diye. -
chkarito bunu yazdı
Hmm, bunlar ne oluyor o zaman göt kılı arkadaşım?
https://www.youtube.com/watch?v=yqQHLTykkeU
-
xxjokerxx bunu yazdı
Bundan sonra sloganların altında kaynak belirtiriz,
"Suriye'deki çocukları sahiplenebilip üzülüp slogan yaratacak kadar ruhu ve beyni olduğunu iddia eden, ülkesindeki bir çocuğun cinayetine acıtasyon diyerek yemeyen protoplazma"
izzmarit tarafından 13/Mar/14 15:46 tarihinde düzenlenmiştir -
chkarito bunu yazdı
katılıyorum
ayrıca bısey duydum ne kdar dogrudur bılemem
bu cocuk komadaydı bılındıgı gıbı
secım ve karalama kampanyasından dolayı fısı cekıldı dıye ıddıa edılıor.
yoksa bunca zaman cocuk neden olmedı neden bsıey olmadı da? BU SALDIRILARI MUTEAKIBEN
cocuk rahmetlı oldu?
dusundurucu