Berkin Elvan‘I Kaybettik
-
ölmeseyemiş üzücü bir durum ama ama ama işte ne biliyim.
-
Allah rahmet eylesin. bu şekilde daha çok canlar veririz birşeylerin artık değişmesi lazım...
-
erkekseniz tek tek gelin amk :)
Serdar ben gencin ölmesine üzülmemişim gibi konuşuyorsun benim söylediğim tekrar söylüyorum çocuğun ölümünün sebebini yüzdeliğe vurunca %100 polis mi çıkıyor senin vicdanında
onun dışında aşırı yoğunum yazın yarın yine bu saatlerde 1 saat boş zamanımda cevaplayacam
son olarak
"Askere taş atanlar terörist polise taş atanlar kahraman oldu "
@flasy cümlemi birdaha anlayarak oku :)
DJ_Alper tarafından 11/Mar/14 16:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Gittiğin yerde polis yok , rahat uyu Berkin.
-
Olayın oldugu gunun videosu varmı ? Ayrıca bu cocugun evı nerdeymıs ankarada onu merak ettım. Allah rahmet eglesın.
-
Allah rahmet eylesin..
-
koyuncuları desteklediğimiz yok ama bu kardeşimizin ölmesi butun emniyeti butun poolisi katil yapmaz.
şimdi istediğiniz kadar sövün salak gerizekalı muhabbeti geçin ama olan bu.
hiç bir polis bir çocuğun ölmesini istemez komik olmayın, fişeği atan bilerek atmamıştır.
burada yüklenmeniz gereken hükumettir. emniyeti yöneten kişilerdir niye daha adam akıllı organize çalışmadınız niye bu şekilde oldu diye.
heh bi arkadaş yazmış başka yerlerdede insanlar bebekler ölüyor niye bu kadar patlamıyorsunuz? cenazenin üzerinde prim yapmaya çalışanlara bu sözlerim.
kimse kusura bakmasın ama gerçekler ortada. ideolojileriinizin arasında sıkışıp gerçekleri görmekten uzaklaşıyorsunuz.
heh şimdi gelip diyeceksiniz, senin gerçeklerin bunlar yada bilmem kaç tane sapık salak yorum gelecek.
ben yine sikime takmayacağım ama insan her yerde insandır, berkini, ahmadı, juliası, fernandosu olmaz. biraz samimi olun lütfen.
-
Allah rahmetini bol eylesin..
Şahsi bir görüşüm var ;
Allah bu sefer tayyibe yürü ya kulum demedi ergenekon tutuklularını içeriden çıkartıp yolsuzluk operasyonlarıyla ilgili gündemi değiştirmeye yönelik hareketleri bu sabah gelen acı haberle suya düştü gibi.. -
milletimizin başı sağolsun katillerin vicdanı yansın kavrulsun
-
Diyecek birşey bulamıyorum, sadece
Allah rahmet eylesin...