Berkin Elvan‘I Kaybettik
-
-
Katil Hükümet Elbet Cezasını Bulacaktır . ruhu şad olsun mekanı cennet olsun .
-
Allah rahmet eylesin.
Bugün Berkin için tartışıyoruz. Dün yada daha önceki günler....
Otobüsler yakıldı içlerinde çocuklar yandı. Çocuğu evde babasını beklerken babasının öldü haberi geldi.
Hangisi daha vicdani. çocukların ölmesi mi. babalarının ölmesimi.
bence bu iç savaşa dur demek lazım. her olayda hurraa hadi gidelim.....
nereye gidiyoruz arkadaş. daha dün pkk yandaşlarının arabaları iş yerlerini yakıp yıkmasına dert yanıyordunuz şimdi ise taksim olaylarında yakılan yıkılanları görmüyorsunuz.
asıl suçlu hepinizsiniz.
-
-
ekşın isteyenler Mis Sokağa gelsin :)
ulan polisin götü tutuştuğu tek sokak
-
Küçük bir çocuğun ölmesini kim ister.!! Arkadaş cümleyi okumayıp resimden dalıyorsunuz.! Önyargı o kadar işlemiş ki iliklerinize. Birisi bir şey söyledimi parçalamak için yer arıyorsunuz.! Kim vefatına neden olduysa zaten cezasını alsın. Buna kimin lafı var ki.
Hakankaya tarafından 11/Mar/14 21:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Ekmek almaya gittigi filan yok sapanlı fotolarıda var ailesi nasıl izin veriyoda gidiyo hadi onu geçtim çocugun katili gezicilerdir akp degildir çocuk üzerinden akpye sallamayın. allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çocugun
-
'' ürkek bir serçe gibi eğme başını
kaldır başını ve dimdik dur.
bu senin değil, ülkemin ayıbı.
hırpalanmış yerlerinden öperim çocuk. '' Işıklar içinde yat..
-
bu ülkede bebek katilleri bile lüks hapishanelerde kalıyor..
tecavüz suçluları bir kaç sene yatıp çıkıyor..
burası idamın serbest olduğu bir ülke değil..
bazı arkadaşlar çocukta sapan var, maske var demiş.
olsa bile ölümü sizi mutlu etmemeli.
o çocuğun beyni yıkanmıştır. heyecanla yapmıştır bilemezsiniz. bu sitede kimsenin mi vukuatı yok ?
o zaman hepimiz ölelim.
adam akıllı tutukla yargıla.
biz bilal erdoğan malını paraları sıfırlayamadı diye gidip öldürdük mü ?
sinirlendik. ama yapmadık :D o malı bile kabullendik biz
-
4-5 sayfa göz attım " olayı başlatanların hiç mi suçu yok?" diye bir soru gördüm...
Olayın nasıl başladığını hatırlatmakta fayda var, bi avuç insan gezi parkına çadır kurmuş kitap okuyor ağaçlar kesilmesin diyordu.. Taşkınlık yok sadece kitap okunuyor sohbet ediliyor. Gece bu okuyan insanlar çadırlarında uykularında iken, gaz bombasına boğuluyorlar..
Arkadaşın söylediğine tamamen bende katılıyorum.. Olayları başlatandadır bütün suç ve olayları başlatan.. Her muhalifin kafasını taşla ezme mantığındakilerdir.. Emir verenlerdir. Utanmadan emri ben verdim diyenlerdir..
...ve asıl suçlu katillere tekrar tekrar oy atandır.. Olayları asıl başlatan seçmendir seçmen!