Beşiktaş Liverpool Çıkartması 8-0 (Yaziyla: Sekiz-Sifir)
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------
ulan Türk futbolu rezil oldu beşiktaş diil :)
ama bize bu rezalet i yaşatan 8JK lilere burdan saygılarımla ana baba küfürlerimi postalıyorum .
-----------------------------Sen git kendi babana sov ıpne sen kımsın lan pust senın sulealenden ben baslarım dogru konus mayı ogren sabah sabah cıklettenmı cıktın
-
Gerizekalılar Siz kimsinizde liverpool gibi bi takıma yedeklerinizle çıkıyorsunuz? Zaten rezilsiniz rezil olacak bi durumunuz yok buradaki rezillik Türkiye futboludur. Adamlar vura vura 8-0 yaptılar toplam 12 ataktan..Bu kadronuzla türkiyeyi mi temsil ediyonuz ya harbiden çok yazık.... Adamlara daşak malzemesi olduk..Bundan sonra futbolu bırakın plaj voleybolu buzda dans felan oynayın İlhan mansız gibi. Nasıl ola hepiniz jimlastik çocuklarınız (:
-
son 3-4 mesaja bakarsak karışır burası (: size tavsiyem sakin olun ;)
burada kavga etmeniz,küfürleşmeniz bişeyi değiştirmeyecek, sadece yöneticileri yoracak (((:
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------hp32 bunu yazdı:
ama bize bu rezalet i yaşatan 8JK lilere burdan saygılarımla ana baba küfürlerimi postalıyorum .
-----------------------------Sen git kendi babana sov ıpne sen kımsın lan pust senın sulealenden ben baslarım dogru konus mayı ogren sabah sabah cıklettenmı cıktın
hop dedik abi noluyo yani...hp32 doğruları söylemiş heee şimdi siz hakeme suç bulursunuz kaleciye suç bulursunur.renenin bi lafı vardı g*te giren zaten acılmaz.. -
rEfLeX bunu yazdı:
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------hp32 bunu yazdı:
hop dedik abi noluyo yani...hp32 doğruları söylemiş heee şimdi siz hakeme suç bulursunuz kaleciye suç bulursunur.renenin bi lafı vardı g*te giren zaten acılmaz..
-----------------------------besıktasta oynayan oyunculara istdeıgın gıbı soversın ama sen kımsın kı anasına babasına sovuyon adam vatan haınımı bolucu orgut uyesımı? su yazınısı dogru yazsın ayrıca orada kullandıgı "8JK liler" bolunmu ne oluyor bende bjklı bolumune gırıyor yenıldınge dalganı gec lafını sok ama kufretme hakkını kım verıyor sana kımse o sekılde konusmaz
-
ana baba küfürlerimi postalıyorum .
-----------------------------besıktasta oynayan oyunculara istdeıgın gıbı soversın ama sen kımsın kı anasına babasına sovuyon adam vatan haınımı bolucu orgut uyesımı? su yazınısı dogru yazsın ayrıca orada kullandıgı "8JK liler" bolunmu ne oluyor bende bjklı bolumune gırıyor yenıldınge dalganı gec lafını sok ama kufretme hakkını kım verıyor sana kımse o sekılde konusmaz
aga bak arkadaşımız anasına baabasına küfür etmiyor ki :)benim ana küfürüm vede baba küfürüm yani önde gelen küfürlerimi ediyorum demiş daha başka türlü anlatayım mı :)))
-
reflex :) kardes ya sen polyanacılık oynuyorsun yada yakın arkadasın hadı o bolumu gectım dıyelım (kı gecmedım ınandırıcı degıl ) besıktaslılara yerıne ne dıyeceksın besıktaslı sporculara vs der ınsan besıktaslılara dersen cumle buyur
-
ulan daha yeni haberim oldu iyimi..Napmıs beşiktaş a.q sampiyonlar liginde 8 tane yenirmi yaa adama gulerler valla..
-
o değilde 7. yada 8. golden sonra liverpool teknik direktörünün bastırın diye el hareketi yapmasını çok yadırgadım,bu kadar da saygısızlık olmaz rakibe karşı.
nere saldırıyon a.q zaten atmışın yarım düzine aldın puanı yaptın averajı 2.lik garanti çıkıyon gruptan efendi ol 2 dakka
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------öncelikle lanlu lunlu konusmayı kes köy kahvesi deil burası
ben simdi ingilizler yendi demiom liverpool yendi diom olayı Türk-ingiliz savasına cevirme milli takım deil bu kulüp aradaki farkı anla önce,futbol bu oyun sadece gecen yunanistana yenildik istanbulu almadılar az rahat ol gec dalganı uehehue :D
aklıma bi spikerin mac bitti hala gol yiyoz gafı geldi :D
-----------------------------nasıl konuşacağımı sana soracak deilim bu 1
aradaki farkı senin gibi birinden öğrenecek te deilim bu 2