Beyaz Eşya Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

bütçen varsa miele al 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

annemin tüm beyaz eşyası bosch ve sorun yaşamadı.  orta sınıf makina hepsi. yaklaşık hepsini en az 5-6 senedir kullanıyor.

kendime beko ve arçeçelik aldım. 2-3 seneden sonra boyalarında atma ve pas oldu. buzdolabının kapağını açınca bazen iç ışığı yanmıyor. servis gelip yaptı ama hala aynı :)

benim makinalar 10-15 senelik gibi görüntü veriyor. annemin makinaları sanki dün alınmış gibi duruyor. karar senin artık

haa birde netten de fiyat araştırması yap derim.

akrepkral53 tarafından 01/Eki/18 14:33 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    narcobs bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

En sevdigim konulardan

Para sikintin yoksa yikama grubu miele dolap liebherr 

Eger orta seviye ise almanya uretimli bosch

Cok para vernek istemiyorum dersen daha f/p urunler tavsiye edebilirim

Hocam Miele, Liebherr, Sharp falan biraz tuzlu geliyo açıkcası, o kadar bütçe ayıramam.

Almanya üretimi Boschların da fiyatları çok yüksek. 6 bin buzdolabına 4.5 bin çamaşır makinesine o fiyatı veriyolar. Yerli üretimlerini de öneren sayısı çok az. 

Başka tavsiyen var mı hocam?

Electrolux/aeg incele cok iyi f/p makineleri var buzdolabindada low frost tavsiye ederim hocam siemens profilo aybi fabrikanin urunu kafana yatani al  hocam bulasik makinesinde ic tabanin sac olmasina cok dikkat et plastik sakin alma bunda soyle boyle cok gelisti deselerde kanma

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Hocam,

Sektorun icinden birisi olarak; beyaz esyada arcelikten, kucuk ev aletlerinde arzum, altustan; ev elektroniginde vestel, beko, altus, arcelik dortlusunden uzak dur.

Tavsiyem ise beyaz esya alman uretimi bosch, ev elektronigi samsung/lg, kucuk ev aletleri fakir...

Allah simdiden mesut etsin. Tek yastikta kocayin insallah.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Lg buzdolabı, çamaşır makinesinden gayet memnunum.

Electrolux kurutma makinesi 1. Yilinda bozuldu ve bu kadar boktan bir servis hiç gormedim hayretler içerisindeyim. 

Arcelik, vestel kapıdan sokmam. Yerli malı ayağına yabanci telefonlara ek vergi taleplerini unutmayın, unutturmayın. Yan sanayicilerini, tedarikcilerini de zikmeye çalışıyorlar.

Samsung ve. Baymakin kliması var ve gayet memnunuz onlardan da. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

annemlere dolar firmaladan önce bütün herşeyi LG ile anlaştım ve aldım

bütün modelleri araştırıp en sorunsuzlarını aldım kullanıcı yorumları servis tavsiyeleri vs vs
    2 tane tv 4k
    buzdolabı
    çamaşır makinesi
    bulaşık makinesi
    mikro dalga fırın

annemler çok memnunlar

Martech tarafından 01/Eki/18 19:45 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bence Marka odaklı değil de,Markanın memnuniyet katsayısı yüksek Modelleriyle ilgilen Hacım !

Kullanışlı olmadıktan sonra Servis ağının geniş dar kötü olmasının bir önemi kalmıyor

Acaip derecede agresifim !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Lg buzdolabı, çamaşır makinesinden gayet memnunum.

Electrolux kurutma makinesi 1. Yilinda bozuldu ve bu kadar boktan bir servis hiç gormedim hayretler içerisindeyim. 

Arcelik, vestel kapıdan sokmam. Yerli malı ayağına yabanci telefonlara ek vergi taleplerini unutmayın, unutturmayın. Yan sanayicilerini, tedarikcilerini de zikmeye çalışıyorlar.

Samsung ve. Baymakin kliması var ve gayet memnunuz onlardan da. 

Yikama grubunu 3 yil.omce elektrolux aldik hanim acayip memnun iyiki diyor hep yiksmssi filan mukemmel

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Para vermem dersen arçelik   . Para veririm dersen bosch . Altı üstü zarar ettirir . Bosch tam iyisini para vermeye deymez . Arçekşkten adisine para vermeye deymez 

Bosch buzdolabı arada çat cut diye sesler çıkarır içinde  sopa ile vuryotlar gibi patlar . Ama alışırsın .

Minimalist Değilim Tembelim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Hacı  Bosch kullanıyoruz  6 yıldır evde.Çok memmunuz  kaliteli ve  ürünler ilk günki performansı veriyor...

ZalımMadam.10.07.24
Toplam Hit: 3830 Toplam Mesaj: 35
beyaz eşya