Beyaz Eşya Önerisi
-
bütçen varsa miele al
-
annemin tüm beyaz eşyası bosch ve sorun yaşamadı. orta sınıf makina hepsi. yaklaşık hepsini en az 5-6 senedir kullanıyor.
kendime beko ve arçeçelik aldım. 2-3 seneden sonra boyalarında atma ve pas oldu. buzdolabının kapağını açınca bazen iç ışığı yanmıyor. servis gelip yaptı ama hala aynı :)
benim makinalar 10-15 senelik gibi görüntü veriyor. annemin makinaları sanki dün alınmış gibi duruyor. karar senin artık
haa birde netten de fiyat araştırması yap derim.
akrepkral53 tarafından 01/Eki/18 14:33 tarihinde düzenlenmiştir -
narcobs bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
En sevdigim konulardan
Para sikintin yoksa yikama grubu miele dolap liebherr
Eger orta seviye ise almanya uretimli bosch
Cok para vernek istemiyorum dersen daha f/p urunler tavsiye edebilirim
Hocam Miele, Liebherr, Sharp falan biraz tuzlu geliyo açıkcası, o kadar bütçe ayıramam.
Almanya üretimi Boschların da fiyatları çok yüksek. 6 bin buzdolabına 4.5 bin çamaşır makinesine o fiyatı veriyolar. Yerli üretimlerini de öneren sayısı çok az.
Başka tavsiyen var mı hocam?Electrolux/aeg incele cok iyi f/p makineleri var buzdolabindada low frost tavsiye ederim hocam siemens profilo aybi fabrikanin urunu kafana yatani al hocam bulasik makinesinde ic tabanin sac olmasina cok dikkat et plastik sakin alma bunda soyle boyle cok gelisti deselerde kanma
-
Hocam,
Sektorun icinden birisi olarak; beyaz esyada arcelikten, kucuk ev aletlerinde arzum, altustan; ev elektroniginde vestel, beko, altus, arcelik dortlusunden uzak dur.
Tavsiyem ise beyaz esya alman uretimi bosch, ev elektronigi samsung/lg, kucuk ev aletleri fakir...
Allah simdiden mesut etsin. Tek yastikta kocayin insallah.
-
Lg buzdolabı, çamaşır makinesinden gayet memnunum.
Electrolux kurutma makinesi 1. Yilinda bozuldu ve bu kadar boktan bir servis hiç gormedim hayretler içerisindeyim.
Arcelik, vestel kapıdan sokmam. Yerli malı ayağına yabanci telefonlara ek vergi taleplerini unutmayın, unutturmayın. Yan sanayicilerini, tedarikcilerini de zikmeye çalışıyorlar.
Samsung ve. Baymakin kliması var ve gayet memnunuz onlardan da.
-
annemlere dolar firmaladan önce bütün herşeyi LG ile anlaştım ve aldım
bütün modelleri araştırıp en sorunsuzlarını aldım kullanıcı yorumları servis tavsiyeleri vs vs
2 tane tv 4k
buzdolabı
çamaşır makinesi
bulaşık makinesi
mikro dalga fırın
annemler çok memnunlar -
bence Marka odaklı değil de,Markanın memnuniyet katsayısı yüksek Modelleriyle ilgilen Hacım !
Kullanışlı olmadıktan sonra Servis ağının geniş dar kötü olmasının bir önemi kalmıyor
-
Kaan bunu yazdı
Lg buzdolabı, çamaşır makinesinden gayet memnunum.
Electrolux kurutma makinesi 1. Yilinda bozuldu ve bu kadar boktan bir servis hiç gormedim hayretler içerisindeyim.
Arcelik, vestel kapıdan sokmam. Yerli malı ayağına yabanci telefonlara ek vergi taleplerini unutmayın, unutturmayın. Yan sanayicilerini, tedarikcilerini de zikmeye çalışıyorlar.
Samsung ve. Baymakin kliması var ve gayet memnunuz onlardan da.
Yikama grubunu 3 yil.omce elektrolux aldik hanim acayip memnun iyiki diyor hep yiksmssi filan mukemmel
-
Para vermem dersen arçelik . Para veririm dersen bosch . Altı üstü zarar ettirir . Bosch tam iyisini para vermeye deymez . Arçekşkten adisine para vermeye deymez
Bosch buzdolabı arada çat cut diye sesler çıkarır içinde sopa ile vuryotlar gibi patlar . Ama alışırsın .
-
Hacı Bosch kullanıyoruz 6 yıldır evde.Çok memmunuz kaliteli ve ürünler ilk günki performansı veriyor...