folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder [Beyaz Tahribat] Hacker Olmak İsteyenler...

[Beyaz Tahribat] Hacker Olmak İsteyenler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    başlığı böyle koydum.Bir iki öğüdüm var sizlere.Ben ne kadar neyim tartışılır ancak 4 senenin getirmiş olduğu birşeyler var sizlere bunlardan bahsetmek istiyorum.

ilk bu işlere başladımğımdan beri msn mail hack olayını sildim bana göre saçmalıktı.Hayatımda bir kez trojan kullandım oda kendi makinamda nasıl olacak diye baktım.

Şimdiye kadar ne zone-h a nede başka bir yere bir sürü site kaydettim.Çünkü başkasının bulduğu exploitlerle (genelde ruslar) site hackleyip, deface edipte hacker olmaz.Bu felsefeyle asp kodlamasını bilmediğim halde asp sitemde ve ufak tefek asp portallarında açık buldum.Kendi açıklarımdı mütiş zevk aldım.

Piyasada dolu lamer var onlardan olmamak için dikkat ettim hacker değilim ama lamerde değilim.Hacker olma gibi hevesim yoktu tek merakım sistemlerdi.Pc olayına yoneldim webide sildim.Net telefon sistemidir dedim telefon sistemlerini okudum.

Tam bu zamanlarda 1-2 ay kadar pcden uzaklaştım köye gittim çünkü hayatımı olumsuz etkiledi.Sonra geldim 8-10 ay oldu ama hala zevkle bilgisayarda birşeyler yapmıyorum.

KISACASI

Şimdilerde diyorum ben baştan yanlış yerdeymişim.Sistemi bilmeden sızamassın.Benim sözümdür sürekli uyarım.Bu yüzden önce çalışma mantığını öğrenmeye çalışıyorum ne nedir nasıl çalışır.Olayın en hassas noktası bu.

Biz Türk insanlarına özellikle hack olayında vercen porgramı siteyi yazcak hackliyicxek ohh kral hacker.Ama ekmeden biçilmez.Demek istediğim ne onuda açıklıyayım.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=34405
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=34403
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=34404
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=34389

Burdaki sayfalara bakın size okumak zor geldiği için, araştırmak zor geldiği için sizin en iyi yapacğınız iş programlarla başkalarının exploitlerinle siteleri hackleyip be milyon tane ben 500 bin tane site hackledim demektir.

BEYAZ TAHRİBAT KAMPANYASI NE?

Beyaz tahribat kampanyasını bu 4 konuyla başlattım ne adminlerin nede başka birinin olayla ilgisi var.Mürid olarak tahribatı boktan bir sürü konu yerine sağlıklı bilgilerle doldurmak istiyorum.

Tabi ki böyle konular olacak kafa rahatlatmak için ama allah aşkına oturup emek verdiğim yazdığım dökümanlar bunlar hemde yeniler için elimden geldiğince örneklemeye çalıştım.

Diyeceğim şudur Sistemi bilmeden sızamassın.Sistemi öğrenmek için yapacağın tek şey okumak okumak okumak..

Not: beyaz tahribat kampanyasına olurda biri desteklemek isterse 3-5 kaliteli dökümanı ekleyip konunun başına -Beyaz Tahribat Kampanyası- yazabilir.

Diyeceklerim bu kadar Atatürk videosu veridm tık yok bir sürü güzel döküman video verdim tık yok olsa ajdar heemn patlatırsınız muhabbeti.

Ama dökümanların hiti 30 44 68 süper süper...Bu kadar bedavacı olmayın.

edit: arkadaşlar şey düşündüm her telden güzel kimsede bulunmayan dökümanları yayınlarsak ilerde tahribat adına e-book yaparız.Ben hack piyasasına girdiğimde Türkçe hack dökümanlı vardı router hack falan filan şimdi hala veriliyorlar çok yeniymiş gibi 4 sene oldu.Bizim e-book ta onun gibi bişey olabilir.

edit2:

SİZDE DESTKE OLMAK İSTİYORSANIZ

her konuda dokuman gonderebilirsiniz.Ancak her yerde bulunan bayatlamış bilgileri değil.Sizin usta olduğunuz konuda dokuman yazabilirsiniz.Yada telefon nasıl çalışır vs.. tarzı ne nedir nasıl çalışır dökümanları koya bilrisiniz crack hack, güvenlik, programlama, sistem aklınıza gelecek ve pc konusunda yardımcı olacak herşey.

Konu açarken
    başlık - beyaz tahribat
    yazarsanız http://www.tahribat.com/forumsearch.asp buraya beyaz tahribat yazıldığında bizim konularımız otomatik olarak çıkacaktır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    güzel bir şey AMA
    başlıgı falan yanlış şey etmişsin..

beyaz tahribat kampanyası dersen

2 şey anlaşılır..

1. Ya Bu düzen çok boktandır. düzen bozuktur. ondan kampanya başlatırsın. ( Ki bunada sen karar vermezsin herkez zevk alıyor burada bişeylerden isteyen hack hük konuşur isteyen geyik yapar , isteyen aşk konuşur , isteyen dini konuşur.. bu senin üstüne vazife olamaz..

2. Yada Reklamını Yapmak istiyorsundur.Ben Büyük Bilgili Zumsuk şunu biliyom 6 ay Köyde Kaldım Telefon Sistemini Yedim Yaladım Yuttum Gibisinden..

hangisini anlamamızı istiyorsun sölede onu anlıyalım..
    ben daha çok 2. sini çıkardım ya 1. de var gibi..

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    verilen uğraş güsel.sonuçta tarikat için yapılan bişeyler var murid tarafından.
    ancak sorciye katıldığım nokta kampanyanın adı.tahribat 7 senedir hiç bi zaman çizgisinden şaşmamıştır.beyazlatmak için bi kampanyaya gerek olduğunu düşünmüyorum

... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    evet beyaz tahribat kampanyasina full destek bende duymustum rene tahribat.com un icini bosaltmis kuzyaka.com a aktarmis,olmazki kardesim yolsuzluun bu kadari,yasasin turuncu yada fosforlu yesil devrim!!
    bi konunun icine ancak bu kadar sicilir ha:)

hız emniyettir...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hocalar yanlış anlamayın ne tahribatın gidişatı olumsuz nede başka bişey.Demek istediğim şu yeni çömezler geldiğinde ne oluyor biliyorsunuz.Şaşırmış gibi hacke ağırlık veriyorç

Öncelikle bu olayı kapatıp bir ikişey düşündüm nasıl olması gerektiğini.

2. side telfon sistemlerini yaladım uyttum demiyorum sistemin çalışma mantığını okumaya başlamıştım daha sonra arya kopukluk gridi pc olayı koptu demek istedim.

Ayrıca tahribat çizgisine geldik mi şu var tamma iy hoş uhabbet sohbet ortamı güzel süper.Admin-use rilişkisi süper.Ancak sitede yeni yeni güzel dökümanlar görmek ister.

Sebebp mi ne başlığa bakın okten devrimci radikal hack grubu.Peki arkadaşlar hack bilgilerini geçtim ama en azından çalışma prensiplerini vs.. verelim döküman verelim birazda.

adminler falan yanlış anlamasın tahribat süper ama nolur birazda kökümüzden kopmayalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Her turlu destege acigim hocam.
    hep anlatmak isteyip anlatamadigimiz da bu.

turkiyedeki butun hackerlari bir araya toplasan milyon site hackleyebilirler ama bir tetris yazamazlar. piyasadaki sitelerden bulduunuz acikla hackleyecekleriniz büyük ihtimalle bakkal, manav, muslukcu yada hazir forum siteleridir.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    süper bi proje güzel bişey
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Bilgi paylaşımı hiçbir zaman yanlış anlaşılmazki bunu düşünmek bile yanlış , kaldıki Tahribatta her konuya yer olmasına rağmen bazı ince zamanlarda Genel , Geyik , Aşk vb konular kilitlenmiştir , ama hiçbir zaman domain isminden çıkacağın sonuca göre "Tahribat etmekle " ilgili bir yazı/paylaşım ortamı kilitlenmemiştir , kısaca sonuna kadar destek :)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    son smileye kadar katılıyorum :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ASLIYUCE
    ASLIYUCE's avatar
    Erkek
    guzel dusunulmus bence ins amacına ulasır..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Zumsuk kardeşim bu sistemleri kendisine yetecek kadar biliyor. Tek isteği bizlerle bir şeyler paylaşmak. Hocam doğru yoldasın, Türk halkının senin gibi paylaşımcı ve yardımsever insanlara ihtiyacı var. Keşke herkez kez senin gibi bilinçli olsa...

.
Toplam Hit: 7418 Toplam Mesaj: 41