[Beyaz Tahribat] Hacker Olmak İsteyenler...
-
birilerinin tahribat için ya da müridler için bişey yapması güzel tabi.
Ama hacker olmak nedir? kendi fikrimi söyleyeyim hacker olmak , futbolcu olmak , doktor olmak ya da ona benzer bişey değildir.
Bu işin böyle kademesi , gidilmesi gereken bi yol yoktur.Burdaki insanları bilgisayar hakkında bir çok konuda bilgi sahibi yapabilirsiniz. bu zaten güzel bişey. ama bunun ismini hacker olmak diye nitelendirmeniz yanlış.
O bilgiye sahip olduktan sonra onu istediği yönde en iyi şekilde kullanabilen adam aşmıştır. ama o adam bildiklerini kullanırken "ben hekır olucam" diye düşünmemiştir.
Neyse kolay gelsin -
Önce attack -> Para herşey herşey para değil bu 1. Yanlış anlamadıysam hack sadece para ve ün için yapılır demişsin kesinlikle YANLIŞ...
Bilişim dünyasının 2 yüzü vardır beyaz ve siyah olmak üzere.
Beyaz yüz en masumane girdilerle her dökümanı okur uygulamaya çalışırsın vs vs
Siyah yüz de ise madalyonun arka yüzünü bildiğin için her prog, code çalıştırmassın bilgisayarında.
Biz çok paçozun sözüyle hack dünyasında birlik olmanın peşinden koştuk zamanında Kolpanın Allahı çıktılar :@ olmadı beni tanıyanlar bilir tahrip.com vardı ilk göz ağrım ve paylaşımın karşılıksız olduğu bir platform ve 2002 yılında admin arkadaşlar vasıtası ile tahribat ı tanıdım ve bende bir tahripat cı oldum :) Şaka bir yana tahribat & tahrip şu TR piyasasında kaliteli seviyeli platformlarını başını çekiyordu.
lafı uzatmadan ZUMSUK kardeşim ve diğer mürid arkadaşlar yanlış user ve hatta adminler mutlaka olacaktır. Paylaşın paylaşılandan faydalanın ama hiçbir zaman HACKER olucam hevesiyle yapmayın bunları.
Yanlış anlaşılmasın ama CW nin zamanında yaptığı şu 10 dk da 5000 site hack olayının ( + iskorpitx in milleti kandırma dümenleri) gerçek yüzünü bilenleriniz vardır sanırım. Televizyona çıktı CW. Ne kazandı ün mü şan mı ? İşi bilen adam onların tam anlamıyla kolpa birer lamer olduğunu anladı. Çok uzadı söylenecek çok şey var ancak souç olarak ZUMSUK en doğrusunu yapmışsın öncelikle sistemi bileceksin sistem de telefon hatlarından geçiyor. Ardından uydu net olayları başlıyor kendini yetiştirdikçe bu konularda da uzmanlaşıcaksın yolunda devam et
Selam ve Saygı ile... -
Kreston hoca yani hacker olmak dedimde genelde çekmek amacıyla yoksa tabi ki doktor olmak için okul okursun tıp kazanırsın vs.. belli yolları var ama daha çok isteyenelri çekip okusunlar diye yazdım.
Yani okumaktan geçiyor.Tabi sadece hakle alakalı değil bir çok konuda dökümanlar olacak elimizde hazırda iyi dökmanlar piyasada bulunmayanlar bulunsa dahi iş yapan dökümanlar.Diyorum belki e-bok çıkartırız hop elimizin altında olur. -
zumsuk duygularımıza tercüman olmuşsun.Ben burayı önce hack sitesi olarak duyup gelmiş ve üye olmuştum.Başka hack sitelerini bildiğim için biraz önyargıyla siteyi gezmeden unutup gittim.Daha sonra amatörce yazılımla ilgilendim,zevkli bulmaca gibi bir şeydi.Aklıma soru takılınca site site gezerken tahribat da yazılımla ilgili başlıklarda özellikle ertanın yardımlarını gördüm.O gün bugün tahribat=nefes oldu benim için.24/7 giren abilerimiz gibi olmasa da site vazgeçilmezim oldu.Ben bu siteyi hep bitirim ve usta yazılımcıların mekanı olarak bakıyorum.Hack de hobi olarak gerektiği vakitlerde bir tedarikti sadece.Ben böyle biliyorum tahribatı.
-
yeni döküman yazdım yeniler nerden başlıyıcak ne yapıcak biraz yol göstermeye çalıştım 30 dk sonra falan eklerim.Oda güzel işinize yarar.
-
sümsük yavaş yavaş abi, daha eminim index nedir bilmeyen arkadaşlar vardır, bu konuda ciddiyim.
-
Simdi hacilar herzaman sunu soylerim.
1-Hack ogrenmek gibi bir kaip yoktur.Veya kimse kimseye hack ogretemez boyle birsey yok.Eger bir konuda uzmansaniz o konun kapsamindaki butun alanlarin en ince picligine kadar herseyi bilirsiniz ve kendi kafanizdan senaryolar gelistirebilirsiniz.Ama nasil diyim bir alanda uzmanliginiz yoksa o alanla ilgili en fazla yapabileceginiz milw0rm-securityfocus gibi sitelerden exploitler indirip derlemek,mevcut aciklardan yararlanmaktan ileri gidilmez.Ha yaparsiniz exploitleri derleyerek gercekten hack icerikli bir sonuca ulasabilirsiniz ama ne yaptiginizi ve nasil yaptiginizi asla bilmezsiniz.Soyle ornekleyebiliriz.Babaniz cok zengin ve size soyle bmvx5 araba verdi sizde bu arabanin camlarina siyah film cektiniz :) Sonrada caddelerde geziyorsunuz bu arada ozel soforunuzde var,sonra belli caddelerde elinize silahi aip camdan elinizi cikarip saga sola ates edip insanlari yaralayip,olduruyorsunuz,isyerlerinin camini kiriyorsunuz sonrada ozel soforunuz sizi eve goturuyor.Ama sizin yaptiginiz tek sey cevreye ates acmak.Iste bu konum ilk bahsettigim uzmanlasmadan exploit derleyip hazir aciklari kullanan basit script kiddyliktir.
Birde kendi suikast silahinizi bir su borusundan yapip,kendi kamuflaj kiyafetlerinizi hazirliyorsunuz 60model parcalardan kendi dizdiginiz bir motorsikletle belli caddelerde konuslanip insanlara ve is yerlerine ates acip,suikastlar duzenliyorsunz,yollara ozel duzenek bombalar yerlestiriyorsunuz vs ...
artik hangisinden daha fazla zevk aldiginiza bagli.
Ama biryerden baslamak gerek,dogru islere yonelip bilginin pici olmak gerekir.Magazin hacker'i olup ,davsla got kaldirmamak gerek. Basara"bilmek" icin "bilmek" gerekir. Bilmeden hecbi sikim olmaz :) -
O ne güzel örnneklemedir :D Ben şahsen insanları incitemem meleğin yandan yimişiyim ben:|
-
compu yaw bi yerden bi şekilden bişeyler balatmak gerekiyordu :) bende denedim şansımı bu kadar bişey olmaz dedim 3-5 kişi katılır ama okuyanda var destekleyende.Yani dediğim gibi hacker olayına takılmayın asıl amaç normalden fazla ve güzel ökümanları paylaşmak.
Bilgi güçtür. -
zumsuk sana birsey demiyorum,kendi capinda yapabildiginin en iyisi yap ,degisime insan kendinden baslamalidir,kendimizi degistirebildigimiz olcude cevremizdekileri degistiririz.
Toplam Hit: 7080 Toplam Mesaj: 41