[Beyaz Tahribat] Hacker Olmak İsteyenler...
-
kampanyanın ismi hariç hepsi güzel
ama laf degil icraat önemli o yuzden sktr et ismi -
yok beyaz tahribat ne bilmiyorum ztn önemli olan amaç ama beyaz tahribat deyince uyuşturucu geldi aklıma :D sonradan dedim beyaz iyidir güzeldir.Sizin gibi destekçilerde oldumu ohh mis mis.
-
zumsuk hoja, sonuna kadar destek sana. Ben yıllardır hack dünyası içindeyim, gerçi tahribatta yeni sayılırım, her türlü beyaz tahribata açığım :)
La beyaz olmasada ukrayna gibi turuncu hareket gibi turuncu tahribat filan olsa iyi olur gibi :D -
Guzel kampanya bende destekliyorum amk bi doru duruz girebilsem nete okuycam tum dokumanlari...Guzel fikir ama tebrikler zumsuk...
-
beyaz tbt kamyası altında napıcaksınız peki? yapacağınız, hack dökümanları(web,pc,cc vs..) vericeksiniz..başlıkta "hacker olmak isteyenler" denmiş..hiç kimse ben hacker olcam diyipte olamaz..bu iş para için yapılır başka bi şe için değil (oltacılardan bahsetmiyorum)..seni teşvik edecek olan şey paradır, daha fazla para..ün için ya da milli duygularla yapılan hack görüldüğü üzere sitenin anaysayfasını değiştirmekten öte gitmiyor..
-
zumsuk hacı bende elimden geleni yaparım sana senin kafanın ağrıdığı ve canını sıkan konuyu ben çok iyi biliyorum hacı o yüzden bende elimden geleni yaparım en güzelide o a.k adamlar 2 fake yollayınca bi bok sanıyor kendini vs. vs. bu türlerden olmayalım zumsuğun çabası çok doğru bir çaba bir ara lamerlerle uğraşmıştık ağzının paylarınıda verdik ama bize vakit kaybından başka bi boka yaramadı anca salak gibi uğraş dur bi bok deyil başka.
işin aslına gelirsek iyi düşünmüşsün zumsuk holyonenin dediği milyon site hackledim diye gezen salaklar bir tetris bile yazamazlar çok yerinde bir laf. katılıyorum abi ottan boktan fakeyle makeylebaşkasının şeyiyle uğraşacağınıza sistemi iyi bilin adam gibi gidin öğrenin zaten o uğraş için verdiğinizin yarısını yazılım,proğramlama dillerini öğrenmeye verseniz olay bitiyor.
bende sonuna kadar varım. -
attack öncelikle hack- hacker kavramlarının anlamlarını doğrulukla öğreticez.Milli duygu vs ile bir sürü sitenin anasayfasını yada görünüşünü değiştirmek (deface) hack değildir zaten.Çünkü bir takım insanlar rus yapımı exploitlerle sadece binlerce site indiriyor onlara chaker deniyor.
Hack para için yapılmaz.City bankıda biliyoruz başka şeyleride yakalnır para için yapılırsa hackin ne için olduğunu tartışmıyoruz.Sadece adımızdan uzaklaşmayalım yeter.
Hea hcaker olmak istedin diyelim burda şu anki halin üstüne güzel kimsede olmayan dökümanları, videoları paylaşıcaz.Hacker olma yolunda sadece hack dökümanları yoktur hack dökümanları dersen bitti hiç başlama.
Hacker olmak için internetten girip jscriptten çıkacaksın hublardan swich lerden girip delphi, php, linuxlardan çıkacaksın.Bütün sistem nasıl çalışır dökümanlarını okuyacaksın.Öyle boş beleş programla hacker olunmaz.
Beyaz tahribat kampanyasıda zaten hacker kampanyası değil.Tamamen hacker kampanyası olarak görmeyin.Bir çok biligi insan var burda.Onlar piyasada olmayan dökümanları yazarsa (bunlar için bilgi bankasından başla) çok güzel bir depo olur tahribat.E-booklara kadar gidebilir.
Demek istediğim şudur.Sadece hack dökümanları değil bütün güzel ve fazla bilinmeyen kilit dökümanları burda yayınlarsak tahribat emin ol daha yararlı ve amacında bir site olacaktır.
Sen diyorsun hack teşfik işi o zaman sen başlamadan bitir.Hea dedin bana ne hackten ben wireless işindeyim tamam bu kampanya senide kapsar wireless dökümanları sadece bu değil
işletim sistemleri
programlama
wireless
vs..
bir çok konuda güzel dökümanlar diyorum unutma Sistemi bilmeden sızamazsın.. -
güzel döküman bende katkılarım olacak
-
hocam kesinlikle katılıyorum (başlayalım bakalım dökümanlara iyice anlıyalım .ya allah))
-
tek çaremiz adam akıllı bir ingilizceye sahip olmak..... baska ne yaparsak yapalım.. bir yerde tıkanır kalır......illa bir şey olacaksa....
önce ihtiyaclar belirlenmeli...... olanla ,hareket etmek bir fayda vermezzz......
Toplam Hit: 7421 Toplam Mesaj: 41