Beyler Dinleyin Bir Bizi
-
soldakı vokal iyi.vokaldan sağdakına lüzum yok.
gayet başaralı.başarılar
-
bende kütahyada öğrenciyim şu ara.. eskişehirde stüdyo sahibi arkadaş var bar işletmesi yapan arkadaşta var. radyo active de geçen sene dj lik yaptım radyocu tanıdıkta var yani destek falan isterseniz yada aklınızda bi oluşum bi durum ne bilim sahne arıorz falan derseniz yardımcı olurum
-
Hocam yanlış anlaşılma olmasın ben sadece bunun ifade etmelisiniz diye soyledim. Yaptıgınızın sadece yanlış olduğunu bilmeniz bile yeterli. Diğer şarkılarınızıda dinledim tek şarkıyla yorum yapmayayım diye gayet iyi yolunuz acık olsun Sonte ...
-
Güzel çalışma olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.
-
hocam mevzu güzel. Enstruman kısmını daha çok sevdiğim için tamamdır. Yani biraz düzenlemeyle süper olur fakat;
emre aydın gibi sensiz derken çşsensiz gibi bir ses çıkıyor. O tarz konuşmayı, şarkı dinlemeyi sevmiyorum. Fakat iyidir, hoştur. Gerçekten isterseniz iyi işler yaparsınız hocam. Kimseye bakmayın.
-
güzel olmuş laa az daha çalışın emme :)
-
iki notayı bir araya getiremeyen adam konuşuyor : müziğin tekniğinden falan hiç anlamam yorumumu ona göre değerlendirin:)Sade bir dinleyici olarak yorumum amatör dalda iyi fakat yinede ikinci defa dinlemek için beni cezbetmedi.Sesler belki videodan kaynaklı kulağa tok gelmiyor sözleri yaşayamıyorsun hayalleriniz büyükse sadece müzik sanat olarak bakmayın dinleyiciyi nasıl nerden yakalarız diye beyin fırtınası yapın. başarılar tebrikler :)
-
Bi detonelik var, el cepte hic olmamis, kilik kiyafet sanki sizi yoldan cevirmisler de caliyorsunuz gibi.
Sarkinın müzigi kolay gibi geldi arpej fln, belki bir bayan solistle düet fln olsa biraz daha renk gelir sarkiya (video olmasa iki kişinin söylediğini anlamam çok benziyor ikisinin sesi) cunku zaten slow sarki guzel baslior ama ilerledikce repeate takiliormus gibi hissediorum
Biraz daha tempo, koyu kirmizi isigida sarkida azcik degistirin
Biraz daha prova yapıp renk katarsanız iyi olur, solo falan (sanırım var ama sesi kisik yada kayittan oyle) atın bişi yapın şarkı kötü değil
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Bi detonelik var, el cepte hic olmamis, kilik kiyafet sanki sizi yoldan cevirmisler de caliyorsunuz gibi.
Sarkinın müzigi kolay gibi geldi arpej fln, belki bir bayan solistle düet fln olsa biraz daha renk gelir sarkiya (video olmasa iki kişinin söylediğini anlamam çok benziyor ikisinin sesi) cunku zaten slow sarki guzel baslior ama ilerledikce repeate takiliormus gibi hissediorum
Biraz daha tempo, koyu kirmizi isigida sarkida azcik degistirin
Biraz daha prova yapıp renk katarsanız iyi olur, solo falan (sanırım var ama sesi kisik yada kayittan oyle) atın bişi yapın şarkı kötü değil
-----------------------------bayan soliste katılıyorum, sizde iş yosa bari bayan solistle görselliği sağlayın.
iş var, ben beğendim ama monoton ilerliyor, vokal sesi yükseltmesi gerektiği yerde korkuyor, tez zamanda istanbula gelinde bir dinleyelim.
-
valla birade begendim yolunuz açık olsun ne diyim ;)