Beyler Dinleyin Bir Bizi
-
Hocam birde şarkıya girmeden (bilmiyorum yaptınızmı başta) biraz seyirciyle muhabbet edin kendinizi tanıtın çok kısaca. Mesela gitarda osman deyin adam biraz gitar tingirdatsin, basta hasan deyin hasan biraz bas tingirdatsin. boyle bir standart giris uretin kendinize.
birkaç espri yapın yapabiliorsanız ondan sonra şarkıya girin.
iyi alkış alırsanız kapanıştada bişeyler soyleyinki sizi hatırlasınlar. sadece müzükle hatırlanmazsınız.
Bir de 3-5 arkadas getirip kalabalığın arasına yığabilirseniz kendilerini parcalayarak alkislasinlar ki koyun piskolojisi gelir herkez alkislar tahmin ediorum
-
Hocam şarkı güzelde o uzun saçlı arkadaşı beğenmedim.
Animelerdeki sıska kötü karakterler gibi :D
Hatta bana Bleach'teki 5. espada Nnoitra'yı hatırlattı :D
-
StormAnGeL bunu yazdı:
-----------------------------güzel hacı bende Kütahyalıyım hangi barlarda çalıyorsunuz yazın gelip dinlerim kısmet olursa şarkınızı arkadaşlara söyledim yayınlamaları için, bol şanslar ben Muğla bodrumda oturuyorum yolunuz düşerse olmadı görüşürüz
-----------------------------valla hocam kütahyada canlı müzk yapan yer kalmadı.işte böyle gecelere,konserlerde ön grup olarak falan çıkıyoruz.çok saol mürid.yakın zamanda bekleriz :)
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hocam birde şarkıya girmeden (bilmiyorum yaptınızmı başta) biraz seyirciyle muhabbet edin kendinizi tanıtın çok kısaca. Mesela gitarda osman deyin adam biraz gitar tingirdatsin, basta hasan deyin hasan biraz bas tingirdatsin. boyle bir standart giris uretin kendinize.
birkaç espri yapın yapabiliorsanız ondan sonra şarkıya girin.
iyi alkış alırsanız kapanıştada bişeyler soyleyinki sizi hatırlasınlar. sadece müzükle hatırlanmazsınız.
Bir de 3-5 arkadas getirip kalabalığın arasına yığabilirseniz kendilerini parcalayarak alkislasinlar ki koyun piskolojisi gelir herkez alkislar tahmin ediorum
-----------------------------yaptık şeyhim htta en çok konuştuğum.seyirciyle iletişime geçtiğimiz konserdi bu :) canlı performasımız bundan iyiydi bence ama daha güzel bi kayıt yapıp koyucam tbt ye:) sayenizde eksiklerimizide gördük:)
-
peace bunu yazdı:
-----------------------------yaptık şeyhim htta en çok konuştuğum.seyirciyle iletişime geçtiğimiz konserdi bu :) canlı performasımız bundan iyiydi bence ama daha güzel bi kayıt yapıp koyucam tbt ye:) sayenizde eksiklerimizide gördük:)
-----------------------------Derbi maçı gecesi Hilton' da çalan sizler misiniz la ?
-
livane bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle elini cebinden çıkartmalısın. böyle s'klemez bi hava katmış. Biraz daha içten söyle yada öyle gibi görün elini kolunu salla enerji ver bana.
----------------------------- -
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------peace bunu yazdı:
-----------------------------Derbi maçı gecesi Hilton' da çalan sizler misiniz la ?
-----------------------------aynen bizdik hocam:) gelip bi göz atasaydın ya :D
-
peace bunu yazdı:
-----------------------------sRcN bunu yazdı:
-----------------------------Gelmediğimi söylemedim ki :}Maçtan çıkıp bi 10 dk uğrayıp gittim ama o anda kim vardı kim yoktu bilmiyorum amaç susuzluğumu gidermekti :}Bir daha böyle organizasyonlar yaparken dikkat edin :}
-
sRcN bunu yazdı:
-----------------------------sRcN bunu yazdı:
-----------------------------Gelmediğimi söylemedim ki :}Maçtan çıkıp bi 10 dk uğrayıp gittim ama o anda kim vardı kim yoktu bilmiyorum amaç susuzluğumu gidermekti :}Bir daha böyle organizasyonlar yaparken dikkat edin :}
-----------------------------pardon ama neye dikkat edelim?
-
12 yıllık müzisyenim.. eğer müzik piyasasında ün kazanmak istiyorsan insanlara güzel & ilginç çalışmalar sunmalısın.
ve beste yazdığın zaman sözler o kadar önemli olmalıki insanlar 2 3 defa dinlediğinde şarkıyı ezberleyemesin. ezberlenen şarkı piyasada kalmaz.
şarkıyı söylerken mırın kırın et bağzı yerleri anlaşılmasın ki internetten araştırılan birisi ol bu sayede bir kitle sahibi olursun.
bkz: Halil Sezai