Beyler Dinleyin Bir Bizi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alberto
    alberto's avatar
    Erkek

arkadaslarım bu sekılde tanıtımınız olursa yerınızde sayarsınız. 

oncelıkle baya bır amator durumdasınız ayrıca bu ulkenın bır kuralı vardır bunu bılmelısınız.

bu ulkede yabancı rack grupları salonları dolduruyorsa sanmayınkı sevdıklerınden yoooo sadece goruntu yapmak ıcın.

bu ulkenın deger verdıgı sozlerdır yurege dokunacak tabıkı aynı zamanda muzıkle bırlıkte.

mesela seksendort un son albumundekı parca bu ulkenın gercegıdır.

onun ıcın bıraz saglam parca muzık sesınız de kotu degıl yol alırsıız. www.fikretsanal.com 

profesyoneller az konuşur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

beyler, artık kendinizi tanıtın bide ekibinizi baştan gözden geçirin.

iyi yerlerde görmek isteriz.

eserler güzel :)

başarılarınızın devamını dilerim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

arkadaslar bi caciga benzememis.. belki tarzim olmadigindan boyle dusunuyorum... yinede allah yolunuzu bahtinizi acik etsin insallah

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek

valla ben beğendim dinliyorum saatlerdir. başıbozuk coverindan daha güzel olmuş kanımca solistin ses rengini beğendim ama bişeyler var sesinde isim veremiyorum bi türlü ama biraz daha çalışsa güzel olacak :D yolunuz açık olsun :D

validen
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

omerelili bunu yazdı:
    -----------------------------

soldakı vokal iyi.vokaldan sağdakına lüzum yok.

gayet başaralı.başarılar

eyw hocam çok saolasın :)

Hi!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

sipidik bunu yazdı:

bende kütahyada öğrenciyim şu ara.. eskişehirde stüdyo sahibi arkadaş var bar işletmesi yapan arkadaşta var. radyo active de geçen sene dj lik yaptım radyocu tanıdıkta var yani destek falan isterseniz yada aklınızda bi oluşum bi durum ne bilim sahne arıorz falan derseniz yardımcı olurum

valla hocam sen sahne de yeter bize.eğer ciddiysen bu konuda çok sevinirim hocam.pm le iletişime geçelim o vakit :)

Hi!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

K4R4B4S4N bunu yazdı:

iki notayı bir araya getiremeyen adam konuşuyor : müziğin tekniğinden falan hiç  anlamam yorumumu ona göre değerlendirin:)Sade bir dinleyici olarak yorumum amatör dalda iyi fakat yinede ikinci defa dinlemek için beni cezbetmedi.Sesler belki videodan kaynaklı kulağa tok gelmiyor sözleri yaşayamıyorsun hayalleriniz büyükse sadece müzik sanat olarak bakmayın dinleyiciyi nasıl nerden yakalarız diye beyin fırtınası yapın. başarılar tebrikler :)

eleştirin için çok saol hocam:) bu zaten bi konser görüntüsü prof bi kayıt değil.kanal kayıt yaparsak atıcam  buraya ama:) o yüzden sesler pek ayarlanmamış olabilir.

Hi!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

hocam adam detone? baltalamak için yazmıyorum asla. başarılı buldum genel anlamda. ama vokalde ciddi bi sorun var

la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

Bi detonelik var, el cepte hic olmamis, kilik kiyafet sanki sizi yoldan cevirmisler de caliyorsunuz gibi.

Sarkinın müzigi kolay gibi geldi arpej fln, belki bir bayan solistle düet fln olsa biraz daha renk gelir sarkiya (video olmasa iki kişinin söylediğini anlamam çok benziyor ikisinin sesi) cunku zaten slow sarki guzel baslior ama ilerledikce repeate takiliormus gibi hissediorum

Biraz daha tempo, koyu kirmizi isigida sarkida azcik degistirin

Biraz daha prova yapıp renk katarsanız iyi olur, solo falan (sanırım var ama sesi kisik yada kayittan oyle) atın bişi yapın şarkı kötü değil

ışığı biz ayarlamdık şeyhim konserdeki ışıkcının işgüzarlığı :)bu bi konser görüntüsü kamerayla çekilmiş ondan seslerde bazı problemler oluyo olabilir.ama gerçekten yapıcı bu eleştiri için teşekkurler dikkate alıcaz :)

Hi!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    StormAnGeL
    StormAnGeL's avatar
    Erkek

güzel hacı bende Kütahyalıyım hangi barlarda çalıyorsunuz yazın gelip dinlerim kısmet olursa şarkınızı arkadaşlara söyledim yayınlamaları için, bol şanslar ben Muğla bodrumda oturuyorum yolunuz düşerse olmadı görüşürüz

Aşk, Yunanların seksi beleşe getirmek için uydurduğu felsefedir...
Toplam Hit: 5174 Toplam Mesaj: 47