folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beyler Sıkıntıdayım Gelin Dertleselim

Beyler Sıkıntıdayım Gelin Dertleselim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

sahin141 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam fazla takma ufak bi programlar başarırsın merak etme. Yurt dışında okuma şansın varsa Odesa Denizcilik Üniversitesi  Odessa Politeknik Üniversitesi var bunları tavsiye ederim. Ama yurt dışında okumak kolay olmasa gerek bu iki bölümde gayet iyi ama ben sana denizciliği tavsiye ederim. Dünyanın en iyi denizcilik okuludur. Ben denizcilikten ne anlarım deme zaten lisede verilen bilgiyle okuduğum bölümün işini yapman çok zor. 

:d lise dedinde bak bu gun müdür beni cagırmıs yanına ben haftasonu okuluna gidiorum...

neyse gittim alla ala diorum ne istio bu lavuk benden

girdim içeri burak ... sen msin dedi buyrun hocam benim dedim oglum toshiba bi laptopum var dedi bunun su su arızası var yapabilir misin dedi 1 haftadır okuldaki tüm bilgisayar ögretmenleri ugrastı yapamadı oglum dedi bende bakiyim hocam yapılabileck bi seyse yaparım dedim cihazı actım aradan 5 dk geçti cihazı yaptım sonra müdür bana salak salak bakıo :D:D:d oglum benim bu adamları kovup seni almam lazım dedi bende durdum onlar ne biliolar ki hocamya dedim dogru sölüosun egitim sistemi işte oglum idare et dedi var mı bi borcum canınız saglıgı hocam benim size borcum var :D adios yol aldımokulda bi bok ögretmiolar yani.

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Benim 2-3 yıl önceki halim :) Benimde en büyük korkum yada kaygım ne diyorlarsa işte herangi bir baltaya sap olamadan asalak gibi yaşamaktı. Kickboks dışında sosyal hayatım sıfırdı (şimdide öyle). Ama yaş kaç olursa olsun bişeylerin farkına yeni yeni varıyor insan. 

Ben hep küçüklükten beri ilgi odağım olduğu için edebiyatçı yada tarih profösörü olacağımı zannederdim. Ne zamanki yolumuz bilişim-programlama vs düştü o yoldan devam ediyorum bende. Herangi bir bölümdede uzmanlaşıncaya kadar yürüyecez artık. Demem oki fazla sıkıntı yapmanın alemi yok ver akışına gitsin :)

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Kardeşim sen çıtayı yüksek tutmaya bak.Hedeflerin ne kadar yüksek olur ve hedeflerin için üzerine düşeni yaparsan kalacağın yerde epey yüksek olacaktır.Hedefim yok diyorsun gerçi.Düşün,araştır biraz.Pc olmazsa başka birşey olur.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

sahin141 bunu yazdı:
    hocam fazla takma ufak bi programlar başarırsın merak etme. Yurt dışında okuma şansın varsa Odesa Denizcilik Üniversitesi  Odessa Politeknik Üniversitesi var bunları tavsiye ederim. Ama yurt dışında okumak kolay olmasa gerek bu iki bölümde gayet iyi ama ben sana denizciliği tavsiye ederim. Dünyanın en iyi denizcilik okuludur. Ben denizcilikten ne anlarım deme zaten lisede verilen bilgiyle okuduğum bölümün işini yapman çok zor. 

:d lise dedinde bak bu gun müdür beni cagırmıs yanına ben haftasonu okuluna gidiorum...

neyse gittim alla ala diorum ne istio bu lavuk benden

girdim içeri burak ... sen msin dedi buyrun hocam benim dedim oglum toshiba bi laptopum var dedi bunun su su arızası var yapabilir misin dedi 1 haftadır okuldaki tüm bilgisayar ögretmenleri ugrastı yapamadı oglum dedi bende bakiyim hocam yapılabileck bi seyse yaparım dedim cihazı actım aradan 5 dk geçti cihazı yaptım sonra müdür bana salak salak bakıo :D:D:d oglum benim bu adamları kovup seni almam lazım dedi bende durdum onlar ne biliolar ki hocamya dedim dogru sölüosun egitim sistemi işte oglum idare et dedi var mı bi borcum canınız saglıgı hocam benim size borcum var :D adios yol aldımokulda bi bok ögretmiolar yani.

öğretmenliği tüccarlık sananların,sadece para için öğretmenlik yapanların ta beynini hayatını sikeym.Amna kodumun cocukları para kazanmak için öğretmen oluyorlar insanların hayatlarını etkiliyorlar.Madem derdin para madem derdin sigorta,sağlam kapıo zaman  siktir git devletde başka bir iş yap ne öğretmen oluyon.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

is yok, guc yok, para yok, ev yok sustuk sustuk, pustuk, kustuk kim ne dediyse sustuk

yuce iyk cok guzel ozetlemis olayi.

la liberte ne meurt jamais.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

kardeş hangi meslek üzerine okuduğunu bilmiyorum ama okumayı sakın bırakma en kötü 2 yıllık bi okula yazılırsın bu süre zarfında da aklını toplar ne yapacağına karar verirsin olmadı dikey geçiş yapar 4 yıllık bitirirsin ama sakın vazgeçme

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

Bir insan bahane üretmeye başladığı anda kaybetmiş demektir. Bahanelere sığınma, kolaya kaçma.

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

korkun ipsiz sapsız biri olmaksa o zaman korkunun üzerine gitmek zorundasın tmm şuan bi plan yapma şunu olcam deme alabilceğim en iyi puanı alıcam de zaten sen tercih zamanına geldiğinde puanına göre otomatik tercihlerin de şekillenmiş olucak 

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

bu zamanlarda olur öle yarın ne yapacağım, iş bulamam korkusu, rızık korkusu. Birşey olmaz merak etme sen çalış, üniversiteni oku, kendini geliştir. İlla uzmanlaşman gerekmiyor ama dinamik ol. Protestan gibi çalış, amacın olmasa da çalışmak için çalış. Ancak eşşekte olma kullandırtma kendini. Merak etme birşeyler olur elbet.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

öğrenilmemesi gereken bişey öğrendim;çaresizlik.Elbette kabullenmedim ama o kadar çok çaresiz kaldım ki farklı farklı oalylarda çaresizlik üzerine master yaptım.

Sen ne güzel dertleşelim diyeibliyorsun ben dertleşmenin bile bişey değiştirmeyecğeini,bir işe yarmayacağını biliyorum.İnsanlara anlatmaktan vazgeçtim çünkü anlamadıklarını biliyorum.Ne garip dğeil mi herkes aynı dünyada yaşarken herkes farklı dünyalarda..Bigün bitecek ulan,bi gün ölücem,öldüğüm gün doğum günümdür gülüm mü ne öyle bi laf vardı amk

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 4409 Toplam Mesaj: 39