folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Beyler Sıkıntıdayım Gelin Dertleselim

Beyler Sıkıntıdayım Gelin Dertleselim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

drunkpilot bunu yazdı:
    -----------------------------

sevgili kardeşim cevapların hepsini okumadım ama sana tek bir örnek vermek istiyorum. 24 yaşında össye girdim. gece 01.00 da işten çıkıp 04:00 e kadar içip sabah da sınava gittim. şuan küçümsenmeyecek bir okulun hiç küçümsenmeyecek bir bölümünde okuyorum. hiçbişey için geç diil. önemli olan kafanın rahat olması..

hangi okul ve hangi bölüm olduğunu yazabilmen mümkün mü?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

baba3232 bunu yazdı:

Kafanı yorma fazla arkadaşım pc başında çok kalıyorsan biraz ara ver farklı şeyler dene çık dışarı biraz gez kitap oku bulmaca çöz ne bilim sayısal yetenekleri geliştirir ve kitap çok önemli okursan anlama yeteneğin kuvvetlenir ve daha iyi anlarsın herşeyi her zaman sürekli aynı şeyleri yapmak sıkar adamı belki sende öyle yapıyorsun.Farklı şeyler yap.Ve hiçbirzaman ümidini kaybetme yaparım ben de ve gör nasıl yapıyorsun hiçbirşeyi problem etme kafanda sorunlar varsada takma koy tötüne rahvan gitsin :)

İyi geceler......

doğru olabilir cok pc basında kalıyorum azaltmam lazım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drunkpilot
    drunkpilot's avatar
    Erkek

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

drunkpilot bunu yazdı:

sevgili kardeşim cevapların hepsini okumadım ama sana tek bir örnek vermek istiyorum. 24 yaşında össye girdim. gece 01.00 da işten çıkıp 04:00 e kadar içip sabah da sınava gittim. şuan küçümsenmeyecek bir okulun hiç küçümsenmeyecek bir bölümünde okuyorum. hiçbişey için geç diil. önemli olan kafanın rahat olması..

Ortadoğu Teknik Üniversitesi - Havacılık ve Uzay Mühendisliği

Error: invalid velemyuled!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek
    drunkpilot bunu yazdı:

itfaiyeciTBT bunu yazdı:

drunkpilot bunu yazdı:

Ortadoğu Teknik Üniversitesi - Havacılık ve Uzay Mühendisliği

hoca süper bölüm ama hiç mi çalışmadın tamam o gece içmiş geç satlere kadar çalışmış olabilirsin ama temel sağlamdı o zaman

memento mori.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

"yapman gereken tek şey matematik problemlerden başlayıp sayılar fkümeler fonksiyonlar diye devam etmen bu kadar." ve bana verillen bu öneriden sonra şuan mf 4 puanım 392 eskiden ktü inşaat derdim şimdi ege bilgisayar diyorum git çalış.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iskarpin
    iskarpin's avatar
    Erkek

Ömrü boyunca, herkesin karşısına hayatını değiştirecek bir fırsat çıkar. Temennim; böyle bi fırsatın karşına erken çıkması ve sana olumlu yönde yansıması.. Benim sana önerebileceğim ise; -reklam gibi olmasın ama- Genç Beyin Dergisi.. Dergiyi ben keyif için okuyorum fakat okuyuculardan gelen sıkıntılara makûl çözümler de sunmaya çalışıyorlar. İstersen bir de oraya yazabilirsin, ama dergiyi alıp okumanı tavsiye edebilirim. Yolun açık, hakkında hayırlısı olsun, bol şans..

ne sevmektir ne sevilmek, en güzeli şırıl şırıl işemek..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

şu hayatta birşey olamayacağımı düşünsem yurtdışında kimseyi tanımadığım insanların daha özgür olduğu bir yerde kumar ve içkiyle geçinmek isterdim :D ama gel görki eşek gibi çalışıyoruz :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

Siktiret takma bende meslek lisesi 2. sınıf teknik elektrik okuyom karne rezalet-i rüsva gelcek hiç takmıom

Toplam Hit: 4411 Toplam Mesaj: 39