Beylikdüzü Civarında Ucuz Maliyetli Yapılacaklar Listesi
-
ArduouS bunu yazdıCia bunu yazdı
piknik yapın..bakırköy sahile gitceksin havalar güzel giderkende 1 tane kızarmış tavuk domatesini biberini kolanı cipsini çekirdegini alıcaksın toplamda 20-25 lira yada pogça börek yap pikniğe gidicez dersen yemegi beleşe bile getirebilirsin peşinede havuzbaşında 2 şer çay tavla sohbet muhabbet akşamı edersin 8-10 lira toplamda 30-40 lira
hocam biraz daha düşük maliyetlerde bişeyler olabilir ve biliyosun şimdiki hatunlar pek öyle pişmiş tavuğa falan pek sıcak bakmazlar , markete giriyorum çikolata alıyorum onu bile yemiyo hayvanlar evde görsen öküz gibi nutella yer
Öyle şey mi olur ya nasıl kızlarla takılıyorsunuz. Hesabı paylaşacaksınız madem öyle. Bi teklif et. Cüzdanı çıkartırsa senindir, "ayh o ne dmk yaaaa erkksin sn slk.s .s .s" derse hiç senin olmamıştır :D
edit: Ya bak kızdım. Sizin suçunuz abi. Geçen bir mürid de kızı ilk buluşmada kız kulesindeki restorana götüreyim mi diye soruyordu. He evet aynen ilkinde oraya götür, "aşkoom bir aydır beraberiz, ay dönümü kutlayalım mı" deyince de Kremlin Palace'a götürürsün dediydim. Etinize budunuza bakmadan çok elit çok zenginmişsiniz gibi alıştırıyorsunuz soya soslu tavuklara, çıkartıp danalar gibi yedirip içirip gezdirmeye; ondan sonra totosu marsta, çevirmeyi beğenmez şimdiki hatunlar. Dehey.
izzmarit tarafından 30/Nis/14 12:15 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdıArduouS bunu yazdıCia bunu yazdı
piknik yapın..bakırköy sahile gitceksin havalar güzel giderkende 1 tane kızarmış tavuk domatesini biberini kolanı cipsini çekirdegini alıcaksın toplamda 20-25 lira yada pogça börek yap pikniğe gidicez dersen yemegi beleşe bile getirebilirsin peşinede havuzbaşında 2 şer çay tavla sohbet muhabbet akşamı edersin 8-10 lira toplamda 30-40 lira
hocam biraz daha düşük maliyetlerde bişeyler olabilir ve biliyosun şimdiki hatunlar pek öyle pişmiş tavuğa falan pek sıcak bakmazlar , markete giriyorum çikolata alıyorum onu bile yemiyo hayvanlar evde görsen öküz gibi nutella yer
Öyle şey mi olur ya nasıl kızlarla takılıyorsunuz. Hesabı paylaşacaksınız madem öyle. Bi teklif et. Cüzdanı çıkartırsa senindir, "ayh o ne dmk yaaaa erkksin sn slk.s .s .s" derse hiç senin olmamıştır :D
Mantık olarak evet bende tatile gidelim diyen kız arkadaslarıma 'ben seni finanse etmek zorunda değilim' diyorum bi değişik davranıyolar sonra ama neyse :D
-
BosnaK bunu yazdı
Mantık olarak evet bende tatile gidelim diyen kız arkadaslarıma 'ben seni finanse etmek zorunda değilim' diyorum bi değişik davranıyolar sonra ama neyse :D
Hocam sen de çok afedersin büyük baş gibi "ben seni finanse etmek zorunda değilim" diyeceğine, o sırada "hmm şuraya gitsek uçak şu kalacak yer bu şu kadar yiyip içsek kişi başı şu kadar tutuyor. olabilir ya, *kişi başı miktar* çok bir şey değil, neden olmasın" diyerek şeyap. anahtar kelime, "kişi başı".
-
izzmarit bunu yazdıArduouS bunu yazdıCia bunu yazdı
edit: Ya bak kızdım. Sizin suçunuz abi. Geçen bir mürid de kızı ilk buluşmada kız kulesindeki restorana götüreyim mi diye soruyordu. He evet aynen ilkinde oraya götür, "aşkoom bir aydır beraberiz, ay dönümü kutlayalım mı" deyince de Kremlin Palace'a götürürsün dediydim. Etinize budunuza bakmadan çok elit çok zenginmişsiniz gibi alıştırıyorsunuz soya soslu tavuklara, çıkartıp danalar gibi yedirip içirip gezdirmeye; ondan sonra totosu marsta, çevirmeyi beğenmez şimdiki hatunlar. Dehey.
abi bu kız süper ya.Helal sana :))
-
BosnaK bunu yazdıArduouS bunu yazdıCia bunu yazdıArduouS bunu yazdıCia bunu yazdı
sıcak bakarlar bakarlar o da senin elinde hacu yani istanbulda 30-40 liradan daha düşük maliyet fıkra gibi olur beylikdüzünden metrobuse bincen kadıköye geçcen yanlış geldik diyip geri beylikdüzüne geçicen akşamı edersin duraktan çıkmazsan tek akbille işi götürürsün işin zor :|
:D hocam ne biliyim ya arabayla gidilip görülücek güzel yerler yokmudur bu taraflarda çatalca, silivri , tekirdağ taraflarına doğru, yapılacak bir etkinlik vs yokmudur yani :)
Hocam Keşana gelmeden Yenimuhacir diye bi köy var o köyün ortasında bir restoran var Satır Et ustası, on numara yapıyor geçen pazar gittik 3 kişi 750şer gram satır et bi 35lik rakı meze+tatlı 175tl ödedik... Çok pahalı olur sanada ya. olmaz bu :/
adam ucuz diyor sen bir oturuşta adama 175 kitledin.
hocam nereye gidersen paran gider silivriye git diyecem istanbulla aynı. yada kumburgaza git orada da pahallı yerler olur çünkü oyaya götürdüğün arkadaşın sıradan yerlere oturmakta burun kıvıracaktır. Büyük çekmece güzelce de deniz kenarında hoş bir park var bir iki kez orada mangal yakmıştık hem öyle pahallı mekenlar yoktu. Kıza evden bir şeyler yaptır ne bileyim biraz öv yemeklerin den bahset senin ellirinden bir şeyler yesek beraber falan de. böylece giderlerin önemli kısmını yengeye kitlersin. o da olmadı sen yengeyi bırak sana ondan hayır yok.
-
kadin erkek esit degil mi abi. niye bu kadar bedavaya alistiriyorsunuz.
paranin hesabini yapan kizla isim olmaz :) yeri gelicek oturup peynir ekmek yiyecek seninle. tavugu begenmiyor ne la :)
fransiz mutfagindan mi gelme, bizim turk kizi istee sokaklarda milyonlarca olan :)
yapilacak seylere gelince. beyliciumun yanindaki parkin icinde masa tenisi masalari var, aliyorsun 2 raket 5 tane top koyuyorsun arabaya
guzelce egleniyorsun. buyukcekmece de eczane duraginda tarihi buyukcekmece koftecisi var, hem uygun hemde koftesi on numara.
yapacak cok sey var.
-
izzmarit bunu yazdıBosnaK bunu yazdı
Hocam sen de çok afedersin büyük baş gibi "ben seni finanse etmek zorunda değilim" diyeceğine, o sırada "hmm şuraya gitsek uçak şu kalacak yer bu şu kadar yiyip içsek kişi başı şu kadar tutuyor. olabilir ya, *kişi başı miktar* çok bir şey değil, neden olmasın" diyerek şeyap. anahtar kelime, "kişi başı".
Öküzlük bendeymiş :) Tavsiye için teşekkür ederim.
-
beykent teras cafede takıl :)
-
bugüne kadar bi kızla harcadıgım para 20 liradır. starbucks a götür 2 kahve iç sonra oldu bitti ayda bir birbucuk ayda bir istanbul turu yapabilirsin oda yine 50 lira civarı tutar. Hayır bi kıza haftada 100 lira harcasam o kızdan ayrılmam yatırım yapmışım o kadar
-
doğru diyosunuzda dostlar, mekana gidiyosun şurda ben ısmarlıyım şurda ben vs gibi sürekli bu muhabbetleri yapmakta kızı itiyor ister istemez. Olay manitayla gidip görmek değil , eskiden insanlar cafelere restoranlaramı gidiyordu Allah aşkına, neler yapılırdı neler edilirdi sonuçta bukadar para harcamazlardı gezmeye vakit geçirmeye. Arkadaşlarımla birlikte gidebileceğim yerlerde olabilir mesela neden sürekli karı kızla kıyasladığınızı anlamadım. Benim verdiğim sadece bir örnekti neler yapılır düşük maliyetle gibisinden.
Edit: Şu 10 sene önce sosyo kültürel yapımız değişmeden evvel insanlar nasıl vakit geçirirdi dışarda? Aslında sorum bu.
ArduouS tarafından 30/Nis/14 13:34 tarihinde düzenlenmiştir