Beylikdüzü Civarında Ucuz Maliyetli Yapılacaklar Listesi
-
bende beylikdüzünde oturuyourm yapabileceğin şeyler kısıtlı açıkcası kavaklı sahile dogru gidebilirsin altında arabada var orda saklıbahçe falan var hem güzel manzaralı hem zaman geçirebilceğin biryer ek olarak ordan da çıkıp bizimkentte mc'e falan götür yeter işte 50 kagıda oldu bitti.
casey tarafından 30/Nis/14 23:15 tarihinde düzenlenmiştir -
Cia bunu yazdıArduouS bunu yazdıCia bunu yazdı
piknik yapın..bakırköy sahile gitceksin havalar güzel giderkende 1 tane kızarmış tavuk domatesini biberini kolanı cipsini çekirdegini alıcaksın toplamda 20-25 lira yada pogça börek yap pikniğe gidicez dersen yemegi beleşe bile getirebilirsin peşinede havuzbaşında 2 şer çay tavla sohbet muhabbet akşamı edersin 8-10 lira toplamda 30-40 lira
hocam biraz daha düşük maliyetlerde bişeyler olabilir ve biliyosun şimdiki hatunlar pek öyle pişmiş tavuğa falan pek sıcak bakmazlar , markete giriyorum çikolata alıyorum onu bile yemiyo hayvanlar evde görsen öküz gibi nutella yer
sıcak bakarlar bakarlar o da senin elinde hacu yani istanbulda 30-40 liradan daha düşük maliyet fıkra gibi olur beylikdüzünden metrobuse bincen kadıköye geçcen yanlış geldik diyip geri beylikdüzüne geçicen akşamı edersin duraktan çıkmazsan tek akbille işi götürürsün işin zor :|
Suna iyi guldum ahaha :D
-
valla onu bunu bilmemde tr de dünynın en pahalı benzin listesi 2. sırada olupta benzin sorun değil araba var ucuz ne yapabiliriz diye soruyonya hani önce otobüs kullanmayı örenin :|
-
ArduouS bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıHeadBanger bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıizzmarit bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
cumartesi gecesi sess'e geliyosunuz :) bissürü arkadaşlarınıda getir bir tanesi anlattığın gibi çıksın elini ayağını öpücem.
Bu haftasonu yurtdışındayım, telefonumu biliyorsun, haberleşir bir gün ayarlarız (: sonra da burda yazarsın bu güne kadar hayatı boşa yaşamışım deyu d:
tamam anlaştık :)
Ben gelsem çay içsek filan :(
sen gel çay ne lan fiski içeriz birlikte
kalıcak yer varsa bende gelim lan.
gel lan babannemgilde kalırız amk senden önemlimi kalacak yer.
-
DevilKingtr bunu yazdıArduouS bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıHeadBanger bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıizzmarit bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
cumartesi gecesi sess'e geliyosunuz :) bissürü arkadaşlarınıda getir bir tanesi anlattığın gibi çıksın elini ayağını öpücem.
Bu haftasonu yurtdışındayım, telefonumu biliyorsun, haberleşir bir gün ayarlarız (: sonra da burda yazarsın bu güne kadar hayatı boşa yaşamışım deyu d:
tamam anlaştık :)
Ben gelsem çay içsek filan :(
sen gel çay ne lan fiski içeriz birlikte
kalıcak yer varsa bende gelim lan.
gel lan babannemgilde kalırız amk senden önemlimi kalacak yer.
"ben mehmet abin baban gile selamlar"
ahah :) görüşücez bi gün aklımdasın kanka