folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Beylikdüzü Civarında Ucuz Maliyetli Yapılacaklar Listesi

Beylikdüzü Civarında Ucuz Maliyetli Yapılacaklar Listesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    BosnaK bunu yazdı

Mantık olarak evet bende tatile gidelim diyen kız arkadaslarıma 'ben seni finanse etmek zorunda değilim' diyorum bi değişik davranıyolar sonra ama neyse :D

Hocam sen de çok afedersin büyük baş gibi "ben seni finanse etmek zorunda değilim" diyeceğine, o sırada "hmm şuraya gitsek uçak şu kalacak yer bu şu kadar yiyip içsek kişi başı şu kadar tutuyor. olabilir ya, *kişi başı miktar* çok bir şey değil, neden olmasın" diyerek şeyap. anahtar kelime, "kişi başı".

sen çok takılıyosun burada ondan böyle düşünüyosun, artık kız değil erkeksin sen, kaç tane senin gibi düşünen kız arkadaşın var duygu :)

Benim hatunlarımın hepsi böyle :3 aklıbaşında, halden anlayan, halini anlatan, hayattaki başarı listelerine sevgili parasıyla yiyip içip gezelim maddesini dahil etmemiş insanlar. İki üç tane de değil, bisssürü. Var cidden böyle insanlar, pm de yağmış, şizofren muamelesi yapmayın bana :D buyrun gelin tanıştırayım.

Hepsi çirkindir onların, hepsini topla bir kediciğin 5 te biri etmez onlar.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    BosnaK bunu yazdı

Mantık olarak evet bende tatile gidelim diyen kız arkadaslarıma 'ben seni finanse etmek zorunda değilim' diyorum bi değişik davranıyolar sonra ama neyse :D

Hocam sen de çok afedersin büyük baş gibi "ben seni finanse etmek zorunda değilim" diyeceğine, o sırada "hmm şuraya gitsek uçak şu kalacak yer bu şu kadar yiyip içsek kişi başı şu kadar tutuyor. olabilir ya, *kişi başı miktar* çok bir şey değil, neden olmasın" diyerek şeyap. anahtar kelime, "kişi başı".

sen çok takılıyosun burada ondan böyle düşünüyosun, artık kız değil erkeksin sen, kaç tane senin gibi düşünen kız arkadaşın var duygu :)

Benim hatunlarımın hepsi böyle :3 aklıbaşında, halden anlayan, halini anlatan, hayattaki başarı listelerine sevgili parasıyla yiyip içip gezelim maddesini dahil etmemiş insanlar. İki üç tane de değil, bisssürü. Var cidden böyle insanlar, pm de yağmış, şizofren muamelesi yapmayın bana :D buyrun gelin tanıştırayım.

Hahaha işte şimdi yarıldım :-)))

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    BosnaK bunu yazdı

:D:D yok artık, olmazmı aklı başında kedicik :D

detCode tarafından 30/Nis/14 16:00 tarihinde düzenlenmiştir

Who is detCode?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi
    Lotus bunu yazdı

Nibun  a danış çok eğlenceli seçenekler sunacaktır sana

olum benim sunacağım eğlenceden nolcak,tut bir gündelik ev al bir şişe viski en azından harcadığın paranın karşılığını alırsın :D

Nibun tarafından 30/Nis/14 16:05 tarihinde düzenlenmiştir

hadi sevişelim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    BosnaK bunu yazdı

cumartesi gecesi sess'e geliyosunuz :) bissürü arkadaşlarınıda getir bir tanesi anlattığın gibi çıksın elini ayağını öpücem.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    DevilKingtr bunu yazdı

cumartesi gecesi sess'e geliyosunuz :) bissürü arkadaşlarınıda getir bir tanesi anlattığın gibi çıksın elini ayağını öpücem.

Bu haftasonu yurtdışındayım, telefonumu biliyorsun, haberleşir bir gün ayarlarız (: sonra da burda yazarsın bu güne kadar hayatı boşa yaşamışım deyu d:

sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

hocam en ucuz aktivite budur : http://www.mixoon.com/avantaj-yaz-sicaklarini-buz-pistinde-gule-eglene-pas-gececeksiniz-83

bizimkent koprusunu geçiyorsun kuğulu parkın arkasında kalıyor. Üstte ki siteden alıyorsun kişi başı 3 liraya falan geliyor. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Birer güzel sandeviç hazırlıyorsun, kitap alıyorsun yanına biniyorsun metrobüse hatun kişiyle floryada inip florya sosyal tesislerine gidiyorsun çöküyorsun yere kızı kucağına yatırıp saçlarını okşayıp kitap okuyorsun sandeviçleri yiyip eve dönüyorsun güzel kardeşim :|

!!!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    cemnet bunu yazdı

hocam en ucuz aktivite budur : http://www.mixoon.com/avantaj-yaz-sicaklarini-buz-pistinde-gule-eglene-pas-gececeksiniz-83

bizimkent koprusunu geçiyorsun kuğulu parkın arkasında kalıyor. Üstte ki siteden alıyorsun kişi başı 3 liraya falan geliyor. 

ahahah izmir/bornovada buz patenine gittim hocam çanağı kırıyodum 1 hafta eğilemedim ondan sonra fobi oluştu bende :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek

balık tutun

...
Toplam Hit: 5592 Toplam Mesaj: 56