Bi Akıl Bi Teselli? (Yardım)
-
arkadaşlar ben yaklaşık bi haftadır bi kızla tanıştım kız manyak aşık oldu bana.olmaz olaydı kızın ailesiyle arası bozuk kıza seni evlendirecez demiş(başkasına verceklermiş) kızda seniz yaşayamam öldürürüm kendimi falan dio sabahtandır onu yatıştırmaya çalışıyorum zaten kızın psikolojisi bozuk.arkdaşlar bu kız öle bişi yaparsa afedersiniz ben ne bok yerim
-
3 maymunu oyna
-
kasma kendını 1 haftada aşk maşk olmaz hatun kendını kurtarmak için sana aşık numrası yapıo ıhtımlaı yuksek ıntıhar falan edemez götu yemez kı edersede baska adamla evlenıcekmıs o yuzden ınıthar ettı derler rahat ol ''su akar yatagını bulurrrr kendıne ıyı bak beni düşünmee'' dıye bı sarkıda vardı kım soluyodu onu lan 8/
-
ayak yapıyo olm tanışalı 1 hafta oldu diyon amk :|
-
kız erkek ilişkilerinde fix yorumum:evlenin
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
kız erkek ilişkilerinde fix yorumum:evlenin
-
mosquit0 bunu yazdı:
kasma kendını 1 haftada aşk maşk olmaz hatun kendını kurtarmak için sana aşık numrası yapıo ıhtımlaı yuksek ıntıhar falan edemez götu yemez kı edersede baska adamla evlenıcekmıs o yuzden ınıthar ettı derler rahat ol ''su akar yatagını bulurrrr kendıne ıyı bak beni düşünmee'' dıye bı sarkıda vardı kım soluyodu onu lan 8/
---------------------------inş öledir de peki bu kızı kendimden nasıl soğutacam kız harbi seviyo çünkü ama kız ben den iğrenmeli başka çaresi yok gibi
-
1 haftada uğruna olmak sasırtıcı ama aşk bu olur konus seviyorsa çeksin ailesine resti bu kdar basıt
-
fifsonic bunu yazdı:
1 haftada uğruna olmak sasırtıcı ama aşk bu olur konus seviyorsa çeksin ailesine resti bu kdar basıt
ben kızdan kurtulmaya çalışıyorum hayatımı altüst etmesine izin vermek istemiyorum dengeleri yerinden oynatmak istemiyorum -
HeroiquE bunu yazdı:
3 maymunu oyna
tmm ama faydası dokunur mu :P -
gizli-kod bunu yazdı:
ben kızdan kurtulmaya çalışıyorum hayatımı altüst etmesine izin vermek istemiyorum dengeleri yerinden oynatmak istemiyorum
-----------------------------nerden biliosun hayatının altının üstünden daha güzel olmadığını ..kızı hiç mi istemiyorsun yani.. senin fikrin önemli burda tamamen