folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bi Akıl Bi Teselli? (Yardım)

Bi Akıl Bi Teselli? (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

gizli-kod bunu yazdı:
    -----------------------------

mosquit0 bunu yazdı:
    kasma kendını 1 haftada aşk maşk olmaz hatun kendını kurtarmak için sana aşık numrası yapıo ıhtımlaı yuksek ıntıhar falan edemez götu yemez kı edersede baska adamla evlenıcekmıs o yuzden ınıthar ettı derler rahat ol ''su akar yatagını bulurrrr kendıne ıyı bak beni düşünmee'' dıye bı sarkıda vardı kım soluyodu onu lan 8/
    ---------------------------

inş öledir de peki bu kızı kendimden nasıl soğutacam kız harbi seviyo çünkü ama kız ben den iğrenmeli başka çaresi yok gibi

arama sorma bı hafta kapalı tut telefonu ondan sonra benım senden once zaten sevgılım wardı numrasını yap kı ben oyle yapmısdım 8/ ondan sonra ben hala onu sevıyorum falan fıstık gerısı hayal gucune kalmıs ama ucu acık yalanlar soyle soyledıgın yalanları unutma :D göt gıbı kalırsın sonra :P 

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    kız yapışmış bi kere kurtuluş yok o yuzden öle yazdım

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gizli-kod
    gizli-kod's avatar
    Erkek
    mosquit0 bunu yazdı:
    gizli-kod bunu yazdı:

mosquit0 bunu yazdı:
    kasma kendını 1 haftada aşk maşk olmaz hatun kendını kurtarmak için sana aşık numrası yapıo ıhtımlaı yuksek ıntıhar falan edemez götu yemez kı edersede baska adamla evlenıcekmıs o yuzden ınıthar ettı derler rahat ol ''su akar yatagını bulurrrr kendıne ıyı bak beni düşünmee'' dıye bı sarkıda vardı kım soluyodu onu lan 8/
    ---------------------------

inş öledir de peki bu kızı kendimden nasıl soğutacam kız harbi seviyo çünkü ama kız ben den iğrenmeli başka çaresi yok gibi

arama sorma bı hafta kapalı tut telefonu ondan sonra benım senden once zaten sevgılım wardı numrasını yap kı ben oyle yapmısdım 8/ ondan sonra ben hala onu sevıyorum falan fıstık gerısı hayal gucune kalmıs ama ucu acık yalanlar soyle soyledıgın yalanları unutma :D göt gıbı kalırsın sonra :P 

peki ya bu sebebten intihara kalkışırsa,amk bi daha 30 lu bayanlarla çıkcam amk  daha öncede başıma gelmişti

no sex no hayat
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    kız ayagı g.t ayagı derler kızlara guvenme 1 haftada ınan asık olunmaz mınak. kız ya o adamdan kurtulmak ıcın yapıo bunları ya dası yok:) bence kendını kaptırma intihar ederse etsin salla sana kızmı yok:)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarHead
    WarHead's avatar
    Erkek
    kızlar genelde burnunu oyan erkeklerden gıcık alır sende kızın karşısında burnunu oy burnundan cıkanları yermiş gibi yap belki senden iğrenir...

Emekli
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

gizli-kod bunu yazdı:
    arkadaşlar ben yaklaşık bi haftadır bi kızla tanıştım kız manyak aşık oldu bana.olmaz olaydı kızın ailesiyle arası bozuk kıza seni evlendirecez demiş(başkasına verceklermiş) kızda seniz yaşayamam öldürürüm kendimi falan dio sabahtandır onu yatıştırmaya çalışıyorum zaten kızın psikolojisi bozuk.arkdaşlar bu kız öle bişi yaparsa afedersiniz ben ne bok yerim

buraya kendi fotonu bi koysana, bihaftada kız neye aşık olmuş merak ettim şimdi... yorum sayısı hem fazla olur hemde daha saglıklı...

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    1 hafta içinde aşık olan biri 1 hafta sonra ....:)
    Benden söylemesi....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brK
    brK's avatar
    Erkek
    Abi kapa telefonları yada umursama hiç bendede var bir dert paso msj atıp duruyor hiç takmıyorum eğer sana ulaşabilceği sabit bir tel vs. vs. varsa ayır kendine zaman 1 hafta kaybol ortada kafayı dinle Büyük ihtimal kendine birşey yapmaz eğer yaparsada bunun sebebi sen değil ailesidir bence.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durden
    Durden's avatar
    Erkek

Abi 1 haftadır diyorsun. Bence kızın ailesiyle bir problemi var kızda bu bahaneyle sana kitlemeye çalışıyor olabilir :)  

Zed's dead, baby. Zed's dead.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

psikolojisi bozuk diyosun o zaman yavaş yavaş uzaklaş başına iş alma kardeş.

baktın olmuyo bende ciddi hastalık var cinsel münasebetle geçen o yüzden evlenemeyiz filan de o zaman zaten koşa koşa kaçar senden kurtulursun :)

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
Toplam Hit: 3673 Toplam Mesaj: 30