Bi Akıl Bi Teselli? (Yardım)
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------psikolojisi bozuk diyosun o zaman yavaş yavaş uzaklaş başına iş alma kardeş.
baktın olmuyo bende ciddi hastalık var cinsel münasebetle geçen o yüzden evlenemeyiz filan de o zaman zaten koşa koşa kaçar senden kurtulursun :)
-----------------------------
zannetmiyorum abi :Dkız kek olarak bizim müridi seçmiş :D yırtsa bu kızdan kurtulamaz :D
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------gizli-kod bunu yazdı:
arkadaşlar ben yaklaşık bi haftadır bi kızla tanıştım kız manyak aşık oldu bana.olmaz olaydı kızın ailesiyle arası bozuk kıza seni evlendirecez demiş(başkasına verceklermiş) kızda seniz yaşayamam öldürürüm kendimi falan dio sabahtandır onu yatıştırmaya çalışıyorum zaten kızın psikolojisi bozuk.arkdaşlar bu kız öle bişi yaparsa afedersiniz ben ne bok yerim
-----------------------------buraya kendi fotonu bi koysana, bihaftada kız neye aşık olmuş merak ettim şimdi... yorum sayısı hem fazla olur hemde daha saglıklı...
-----------------------------çok istiyorsan görmeyi ekle gösteriyim(yanlış anlama fotomu tabiki :D)
gizlikod@hotmail.co.uk façabok ta arat fotomu bulursun
-
bi kızda bizim için ölmüyo ki mınakii :W
-
kolay gelsin hacı...eğer sende kızı seviyor olsaydın kıza sahip çık derim ama anlaşılan öyle bi durum yok..
-
sevgilim var seni öle kullandım hadi bye sen sağ ben selamet de olmadı biriyle işi pişirirken seni basmasını sağla
-
sirpence bunu yazdı:
bi kızda bizim için ölmüyo ki mınakii :W
-----------------------------çok dogru aynen katılıyorum:D
-
1. Orhan Gencebaydan bir teselli ver i acıyosun
2. Kıza seni kacırcam diyosun kız ikna olucak sana aşık ya
3.Kızı kaçır nfus cuzdanlarınızı alın
4. Evlenin
5.Evinize ilk misafir ben gelirim :D
kaçırmak ta ciddiyim :|