Bi Eskici Açsak ?
-
eski paralarını paylaşmak isteyen elden çıkarmak isteyen var mı?
-
ben düşünebilirim ama değeri nedir bilmiyorum oyle azcık para ediyosa satmam kalsın daha iyi, okadar ugrastım
-
sporcu kartlarım var benimde
-
dedemden kalma bisiklet var bi tane taş gibi taş bi çizik bulamazsanız :P
-
online eskici mi demek istedin ? netten dimi ? guzel fikir :)
-
pul koleksiyonu :F eskiciburada.com alınmamış.
-
Yılmaz GÜNEY Orjinal 10 Cd Film
Nazım Hikmet Orjinal Tüm Şiirleri
-
Bu projeyi siteye döken zengin olur.
90-2000 Arasında meşhur olan tüm oyuncaklar , tasolar , çocuk dergileri, 2000-2005 bilim çocuk dergileri, kendi boyadıgım ahşap cd dolabı, dededen kalma çakı, benzinli çakmaklar, eski zippolar vb çakmaklar , sigara tabakası, dededen kalma siyah fötür şapka , dededen kalma kep tarzı olan gri şapka , dededen kalma sapan, dededen kalma balık oltası, eski püskü birsürü paralar falan filan
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------online eskici mi demek istedin ? netten dimi ? guzel fikir :)
-----------------------------
Evet netten. Ama öyle site kurarak değil tbt üzerinden, Hem burdan belki isteyenler çıkar elimizdekileri para ile satmak gibi bi ortam doğar, hemde meraklıyımdır tarihe eskilere görmek, bilmek istedim nelere ilgi duyuyosunuz diye.Bende ayrıyetten bir çok eski sikke,kağıt para,eski vazolar ve el yazması altın işlemeli bi ferman gibi damgalı arapça bi yazı var.. -
Osmanlı zamanından kalma Avuç içi büyüklğünde safi altından madeni para var Ama Satmam =)