Biber Gazı
-
kkkcakmak bunu yazdı:
-----------------------------
dedemin babası ermeniydi:D
-----------------------------hangi babası öz babasımı? öyleyse fazla ortalarda dolaşma bi psikopat var ermenileri gömüyo (:
-
kimki o piskopat ben dedimki dedemin öz babasın ermeni idi ben ermeniyim demedim..
-
amed le ne alakası varsa.. pm le sorulabilecek şeyi konuya postlamak burda belki 10 kişinin banlanmasına neden olur.. biraz daha dikkatli olmakta yarar var..
-
kkkcakmak bunu yazdı:
kimki o piskopat ben dedimki dedemin öz babasın ermeni idi ben ermeniyim demedim..
-----------------------------bi pisko dağa var oda gömüyo :/
-
tanışmak istemem
-
aman abiler tek tek gömün sonra dedikodu yapıyorlar
-
kkkcakmak bunu yazdı:
-----------------------------hocam içimi karartmadın dahada düzelttin atılsın oda kurtulsun bende yaw...
bide arkadaş yazmış işte amed pkk sempatizanı felan alakası yok kardeşim diyarbakırın eski ismidir.. kürtler kullanır bende kürdüm ama bildiğiniz pkkcı değilim! sade orjinal kürt!
-----------------------------amed i bir oku
http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=amed
burdan oku özellikle konuya gelince biber gazı attırır be yada sağlam uzaklaştırma alırlar lise mi iöo?
-
Senin kardeşinde hastamı ne işi varda biber gazı sıkıyor :D
-
kkkcakmak bunu yazdı:
dedemin babası ermeniydi:D
ee o zaman nasıl orjinal saf kan kürtsün ?? :S -
kkkcakmak bunu yazdı:
-----------------------------hocam içimi karartmadın dahada düzelttin atılsın oda kurtulsun bende yaw...
bide arkadaş yazmış işte amed pkk sempatizanı felan alakası yok kardeşim diyarbakırın eski ismidir.. kürtler kullanır bende kürdüm ama bildiğiniz pkkcı değilim! sade orjinal kürt!
-----------------------------Kusura bakmada hocam senin gibi modellere çok kıl oluyorum.