Biber Gazı
-
okuldan atarlarmı bilmemde bibergazından bayılan bünyenin mına koyim, bizim ibişler şaka olsun diye benim kafa sıktıydılar, burun deliklerin ve tenine değen yerlerde yanma olur. suyla yıkamayın dahada yakar. limon sürünüz
-
Yapmış bir yaramazlık, bir Afacanlık Affederler büyük ihtimal.
Gelelim Amed Hususuna, Arkadaşlar Çarpık Bilgiler ile Forum ortamını Germeyiniz, Vede Sormak istediğiniz Öğrenmek istediğiniz bişey ise Lütfen Sorunuz, Bilmemek Ayıp Değil.
Ne Demek Teröristler yada Sempatizanlar Amed diyor yahu, Hayatımda Bundan daha Saçma bi Söz Duymadım. Amed Diyarbakırın Eski Adıdır. Ne Alaka yahu, Alakaya Turşu sıkmayınız Lütfen....
Pkk lıların "Amed Kürdistanın Başkentidir" Şeklinde Söylemleri vardır, Ancak Onlar Öyle Konuştular diye Biz Söyleyemeyecekmiyiz yahu. Enteresan bir Durum... Eee ona bakarsan bazı Söylemlerinde de "Diyarbekir Kürdistanın Başkentidir" Derler. O Zaman Diyarbakır Yada Diyarbekir demi Demiyecez. Yada Haritadan Silecezmi İsmini... Saçmalamayın Canlarım be yahu..
-
Bizim okulda sıkmışlardı. 10 metre uzağımdaydı ama bayağı yanmıştım. Arkadaşa direk geldi bir şey olmadı, nasıl bayılabilir ki bir insan biber gazıyla ? Neyse geldiler sordular kim yaptı diye biz söylemedik sonra çocuk çıktı söledi ama atmadılar okuldan fakat sanırım siciline işlendi.