Bıktım Herşeyden
-
bıktım herşeyden derken? ne yapacaktın ki zaten hayat bu herkes güle oynaya yaşamıyor ki dünya geçici bir yer işte her fırsatta bunu yüzümüze vuruyor neyse devam et herşeyden bıkıyorsan dogru yoldasın ve yoldasınız
-
aslında bunlar zamanında yaşadıklarımızın şimdi ortaya çıkması, patlaması.O zamanlar bir şey olmuyor ama sonradan patlıyor.
aq bundan tam 1,5 yıl önce doktor, geçer o takma demişti, 1,5 yıl geçti, ben o zaman 23 yaşındaydım, şimdi 25 yaşındayım, hiçbir bok geçmedi.
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
Bıktım herşeyden içimde en ufak kaygı yok herşey bombok geliyo boş boş bakıyorum etrafa böle bi adam deildim ben noluor allah aşkına ?
-----------------------------aynı ben la...
-
hocam emin ol yanlız değilsin.inan ben senden daha kötüyüm
-
manhyak bunu yazdı:
Bıktım herşeyden içimde en ufak kaygı yok herşey bombok geliyo boş boş bakıyorum etrafa böle bi adam deildim ben noluor allah aşkına ?
bi farkımız yok hocam durumlar çok kötü -
ibadet edin bisey kaybetmessınız namazla baslayabılırsınız
-
Bendede var bu epey zamandır artık keyifle yaptığım hiçbirşey bana keyif vermiyor eskisi gibi.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------ibadet edin bisey kaybetmessınız namazla baslayabılırsınız
-----------------------------arkadaşı bilmiyorum da bana etki edeceğini sanmıyorum hiçbir şeyin.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------senin hayatında bok gibi ne kandırıyon kendini?
-
adamgibi bunu yazdı:
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------senin hayatında bok gibi ne kandırıyon kendini?
-----------------------------nakamura2 yapma hocam, aman.