folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bıktım Herşeyden



Bıktım Herşeyden

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2006
    Erkek

    inception bunu yazdı:
    -----------------------------

    neonell bunu yazdı:
    -----------------------------

    uykuyla ne alakası var hocam ? doktorun dediğine göre nöronlarla alakalı bir şeymiş bu.


    -----------------------------

    hocam doktorlar atıyolar kafalarından bakma sen biri ilaç veriyo diğerine gidiyosun diyo senin hiçbişeyin kontrol etmedinmi verdi evet diyorum küfür ediyo doktara , 
    yani her doktor bir değil bazıları amacını anlamadığım bi şekilde hiç takmadan ilaç yazıyolar .
     araştırmalarım ve bazı doktorlardan aldığım bilgiye göre uyku düzeni sadece sorunun sebebi .
    deneyin 1 ay sonra beni görün :/  

     


    -----------------------------

    uyku harbi önemli..geceler nası gözümde büyüyo var ya...bütün gün gece nasıl uyucam diye düşünüyorum yahu..gidişat kötü yani bende=) sabahları erken kalkmak zorunda olmasam hiç problem değil...tatillerde sabahlamayı severim..güneşin doğuşunu izleyip uyumak kadar büyük bi zevk yoktur...ama gerekince uyuyamamak büyük sorun..

     

    öss den önceki gece stresten uyuyamamıştım mesela...ne gzl yatağımda uykuya dalmışım..annemin pencere kapatma sesine bi uyandım..uyanış o uyanış...resmen öss ye sabahlayıp girmiştim

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Nisan/2007
    Erkek

    beterin beteri vardır dostum.canın sıkkın,morelin bozuk,hiçbirşey yolunda gitmiyor olabilir.ama buraya yazabiliyorsun.kardeşlerinde paylaşabiliyorsun.daha kötüsü ne olabilir diye düşün diye söylüyorum.cezaevindeyken gün yüzü görmedim , derdimi sıkıntımı paylaşacagım kimse olmadı ki herkes aynı durumda.

    sana tavsiyem beterini görmeden ( Allah göstermesin ) çevrene bak.aç olanlara açıkta olanlara vs.vs.kendine uğraşacak bişeyler bul.uğraşacağım bişeyim yok diyorsan pm at ben sana uğraşacağın bişeyler bulurum.selametle. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    aşık ol

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ecstatic_60
    ecstatic_60's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2006
    Erkek

    itfaiyeciTBT bunu yazdı:
    -----------------------------

    aşık ol


    -----------------------------

     

    karşılıksız olursa çok daha beter olur..

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Eylül/2005
    Erkek
    bi sevişse geçecek hastalığı
    kız arkadaş edin gez toz elini tut öp vsvsvs

    |sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Mayıs/2008
    Erkek

    Yaratılış amacını araştır, gerekliliklerini yerine getir geçecektir...


    Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    Maaşını kendine harca biraz moral olur.  geçen model helikopter aldım.yazın köyde uçurucam..:D   bunun gibi kafa yormayan şeyler, biraz seni dinlendirir gibi geliyor bana.


    dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    Namaz kılmayı deneyebilirsin, yok arkadaş benim işim olmaz deme yine de bi abdest al namaz kıl, abdest alınca geçer. Şöyleki

     

    1.Dolaşim Sistemine katkilari:

    Kalp, 100.000 km'ye yakin damar agiyla bütün vücudu besleyen çok geni$ bir sistemin motorudur. Damarlar kalpten uzakla$tikça kilcallarina ayrilarak son hücreye kadar her alani, her dokuyu besler. Öyle ki hayati organ ve dokulari birden çok damar agi kontrol eder. Kilcal damarlarin i$levini devam ettirebilmesinin en önemli $arti ESNEKLIGININ korunmasidir. Ne çare ki, stres ve oburluk (obezite) kilcallarin i$ini bitirir. Bundandir ki obezite ve strese bagli olarak ortaya çikan "esneklik kaybi" kalp-damar hastaliklarinin ve bunamanin ba$ sebeplerindendir.

    Peki abdest bu korumanin neresindedir ?

    Bu tehlikeli gidi$ten uzakla$manin en pratik ve saglam yolu, kan damarlarina genç ya$lardan ba$layarak esneklik kazandirmaktir. Özellikle kalbe uzak olan bölgelerde
    (el, ayak gibi) bu jimnastigin yapilmasi daha önemlidir. Ama damarlara nasil esneklik kazandirabiliriz diye dü$ünmeyin! Her $eyin bir çaresi var: Tabii ki egzersiz salonlarinda
    -Ab shaper- larla bu i$ olmaz. Damarlara esneklik kazandirmak için basit bir fizik yasasindan faydalanabiliriz: "Isi farkiyla hareket"

    Evet, damarlarimizi isi farkindan istifade ederek açip kapatacagiz. Böylece esneklik ve esenlik bizim olacak.

    Özellikle agiz, burun ve boynun iki yaninin su ile temasi dola$imi zenginle$tirir. I$te on dört asir önce Islamiyet, suyun "altin" oldugu bir noktadan yeryüzüne yayilirken abdesti bu akil almaz hikmeti içinde insanliga sunmu$tur.

    Abdest ile, kalp ve dola$im basinci nefes alir. Beyin ve bütün sinir sistemi uyu$ukluktan kurtulur. Zaten günümüzde psikolojik rahatsizliklarin tek dogal ilaci olarak gusül tarzi genel yikanma tavsiye edilmektedir. Hele de cinsel yorgunluktan sonra du$ almanin (gusletmenin) tavsiye edilmesi çok hikmetlidir. Çünkü gusülde yapilmasi zorunlu olan agiz içinin, burnun ve bütün vücudun yikanmasinin esprisi yeni yeni gün yüzüne çikmaya ba$lami$tir. Hipofiz bezinin (ki çok önemli hormonlarin salindigi bir organdir) burun bo$lugu ile yakin ili$kisine dikkatinizi çekmek isterim. Burada burna alinan su ne kadar derine çekilebilirse o kadar faydali olacaktir. Hipofiz bezinin cinsel yorgunlukla direkt ili$kisi vardir. Bu sebeple onu dinlendirmenin en iyi yolu, damarlar vasitasiyla beslenmesini artirmaktir. I$te su bu görevi yapar. Damarlarin si farki nedeniyle hareketini artirarak hipofize dolayisiyla vücudumuza çok önemli bir dinlenim saglar.



    2. Abdestin Bagişiklik Sistemine katkilari:

    Bagi$iklik sistemimiz, dola$im sistemimizden biraz farkli olarak dizayn edilmi$tir. Asil adi "lenf sistemi" olan bu mükemmel $ebekede daha ince bir damar agi kullanilmi$tir. Bu sistem araciligiyla mikroplara ve kansere kar$i korunuyoruz. Bu kadar önemli olan lenf sistemini korumak da ayrica önemlidir. Dola$im sistemindeki damarlardan on defa daha ince olan lenf damar aginin büzü$mesi sonucu çok agir hastaliklar ortaya çikar (zatürre, anjin gibi)

    Işte abdest sanki bu sistem için düzenlenmi$ gibidir. Lenf aginin kildan ince damarlarini zinde tutar. Hele de bu sistemin kontrol merkezleri olan burun arkasi ve bogazin ... ... yikanmasi korunma sistemimize "deli" katki yapar.

    Yine lenf sisteminin düzenli çali$masi vücudun tepkileri açisindan da çok önemlidir. Lenf sistemi iyi çali$an vücut, hastalik âninda aptalca tepkiler göstermez. Daha mâkûl, akillica tepki gösterir.



    3. Abdestin vücudun Statik Elektrigi giderici etkisi:

    Bütün hücreler çevresinde belli bir statik elektrigi vardir. Ancak vücudun tümü bu statik elektrigin olumlu dengesi içindedir. Bunu hissetmeyiz bile! Ne var ki gerek havada artan iyonlar, gerekse -özellikle çagimizda bir mesele olan- plastik giysiler vücudun diş yüzünde elektron artmasina neden olur. Bu olay di$tan ince dogru bizi etkilemektedir. Özellikle sinir sistemi üzerinde ciddi rahatsizliklar olusturur. Bir önemli etki de deri üzerinedir. Bu elektron arti$şi, deri altindaki mimik kaslarini yorar ve onlarin vaktinden önce esnekliklerinin kaybolmasina yol açar. Sonuç: ya$lilik belirtisi olan yüz kiri$malari !!


    Hoop.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek

    abdest'in bu kadar çok bilimsel faydası varsa hamamda full muamele çektiren 100-200 yıl yaşar heralde. 

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Aralık/2009
    Erkek

    gerek varmı?


    Beleş wireless kahramanı.
Toplam Hit: 7085 Toplam Mesaj: 70