Bilekleri Kesince Ne Oluyo,Nasıl Hissediyo İnsan,Kesen Var Mı?
-
ölmek hariç tabi :D
cidden çok merak ettim..
ne hissedio kesenler,rahatlıolar mı?ölüm kesin mi?
(bence değil dayım iki bileini kesmişti olmamıştı bişey)
yani merak ettiim.
ölmemek için nasıl kesmek lasım( üstten azcık mı yoksa deişik bi biçimde mi?
bi de insan bileklerini kesince ne hissediyor? -
kesme , denilenlere göre faça olanları, piskopat takılanları askerde fena dövüyolarmış
-
yokbe hoca bisey olmuyor hatta daha iyi oluyor. psikopat sınıfına giriyorsun. RDM ye yolluyorlar (psikiyatri) valla acemi birliginde iyi oluyo gibi gorunuyordu ama usta birligini bilemem.
-
bana anlatılan şöyledir,
eğer bi zibidi pisikopat takılyorsa önce adam gibi dövürülür, baktılar düzelmiyo bi daha çok sağülam dövülür, bu birkaçkez tekrarlandıktan sonra anlarlarki bu harbiden piskopat bırakılır, ama değilse yediğiyle takılır
ya bide askerde faça, dövme sorun olmuyomuydu? -
hocam façan kesiğin varsa zaten herzaman kollara bakıyorlar muayenelerde falan ona göre silah alıp almama durumun oluyor. Zaten kendini bilen adam faça atmaz, faça atanda askerde de yer dayağını :)
-
Bilek kesilme olayına gelince :
Bileğini kesen eğer küçük venoz damarları kestiyse ölmez ama arterlerini kestiyse kan kaybından ölebilir ayrıca aklı bir selim insan intihar girişiminde bulunacaksa bile günümüzde ilaçlar ve yüksekten atlamak moda :) -
ibnetor hemen bi doktor olarak girmişsin olaya (:
-
ibnetor(önce nikine bak) senin dediğin yöntemlerde çok klasik be, öyle bir şekilde intihar edersen en fazla birgün sonra unutulursun, ben intihar etcek olsam daha orjinal şeyler bulurdum, yada harakiri yapardım :D seyretmesi çok hoşuma gidiyo, bilmem kendime yaparsam hoşuma gidermi :S
-
kendimi TNT ile havaya uçurcam bummmm!
-
Bir daha bana a.q deme biraz terbiyeli ol ....
Yardımcı olmaya çalışıyorum senin gibi ancak küfür etmiyorum bu dünyada gerçekten seviye farkı var... -
a.q birazdan biri çıkar öbür dunyaya yolculuk sırasında direkten dönen var mı nasıl bi yer der zuhahashahahah bugün pazar tüm tescilli veletler burda: )))
Toplam Hit: 19019 Toplam Mesaj: 36