Bilekleri Kesince Ne Oluyo,Nasıl Hissediyo İnsan,Kesen Var Mı?
-
Elveda sevgili dostum elveda,
Sen kökleri içimde uzanan..
Ayrılık yazılmış alnımıza
İlerde gene karşılaşırız inan..
Elveda dostum, el sıkışmadan
Sessizce.. Ne keder ne tasa gerek:
Ölmek yeni bir şey değildir bu dünyada
Ama yaşamak da yeni bir şey olmasa gerek.
Sergei Yesenin -
için boşalıyo bi rahatlama hissediyosun damarlarından bişi dışarı akıyomuş gibi hissediyosun:P:P
-
Gitin nitro için ondan sonrada şöle gerine gerine bi ossurun ateşe doğru kimse unutmaz bu inteharı hem yeni bi still iyimi
-
Aslında bu bir araştırmaymış yani biyerde okumuştum tıp dünyasının gelişmesi için doktorlar acaba ne hissediyolar diye hep merak ediyolermış ve yeni mezun bir tıp fakültesi öğrencisi kayıt cihazınıda açarak bileklerini kesmiş ve söyledikleri işte önce bi kendinden geçme huzur gibi bişey hissetmiş ve sonra sevdiklerini görmüş o tarz şeyler ve bir kaç hayal daha ama siz tabi bunlar doğrumu diye denemeye kalkmazsınız dimi yok yok kalkmazsınız yani inşallah
-
dik kesmek lasımmış sanırım yan kesince ölmüomuşsun... tam tersi de olabilir :D duvara karşıda duymuştum :D
-
şimdi... bunlar kimimize göre saçma kimimize göre ise birşeyi yada birini \ birilerini unutma yöntemidir... işe yarar mı anlık olarak evet.. acın geçince herşey eskisi gibi devam eder:))
-
bak kardeşim orda demişsin bir dayıom iki bileğini kesti bişey olmadı diyosun
bir insan kendi başına 1 bileğini kesebilir birini kestinmi sinirleri kopar ve el devre dışı kalır rahmetli osmanlı padişahlarında birininde bileklerini keserek intihasr ettiği sölemiştir ama aslında suikasta ugramıştır.
-
ergenlik bunalımlarından çıkamadıysan,kendini psikopat sanıyorsan ve bunu bir b.k sanıyorsan kes gör.
ulan bir de olumlu bir şeye özenin...
-
adanalı bir sayko görmüştüm. omuzunun biraz alt kısmına jilet vurmuştu. ama eleman defalarca aynı yere vurmuştu. yara iyileşmiş o vurmuştu :D compu'den de bu özveriyi bekliyoruz :P
-
redfox bunu yazdı:
-----------------------------
Gitin nitro için ondan sonrada şöle gerine gerine bi ossurun ateşe doğru kimse unutmaz bu inteharı hem yeni bi still iyimi
-----------------------------
nan susun harbi bu platformda tum deliler toplanmıs yaf... :D..Gülmekten öldüm aq...:)
Toplam Hit: 19021 Toplam Mesaj: 36