folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bilekleri Kesince Ne Oluyo,Nasıl Hissediyo İnsan,Kesen Var Mı?



Bilekleri Kesince Ne Oluyo,Nasıl Hissediyo İnsan,Kesen Var Mı?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek
    bykusx bunu yazdı:
    -----------------------------

    bak kardeşim orda demişsin bir dayıom iki bileğini kesti bişey olmadı diyosun

    bir insan kendi başına 1 bileğini kesebilir birini kestinmi sinirleri kopar ve el devre dışı kalır rahmetli osmanlı padişahlarında birininde bileklerini keserek intihasr ettiği sölemiştir ama aslında suikasta ugramıştır. 


    -----------------------------
    evet biliyom o oLayı. Bi insan 2bileğini kesemez. Onu suikast ile öldürmüşlerdi. Hangi padişişah oLduğunu unuttum ama 2. Abdülhamid Han'ın amcasıydı.
    Başka bi msjda da biri demiş ki: "siz siz oLsun zor günlerinizde ailenizle oLun" hayır hiç de değil. Ne ailesi aq! zaten kafam bozuk şuan. Aile eğitimim filan çok iyidir ama ben herşeyimi annemlen konuşmam. Dertlerimi anneme hiç söylemem. Arkadaşlarla paylaşırım. Annemi dertlendirip üzmekm istemem. Azcık biyerim kanasa kadın ne kadar üzülüyo. Ama ablam herşeyini annemle paylaşır. konuyu dağıtmayalım. Kolun alt tarafına jilet atmak riskli ama üst tarafına rahatça atın. Alt tarafında damarlar oLduğu için bir bilenle atın derim (:

    ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTaR
    ByTaR's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Ağustos/2007
    Erkek

    Bilekte ne oluyor bilmem ama kolunu kesince ne olur bilyorum.Kalp atışların hızlanıyor kalbinin sesini dışardakiler duycak kadar korkuyorsun sonra orada bir iz kalıyor ve askerde naneyi yiyorsun

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CTG
    CTG's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2003
    Erkek
    çok derin kesersen ve bir ihtimal tendonlar zarar görürse el flexion hareketini yapamayacağından diğer elini kesmek için jileti tutamayabilrsin. bu sebeple nokta atışlarla büyük arterleri bir an önce kesip bileklerini suyun içinde bırak ki pıhtılaşma vb. olmasın. bu yüzden küvet ideal bir ortam.

    :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Eylül/2007
    Erkek
    çok derinden, dikine ve aniden vuracaksın, derin bir nefes alacaksın, gözlerini kapatacaksın jileti sıkı ve dik tutup "ÇAAATTTTTT cızırrııttttt   frrooşşşeeeeee !!!!" olay bu.. ondan sonra bileğinden akan kan derinin üzerinden sıyırıp yere damladığını hissedince mükemmel bir haz alıyorsun, sonra hastahaneye kaldırıyolar seni, aşırı kan kaybetmemişsen, damarını tam kesip kesemediğine bakıolar, çünkü eğer damarı tam kopartabilmişseniz intihar başarıyla sonuçlanmıştır ve yapacak bir şey yoktur( tabii bu da zamana bağlı) çünkü damar; tamamen kopmuşsa kanı dışarı attıkça dirseğe doğru çekilmeye başlar ve onu geri getirmek tıpta imkansızdır.. eğer en ufak bir bağ varsa yani damar tam kopamamışsa kanı durdurup geri dikiolar bi haftaya kadar taburcu oluyon.. sonra gebermeyi bile beceremeyen bi salak gibi hissediyon kendini.. öle bişey işte..

    yıkılma sakın !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    "ÇAAATTTTTT cızırrııttttt frrooşşşeeeeee !!!!"    hehe koptum abi .....

     

     bi doktor du galiba kasıklarındaki damarları keserek intihar etmiş o da çok ilginç bi yöntem buda bnce 


    Zugzwang
Toplam Hit: 18149 Toplam Mesaj: 36