Bileklerimi Nasıl Kalınlaştırır + Nasıl Kilo Alırım?
-
bilek kalınlaştırmak icin powerball denilen icatı tavsiye ederim
-
Kalın Kauçuk Lastik
-
can498 bunu yazdı:
-----------------------------
bilek kalınlaştırmak icin powerball denilen icatı tavsiye ederim
-----------------------------bu adamın çömezliğinide biri kaldırsın artık bea :)))
-
Aynı sorunlar bendede var dambıla başladım yavaş yavaş faydası oluyor birde yemeğine dikkat et iyi beslen yavaş yavaş farkedersin değişikliği
-
powerball söyle sallayıp duruosn aynı seyi para vermeden buyuk bir zevk alarakda yaparsın hacı bosuna para verme=)
-
body yapabilirsin ve gainer kullanabilirsin , gainer yagsız kas yapımı için . Gainer ın türkçesi ztn kazandırıcı demektir yani kilo almak isteyen kişilere gainer kullanmalarını tavsiye ederim.. Antremandan hemen sonra kutuda yazan dozda shaker ın içine karıstırıcaksın antreman sonrası içiceksin.. Kardonhidrat acısından cok zengin oldugu için senin kilo almanı ve kas oranını arttırıcak..
-
avuc içi için mandallar var. ondan al
-
bilek kalınlaştırmayı bilmem ama kilo almak için kola iç
vede turşu ye yemeklerin yanında acı süs biberi bence en iisi :D
acayip iştah açar normal yediğinin iki katını yersin tecrübeyle sabittir..
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
bilek kalınlaştırmayı bilmem ama kilo almak için kola iç
vede turşu ye yemeklerin yanında acı süs biberi bence en iisi :D
acayip iştah açar normal yediğinin iki katını yersin tecrübeyle sabittir..
-----------------------------Acı biber konusunda haklısın feci iştah açıyor ama kola hakkında yanılıyorsun. Günde 5 ile 7,5 lt arası kola tüketiyorum tek başıma. Fakat hala 60 kiloyum. Metabozilmaya göre farklılık gösteriyor kilo almak. Ben örneğin hergece bi paket makarna yerim uyumadan önce yerim yatarım hala kilo alabilmiş değilim.
Farklı metabolizmalar farklı farklı şeylerden yararlanıyorlar diye düşünüyorum. Örneğin " su içsem yarıyor " cümleside bu teoriyi kanıtlıyor.
-
Şimşek yiyip gökgürültüsü sıçmalısın evlat :|