Bilgisayar Birşeyler Yapsın
-
Ya arkadaşlar bu ara kafama taktığım birşey var benim bilgisayraım 24 saat açık gece-gündüz şifre korumalı mnitörde ama açık.ben istiyorum ki ben yattığım zaman bu bilgisayr birşeylerle uğraşsın, film indirsin zart zurt indirsin istemiyorum sıkıldım.
Foruma konusunu açmıştım ProgressQuest kasıyordu öncelerinde ama o da sıktı hep aynı şey.
Böyle ben pc başında yokken otomatik analiz yapıcak, birşeyler yapıcak bişiler var mı :D
ne bileyim programdır, oyundur benim bakmam gerekmeyen otomatik olan birşeyler istiyorum
-
valla hacı bi kahve yapsın dememişsin...
-
torrent dan download yapabilirsin en basitinden .
-
Knight Online'da koxper char aç :D
-
isteren sen düşün o açsın programları :D hocam koy jdowloadera bir sürü link bide premium alsana sabah kadar dl
-
Seti projesine katılabilirsin:
-
Aynı şey benim içinde geçerli, oyunlarda pazar kurup oyun piyasasında satış felan mı yapsam diye düşünüyorum :l En azından ufak defek getirisi olur. Yorumlara göre bakayım bende progressquest baydi benide:D
-
rockipsiz bunu yazdı:
-----------------------------
Seti projesine katılabilirsin:
http://setiathome.berkeley.edu/
-----------------------------heh hocam bu tarz birşey. progressquest iyidi mesela çünkü pek uğraşmıyordun.
kodur metin2dir kosp falan girmek istemiyorum çünkü zaten 3,5 milyon kişi oynuyo falan filan zartzurtu çok fazla
-
HaLFDeviL bunu yazdı:
-----------------------------
isteren sen düşün o açsın programları :D hocam koy jdowloadera bir sürü link bide premium alsana sabah kadar dl
-----------------------------hocam ne indireyim söyler misin, film mi indireyim dizi mi indireyim rapid pre var tamam da arşiv yapmak istemiyorum ben gelişen bişiler görmek istiyorum yani :D
-
Sana yardımcı olcak yapay zeka
-
render