Bilgisayar Birşeyler Yapsın
-
rockipsiz bunu yazdı:
-----------------------------
Seti projesine katılabilirsin:
http://setiathome.berkeley.edu/
-----------------------------BUnlar ne yapmaya çalışıyor ? Siteye baktım anlamadım birisi açıklayabilir mi acaba ?
-
Bak bak şimdi okuyodum aklıma geldi .
silkroad yükle , boot ve gold al . Kur botu sabaha kadar oynasın yeni serverlarda aç karakter para kas , karakter kas sonra gerçek para ile satarsın . Açarsın 3 - 5 multi sabaha kadar iş görür. -
KaRaKuLe bunu yazdı:
BUnlar ne yapmaya çalışıyor ? Siteye baktım anlamadım birisi açıklayabilir mi acaba ?
-----------------------------Dünya dışında akıllı varlıklar var mı diye araştırma yapıyorlarmış. İşte program yardımıyla veriler download edilip analiz ediliyormuş anladığım kadarıyla. Yanlışım varsa düzeltin.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
rockipsiz bunu yazdı:
Seti projesine katılabilirsin:
http://setiathome.berkeley.edu/
-----------------------------BUnlar ne yapmaya çalışıyor ? Siteye baktım anlamadım birisi açıklayabilir mi acaba ?
-----------------------------grid computing tekniğini kullanıyorlar.yani her üyeye seçtiği projeyle ilgili birer parça veriyorlar ve üye o parçayı işlemci gücüyle işliyor.dünya sıralamaları falanda var.bende kurulu şuan aids üzerine araştırmalara yardımcı oluyorum
-
seti projesi gerçekten daha güzel diye düşünüyorum hem birazda eğlenceli olabilir. Peki bildiğiniz açık kaldıkça kasan bir uygulama var mı ?? Başka biri
compishco al demişti ama o da mümkün değil galiba.
compishco = speech recognition programı bir tür yapay zeka programı
-
AsilKan bunu yazdı:
Knight Online'da koxper char aç :D
aynen silkroad da olabilir -
başlığı görünce içimden yemek yapsın dedim.
-
degree bunu yazdı:
başlığı görünce içimden yemek yapsın dedim.
-----------------------------yok d mi böyle benim makinemin boşken kasabileceğim bir oyun ko metin2 falan filan haricinde..