Bilgisayar Birşeyler Yapsın
-
Hybris bunu yazdı:
-----------------------------
render
-----------------------------bunun için 4d cinema gibi programlarla uğraşmak ve sonuç beklemek gerekiyor ama değil mi ?
-
-
çevrende knight vb. online türde oyun oynayan varsa o elemanlar sana satılcak itemleri versin sende sat tüm gün boyunca :)
müzik çalsın
-
windowsun görev zamanlayıcısına ayarla, istedigin saatte birseyler calissin. ama sadece calistirabilir, ornegin knightta id, password girip oyun oynayamaz.
-
benim bilgisayarın yaptını yapsın majore adlı download programını indir
sonra filim paylasım sitelerine gir
tavsiyem derinport
sonra sevdiğin butun filim program muziklerin linklerine kopyala de
tabi program acık olucak kopyala dedin butun linkleri program yakalıyo kendi listesine ekliyo
eklediği linkleri tumunu kabul eet vs diyosun akşamları yatarken play diyosun kendi kendine
rapid letitbet vifile şifre sormayan butun linkleri otomatik indiriyohotfile tarzı sitelerden uzakdur onlar terbiyesizlik yapıp şifre soruyo :D
sonus olarak sen yatar ken pc filim arşivi yapsın yada muzik herne indiriyosan :D
-
hocam bilgisayar açıkken sürekli birşeyle uğraşıp dursun istiyorum eskiden ko falan oynarken ko yu kasar bırakmak gibi yada progressquest oynar gibi sürekli açık kalırken birşeyler yapsın istiyorum işte, antivirüs taraması gibi olabilir ama daha interaktif şeyler tervihim seti@home projesi gibi mesela yada bir oyun olabilir sürekli açık kalarak gelişebileceğim bir oyun mesela
-
teamviewer kur güvendiğin ve senin gibi 7/24 bilgisayarı açık bir arkadaşlarınla (daha çok geceleri bilg. başında olan) şifreni ve team numaranı paylaş,
sen gece uyurken arkadaşında ne yapmak istiyorsan söyle onu yapsın, sende gündüz onun için istediklerini yaparsın, böyle geçinir gidersiniz :D
şahsen rpg oyun oynarken bu yöntemle 3-5 arkadaş bilgisayarlarımzın günlerce kapanmadığını bilirim, biri okula gider, biri gitar kusuruna falan ama bilgisayarları başka bir müsait arkadaş tarafından idare edilir, oyunlar kasılmaya devam edilir, indirilecekler listesi oluşturulur onu indirir vs vs... geliştirmek size bağlı tabi :)
-
1) p2p programları kur. Download yap. Port açabiliyorsan emule ve torrent önerilir.
2) Brute force programlarıyla rapidshare veya diğer sitelerin kullanıcı hesaplarını hacklemeye çalış. Bunu yapacak olursan senden bir site için talebim olacak.
3) Dünyaya azcık da olsun yardım et. http://www.worldcommunitygrid.org/
-
knight online koxp kur
-
Sanırım isteklerin doğrultusunda yapabileceğin en yararlı iş şu olur:
http://www.worldcommunitygrid.org/