Bilgisayar Gözlüğü
-
-
C10H15N bunu yazdı
Hocam gece sürüş gözlüğü yazmışlar. O amaçla almayacaksın muhtemelen ama bunlar gece sürüş için değil. Sarı camlar bulutlu havalar için kullanımda uygun. Yani güneş ışığı değil de floresan ışıkları görüşü daha netleştiriyor. Aynı zamanda snowboard felan yaparken bunu kullanırsanız daha iyi görüp nesneleri daha iyi seçersiniz. Ama bu gözlükler karanlıkta tam olarak kör ediyor. Yani aracın sağına baktığında kör noktan oluyor eğer beyaz ışık yoksa. Araçta kullanacaklar ona göre kullansın.
-
banneduser bunu yazdıC10H15N bunu yazdı
Hocam gece sürüş gözlüğü yazmışlar. O amaçla almayacaksın muhtemelen ama bunlar gece sürüş için değil. Sarı camlar bulutlu havalar için kullanımda uygun. Yani güneş ışığı değil de floresan ışıkları görüşü daha netleştiriyor. Aynı zamanda snowboard felan yaparken bunu kullanırsanız daha iyi görüp nesneleri daha iyi seçersiniz. Ama bu gözlükler karanlıkta tam olarak kör ediyor. Yani aracın sağına baktığında kör noktan oluyor eğer beyaz ışık yoksa. Araçta kullanacaklar ona göre kullansın.
Hocam oyuncu gözlüğü diye geçiyor diye biliyorum.
-
securespy bunu yazdı
Xiaomi Mijia TS Anti-Blue Glass
https://www.aliexpress.com/item/1005001448036338.html
Yaklaşık 2 senedir ofiste kullanıyorum. Memnunum. Dilerseniz alternatifiniz olabilir. TR satış fiyatı baya yüksek.Bende sipariş ettim hocam baş ağrısına ve göz ağrısına iyi geliyor mu?
-
C10H15N bunu yazdısecurespy bunu yazdı
Yaklaşık 2 senedir ofiste kullanıyorum. Memnunum. Dilerseniz alternatifiniz olabilir. TR satış fiyatı baya yüksek.Bende sipariş ettim hocam baş ağrısına ve göz ağrısına iyi geliyor mu?
Hayırlı olsun hocam. Sabah bilgisayar başına otururken takıyorum, akşam ayrılırken çıkarıyorum. Benim kullanımım esnasında bu tip bir rahatsızlık yaşamadım. Tabi bu durum kişiden kişiye değişebilir. Çerçeve çok hafif ve rahatsız etmiyor. Bu sorunlarınız gözlükle iken devam ederse gene de doktora görünmenizde fayda olabilir.
Saygılar. -
securespy bunu yazdıC10H15N bunu yazdısecurespy bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam. Sabah bilgisayar başına otururken takıyorum, akşam ayrılırken çıkarıyorum. Benim kullanımım esnasında bu tip bir rahatsızlık yaşamadım. Tabi bu durum kişiden kişiye değişebilir. Çerçeve çok hafif ve rahatsız etmiyor. Bu sorunlarınız gözlükle iken devam ederse gene de doktora görünmenizde fayda olabilir.
Saygılar.Teşekkürler hocam.
-
crizal teknolojili herhangi bir gözlük işini fazlasıyla görür hocam. hatt bi daha onsuz bakamazsın :) her gözlükçüde vardır.
-
SweetyVolty bunu yazdı
GÖZLÜK HAYATTAN BEZDİRİR.
Ben bezdim.
An itibariyle normalde kullandığım lensleri de kullanamıyorum çünkü süreleri doldu ve g*tümü kaldırıp doktora gitmeye üşeniyorum.
ABİ ÇOK KÖTÜ BİŞİ GÖZLÜK, OSURUYORSUN ve Bİ anda MAGICALLY kikirleniyor ^^D`ya, doğru da, bâzı durumlarda (kornea ve mercek için) cerrahi müdahale de yeterli olmuyor. Lens de sıkıntı, hele bi'de temiz şekilde kullanmıyorsan,mecburen Gözlük Kullanmak dâhâ mantıklı olan.
bana göre bir Kırma Kusurları için güzel bir Düzeltme çeşidi.
bi'de , sendeki i bağırsakların kalını, yeteri kadar su'yu ememiyor.
yanısıra, devamlı Göz Küresinin çeviren kaslar, iris kası, gözyaşı bezleri devamlı atık Su ve atık Yağ üretiyor.
Gözlük güzel de, Bere ve Şapka'yla beraber kullanımda sıkıntı.
devamlı buğulansa da, kullanmak güzel. ^^`
RitmFarbRacourci tarafından 30/Ara/20 16:34 tarihinde düzenlenmiştir -
atasun da 89 tl ye vardı. Hatta gözlük kullanmayan bir arkadaşım aldı çok ta memnundu. Genelde mavi ışık filtresi oluyor bu tür gözlüklerde
-
Keşke benim içinde bir tercih olsaydı gözlük :) yazın dert kışın dert, zaten maske takınca iyice sikinti 94 model şahinde buğulanan camı kapıdan sarkıp temizleyen muavin gibiyim