Bilgisayar Masası (3D)
-
Güzel olmuş :D hemşerim :D başarılarının devamını dilerim...
-
Peroksit bunu yazdı
Güzel olmuş :D hemşerim :D başarılarının devamını dilerim...
Sağolasın Hendekli
-
özel çizim üretimi yapan yerler var, mesela bizim akraba var. Ahşapla ilgili özel üretimler yapıyor, restorasyon, ahşap ev, parklarda ki ahşap mekanlar aklınıza ne gelirse aslında. Ancak şöyl diyeyim, bu ahşap işi biraz tuzlu. Suntalama benzemez :)
-
Masanın üst kısmı varya kalın onun içi boş kutu gibi orası sınavdan sonra bilgisayarın içini oraya monte etmek için var. zamanım olunca bilgisyarın iç organlarını kasasız oraya monte edecem usbler masanın üstünde olcak 1c çıkıntının üzerinde yani. aç kapa reset tuşları masa altında olcak, banka acil durum alarmı hesabı :D tornalı düğmelerde ahşap makassa ağacından. yapınca foto koyarım.
-----------
bu fikir süper
-
rebellisch bunu yazdı
özel çizim üretimi yapan yerler var, mesela bizim akraba var. Ahşapla ilgili özel üretimler yapıyor, restorasyon, ahşap ev, parklarda ki ahşap mekanlar aklınıza ne gelirse aslında. Ancak şöyl diyeyim, bu ahşap işi biraz tuzlu. Suntalama benzemez :)
Aynen öyle hacım, bu masanın malzemelerini ben ödemedim proje adı altında çalıştığım marangozhane ödedi.
Malzeme+işçilik+10% makina,elektrik falanfilan,19% katmadeğer baya uçuk bir fiyat. -
Eline sağlık güzel olmuş ustam :)
-
seagate189 bunu yazdı
Eline sağlık güzel olmuş ustam :)
Sağolasın hocam
-
Adam yapmış, helal.
-
masa güzel olmuş almanca bişeyler yazıyor galiba dükkanda arkanda :)
-
piskopatix bunu yazdızone bunu yazdı
güzel olmuş ya beğendim şahsen bu işlerde kreatiflik önemli yoksa taklit yapsan ne 3. olurdun ne gazeteye çıkardın hocam ;)
biz autocad de çizsek yapabilir misin?
Bende zaten autocad ile çizdim
buyrun çizimler yapmak isteyen olursa :Dtamamdır o dolabı ne kadara yaptın mesela? fiyat olarak