Bilgisayar Masası (3D)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek
    schwarzseherisch bunu yazdı

marangoz olasım geldi çok iyi be.

bende kendim bilgisayarda tasarlayıp bi marangoza gösteriyim bakayım ne kadar fiyat biçecek.

acaba eldeki artık tahtalarla falan yapılabilinir mi sağlam bir şeyler?

Tabiiki hocam biz çöpten ne mobilyalar restore ediyoruz. Ama gerçek ahşap olacak artık dediğin tahtalar öyle sunta mdf filan olmicak.

instagram.com/macrlz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

L masaya ihtiyacım var benimde.. 2 masayı birleştirip L olarak kullanıyorum şu an çok zordayım :) 

gaza geldim yapıcam, nası yapıcam bilmiyom ama :D

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    piskopatix bunu yazdı
    ltcelik bunu yazdı

Çok güzel bir masa olmuş..

Lakin bilgisayarımasanın yan tarafına koymak- masanın yarı yüksekliği- , ergonomik bir yüksekliğe koymak daha da iyi olurdu.. ben öyle yaptıracağım fırtsatım olursa.. 

Kasa masanın üstünü çok işgal etmesin diyorum yani...

Masanın üst kısmı varya kalın onun içi boş kutu gibi orası sınavdan sonra bilgisayarın içini oraya monte etmek için var. zamanım olunca bilgisyarın iç organlarını kasasız oraya monte edecem usbler masanın üstünde olcak 1c çıkıntının üzerinde yani.  aç kapa reset tuşları masa altında olcak, banka acil durum alarmı hesabı :D tornalı düğmelerde ahşap makassa ağacından. yapınca  foto koyarım.

Desktop değil desk PC.. Harikasın :))

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 7820 Toplam Mesaj: 54