Bilgisayar Masası (3D)
-
çok güzel olmuş hocam. mesela bu masanın malzeme maliyeti ne kadara çıktı? Ayrıca işçilik ne kadar isterdin bu masaya?
-
Kaplama ve ağaçla çalışmanın ayrı bir zevki olsa gerek, masanın da sen de kalması çok iyi olmuş.
Eline koluna sağlık güzel bir çalışma olmuş.
-
Eline sağlık Usta güzel olmuş.. Bu tür işlerle uğraşmak kendi adıma söyleyeyim zevkli olur. Aynı şehirde olsak işi öğrenirdik senden birlikte bir şeyler yaparak.. :)
-
TeRRoR bunu yazdı
çok güzel olmuş hocam. mesela bu masanın malzeme maliyeti ne kadara çıktı? Ayrıca işçilik ne kadar isterdin bu masaya?
Hocam malzeme Fiyatı :
Kiraz ağacı metreküp fiyatı 1088 €. kullanılan aşağı yukarı 0.3 metreküp
Armut Ağacı metreküp fiyatı 1203 €. kullanılan 0.2 metreküp
Kabin aralarında MDF kullandım ve masa yüzeyini kiraz ağacı kaplama yaptım MDF ileMDF 22mm metrekare fiyatı 36 € ondanda mecbur bir MDF tahtayı almak gerek 4.5 metrekare
120 Saat çalıştım üzerinde masanın saat başı 12 € alsam
Kiraz = 326.4 € + %20 malzeme kırpıntısıArmut = 240.6 € + %20 malzeme kırpıntısı
MDF = 162 €
işçilik = 1440 €
-
marangoz olasım geldi çok iyi be.
bende kendim bilgisayarda tasarlayıp bi marangoza gösteriyim bakayım ne kadar fiyat biçecek.
acaba eldeki artık tahtalarla falan yapılabilinir mi sağlam bir şeyler?
-
byorumcek bunu yazdı
Masanın üst kısmı varya kalın onun içi boş kutu gibi orası sınavdan sonra bilgisayarın içini oraya monte etmek için var. zamanım olunca bilgisyarın iç organlarını kasasız oraya monte edecem usbler masanın üstünde olcak 1c çıkıntının üzerinde yani. aç kapa reset tuşları masa altında olcak, banka acil durum alarmı hesabı :D tornalı düğmelerde ahşap makassa ağacından. yapınca foto koyarım.
-----------
bu fikir süper
ben onu düşündüm hatta yapıyordumda başlamıştım sonra babam geldi engel oldu :/
-
Hanımlar nefret eder böyle şeylerden. Nasıl temizleyecekler o kadar girintiyi çıkıntıyı =) Ama gerçekten çok modern bir havası var. tebrikler
-
çok güzel olmuş
-
eline sağlık kardeşim güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullan :)
-
eline sağlık güzel yapmışsın :)