Bilgisayar Mühendisliği Ödevleri (Ücretiyle Yaptırılacak)
-
Selamlar
Kız arkadaşım bilgisayar mühendisliği 3.sınıf öğrencisi.(%100 ingilizce) Okulda verilen ödevlerini ücretiyle ya da ücretsiz:) yapabilecek mürid var mı ?
aldığı dersler Computer networks,operating systems,web server,object oriented,int.programing,database
c#, pyhton, android dilleri yapabilecek müridler var mı?
-
buraya yazarsın bilenler yapar hocam c # konusunda bildiğim konu olursa yardımcı olurum bende
-
Ya şöyle konuları görünce çileden çıkıyorum arkadaş.. 3. Sınıf olmuş hala parayla ödev mi yaptırıyor? Sonra da piyasaya çıkınca ben bilgisayar mühendisiyim niye işsizim diyolar.
-
NmC bunu yazdı
Ya şöyle konuları görünce çileden çıkıyorum arkadaş.. 3. Sınıf olmuş hala parayla ödev mi yaptırıyor? Sonra da piyasaya çıkınca ben bilgisayar mühendisiyim niye işsizim diyolar.
Hacı ona görede o işde çalıştırır veyada atarlar o kısmı bizi ilgilendirmez pek.Salla gitsin.
Ücretini verip yaptıracaksa yapanlar çıkar.
-
NmC bunu yazdı
hocam haklısın da şimdi bizde projeleri kendimiz yapıyoruz ama buyuk ihtm işssiz kalacaz :D
-
NmC bunu yazdı
hacı bunun için ayrı bi konu açıp isyanını edersin. seni ilgilendiren bir konu değil. yapacaksan yaz, yapmayacaksan baltalama.
-
edit
0x656e tarafından 13/Mar/13 21:40 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu arada yardım konularına bişey demiyorum.Eğer ortada az çok yapılmış bişey varsa ve yardım isteniyorsa yada basit bişeyler isteniyorsa hepimiz yardım ederiz tabi.
-
Bilgim olsa da ücretsiz yapsam amk :D
-
bu kıza yardım eden sonra türkiye'de bilgisayar mühendisleri bi bok bilmiyor diye yakınmasın.
-
tosun bunu yazdı
Bilgim olsa da ücretsiz yapsam amk :D
adamsın kadirim. biliyorum yaparsın :)
hocalar daha önce C# ödevlerini tbtdeki duayen birine yaptırdım. saolsun çok yardımcı oldu. hala da olur eminim.
diğer dilleri yapabilecekler olursa çok iyi olur
Seastar tarafından 13/Mar/13 21:44 tarihinde düzenlenmiştir