folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Bilgisayar Mühendisliği Ödevleri (Ücretiyle Yaptırılacak)

Bilgisayar Mühendisliği Ödevleri (Ücretiyle Yaptırılacak)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

c, java ve oracle için yardım edebilirim ben de 4. sınıfım detaylı pm atar mısın

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sscheme
    Sscheme's avatar
    Erkek

P.m at kardeş duruma göre bakalım, müsait olursam yardımcı olurum.

Diğer konuya gelince piyasada yeterince elektronikçi, istatistikçi, haberleşmeci, matematikçi kolpa yazılımcı var. If-Else i öğrenen yazılımcı oluyor. Adama soruyorsun çok iyi C++ biliyor

STL yok

Boost yok

QT yok

Win32 yok

Posix yok

Forward Declaration bilmez

Function Pointer bilmez

ama çok iyi C++ biliyor

Varsın bi tane de bi şey bilmeyen bilgisayar mühendisi olsun.

Bütün mesajlarım ve konularım BSD Lisansı"yla lisanslanmıştır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı

parasıyla yapın beyler, siktir edin etiğini.

Parasıyla yapın demesi ne kadar kolay değil mi? Yarın öbürgün bu insan mezun olacak, senin benimle aynı sektöre girip iş peşinde koşacak. Okulu öyle böyle bitirmeyi başarıp diplomasını alacak. Bizim salak zihniyetli piyasa kodamanları her zamanki gibi bilgili insana değil diploması olana bakacak. Belki bu gün sırf para için yardım ettiğin adam senin işine taş koyacak. Bugün ödevden üç beş kuruş kazanacaksın ama ileride belkide daha fazlasını kaybettirecek, bunları bilemezsin. Zaten piyasa gereksiz boş beleş bilişimci kaynıyor, en azından bir tane artmasını engellemek yararımıza olur. Böyle insanlar yüzünden bu sektörün adı lekelendi ve iyice dibe çekilmeye başladı. Bu tip insanlarla karşılaşanlar herkesi bunlar gibi sanıyor, sonra faturasını biz ödüyoruz.

Başlıktaki arkadaşa gelince daha ödevini yapmaktan aciz ne diye mühendislik okuyor ki? Elbette bunu söylemek bana düşmez. Ama bu tip insanları bilişim gibi bir sektörde görmek içimi acıtıyor.

+1

Buremba bunu yazdı

bu kıza yardım eden sonra türkiye'de bilgisayar mühendisleri bi bok bilmiyor diye yakınmasın.

jawsap67 bunu yazdı

ingilizce biliyormu acaba

bunu ben de merak ettim doğrusu..

sonuçta bu yaptığı ödevlerden not alacak, ona göre puanı belirlenecek. insan bişilerle uğraşır da beceremez yardım ister bunu anlarım ama direk olarak para vereyim yap denmez ki ya hu..

eskiden sınav sırasında kopya çekerken bile çekinirdi öğrenciler, ya hoca yakalarsa, ya rezil olursam die utanırlardı.

ancak şimdi herşey aleni. ne utanma var ne de .....

goo.gl/qBNZmW
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

yıllardır bu işi yapıyorum. google ile stackoverflow u kapatın. yazılım işi yapanların %80 i göt gibi kalır. hello world yazamaz. :D

o yüzden para kazanmak isteyen varsa varsın yapsın ama ucuza yapmasın. piyasayı kırmayın

ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tagext bunu yazdı

yıllardır bu işi yapıyorum. google ile stackoverflow u kapatın. yazılım işi yapanların %80 i göt gibi kalır. hello world yazamaz. :D

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakan363
    Hakan363's avatar
    Erkek
    Sscheme bunu yazdı

P.m at kardeş duruma göre bakalım, müsait olursam yardımcı olurum.

Diğer konuya gelince piyasada yeterince elektronikçi, istatistikçi, haberleşmeci, matematikçi kolpa yazılımcı var. If-Else i öğrenen yazılımcı oluyor. Adama soruyorsun çok iyi C++ biliyor

STL yok

Boost yok

QT yok

Win32 yok

Posix yok

Forward Declaration bilmez

Function Pointer bilmez

ama çok iyi C++ biliyor

Varsın bi tane de bi şey bilmeyen bilgisayar mühendisi olsun.

adam haklı beyler.

www.dunyadailkler.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı
    VBDream bunu yazdı

parasıyla yapın beyler, siktir edin etiğini.

Parasıyla yapın demesi ne kadar kolay değil mi? Yarın öbürgün bu insan mezun olacak, senin benimle aynı sektöre girip iş peşinde koşacak. Okulu öyle böyle bitirmeyi başarıp diplomasını alacak. Bizim salak zihniyetli piyasa kodamanları her zamanki gibi bilgili insana değil diploması olana bakacak. Belki bu gün sırf para için yardım ettiğin adam senin işine taş koyacak. Bugün ödevden üç beş kuruş kazanacaksın ama ileride belkide daha fazlasını kaybettirecek, bunları bilemezsin. Zaten piyasa gereksiz boş beleş bilişimci kaynıyor, en azından bir tane artmasını engellemek yararımıza olur. Böyle insanlar yüzünden bu sektörün adı lekelendi ve iyice dibe çekilmeye başladı. Bu tip insanlarla karşılaşanlar herkesi bunlar gibi sanıyor, sonra faturasını biz ödüyoruz.

Başlıktaki arkadaşa gelince daha ödevini yapmaktan aciz ne diye mühendislik okuyor ki? Elbette bunu söylemek bana düşmez. Ama bu tip insanları bilişim gibi bir sektörde görmek içimi acıtıyor.

buna itafen yazdım. Ne yaptığı, kim olduğu bizi ilgilendirmez. Dediğin şeyin bilincinde olan insan peşinden zaten koşar, felsefesini siktir et.

Toplam Hit: 5773 Toplam Mesaj: 48