Bilgisayar Mühendisliği Ödevleri (Ücretiyle Yaptırılacak)
-
c, java ve oracle için yardım edebilirim ben de 4. sınıfım detaylı pm atar mısın
-
P.m at kardeş duruma göre bakalım, müsait olursam yardımcı olurum.
Diğer konuya gelince piyasada yeterince elektronikçi, istatistikçi, haberleşmeci, matematikçi kolpa yazılımcı var. If-Else i öğrenen yazılımcı oluyor. Adama soruyorsun çok iyi C++ biliyor
STL yok
Boost yok
QT yok
Win32 yok
Posix yok
Forward Declaration bilmez
Function Pointer bilmez
ama çok iyi C++ biliyor
Varsın bi tane de bi şey bilmeyen bilgisayar mühendisi olsun.
-
Slothere bunu yazdıVBDream bunu yazdı
parasıyla yapın beyler, siktir edin etiğini.
Parasıyla yapın demesi ne kadar kolay değil mi? Yarın öbürgün bu insan mezun olacak, senin benimle aynı sektöre girip iş peşinde koşacak. Okulu öyle böyle bitirmeyi başarıp diplomasını alacak. Bizim salak zihniyetli piyasa kodamanları her zamanki gibi bilgili insana değil diploması olana bakacak. Belki bu gün sırf para için yardım ettiğin adam senin işine taş koyacak. Bugün ödevden üç beş kuruş kazanacaksın ama ileride belkide daha fazlasını kaybettirecek, bunları bilemezsin. Zaten piyasa gereksiz boş beleş bilişimci kaynıyor, en azından bir tane artmasını engellemek yararımıza olur. Böyle insanlar yüzünden bu sektörün adı lekelendi ve iyice dibe çekilmeye başladı. Bu tip insanlarla karşılaşanlar herkesi bunlar gibi sanıyor, sonra faturasını biz ödüyoruz.
Başlıktaki arkadaşa gelince daha ödevini yapmaktan aciz ne diye mühendislik okuyor ki? Elbette bunu söylemek bana düşmez. Ama bu tip insanları bilişim gibi bir sektörde görmek içimi acıtıyor.
+1
Buremba bunu yazdıbu kıza yardım eden sonra türkiye'de bilgisayar mühendisleri bi bok bilmiyor diye yakınmasın.
jawsap67 bunu yazdıingilizce biliyormu acaba
bunu ben de merak ettim doğrusu..
sonuçta bu yaptığı ödevlerden not alacak, ona göre puanı belirlenecek. insan bişilerle uğraşır da beceremez yardım ister bunu anlarım ama direk olarak para vereyim yap denmez ki ya hu..
eskiden sınav sırasında kopya çekerken bile çekinirdi öğrenciler, ya hoca yakalarsa, ya rezil olursam die utanırlardı.
ancak şimdi herşey aleni. ne utanma var ne de .....
-
yıllardır bu işi yapıyorum. google ile stackoverflow u kapatın. yazılım işi yapanların %80 i göt gibi kalır. hello world yazamaz. :D
o yüzden para kazanmak isteyen varsa varsın yapsın ama ucuza yapmasın. piyasayı kırmayın
-
tagext bunu yazdı
yıllardır bu işi yapıyorum. google ile stackoverflow u kapatın. yazılım işi yapanların %80 i göt gibi kalır. hello world yazamaz. :D
imza -
Sscheme bunu yazdı
P.m at kardeş duruma göre bakalım, müsait olursam yardımcı olurum.
Diğer konuya gelince piyasada yeterince elektronikçi, istatistikçi, haberleşmeci, matematikçi kolpa yazılımcı var. If-Else i öğrenen yazılımcı oluyor. Adama soruyorsun çok iyi C++ biliyor
STL yok
Boost yok
QT yok
Win32 yok
Posix yok
Forward Declaration bilmez
Function Pointer bilmez
ama çok iyi C++ biliyor
Varsın bi tane de bi şey bilmeyen bilgisayar mühendisi olsun.
adam haklı beyler.
-
Slothere bunu yazdıVBDream bunu yazdı
parasıyla yapın beyler, siktir edin etiğini.
Parasıyla yapın demesi ne kadar kolay değil mi? Yarın öbürgün bu insan mezun olacak, senin benimle aynı sektöre girip iş peşinde koşacak. Okulu öyle böyle bitirmeyi başarıp diplomasını alacak. Bizim salak zihniyetli piyasa kodamanları her zamanki gibi bilgili insana değil diploması olana bakacak. Belki bu gün sırf para için yardım ettiğin adam senin işine taş koyacak. Bugün ödevden üç beş kuruş kazanacaksın ama ileride belkide daha fazlasını kaybettirecek, bunları bilemezsin. Zaten piyasa gereksiz boş beleş bilişimci kaynıyor, en azından bir tane artmasını engellemek yararımıza olur. Böyle insanlar yüzünden bu sektörün adı lekelendi ve iyice dibe çekilmeye başladı. Bu tip insanlarla karşılaşanlar herkesi bunlar gibi sanıyor, sonra faturasını biz ödüyoruz.
Başlıktaki arkadaşa gelince daha ödevini yapmaktan aciz ne diye mühendislik okuyor ki? Elbette bunu söylemek bana düşmez. Ama bu tip insanları bilişim gibi bir sektörde görmek içimi acıtıyor.
buna itafen yazdım. Ne yaptığı, kim olduğu bizi ilgilendirmez. Dediğin şeyin bilincinde olan insan peşinden zaten koşar, felsefesini siktir et.